- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
No offens de nem lehetne egy hozzászólásba összelapátolni az egymás után következő válaszokat.
Sorry, nem kivitelezheto.
Idorendben olvasok, ha talalok valamit, amire muszaj billentyut ragadni, arra azonnal megy a valasz, utana olvasok tovabb, megint valasz...
Tul rovid szerkesztesi limit miatt mar anyaztam parszor, mert igy sem mindig tudom hozzafuzni a menetkozben eszembejuto felgondolatot a mar elkuldott hozzaszolashoz.
Arra meg vegkepp rovid az 5 perc, hogy ket feloran at fogalmazott hosszabb valaszt egybefuzzek.
-
nyunyu
félisten
Lehet hogy érdekes sztorijai vannak de én azon kívül hogy hiányolja az Epia-ról a 2. soros port kivezetését más érdemi kommentet hirtelen nem találtam tőle a témával kapcsolatban.
Rossz topikot linkeltek, Viaval kapcsolatos szopasaimat/mergelodeseimet altalaban a miniITX cuccos topikokban lehet elcsipni. (Intel D945GCLF(2), Intel D201GLY, Atom Klub, ilyesmik)
Egyebkent koszi, hogy felhoztatok a regi szamtechboltos kifakadasaimat, ma is sikeresen felb@sztak agyilag a kulfoldi fejlesztoink.
-
gV
őstag
130W-os 920-ra azt irja 230W-ot fogyaszt mikor a PH!-s tesztben 205W-nál megállt az egész rendszer, te használhatod a proci fogyik bibliájának, nekem viszont hiteltelen;
lökjenek 1 videot ahogy mérik a fogyit talán akkor hiszek nekik, addig nekem maradnak az Intelnek az adatai amit elfogadokés ha már fogyasztás, szted én mindent rózsaszínben látok amit az Intel ír?
pedig nem, a P55 délihíd funkciókat ellátva 65nm-en többett eszik a 130nm-es ICH10R-nél, ez pedig tré, jó is ha leállnak 1 kicsit, elgondolkodhatnának rajta h mi a faxt csinálnak -
nyunyu
félisten
A sima VIA Nano pl simán veri az Atom-ot azonos órajelen.
Kitorolhetik vele.
Ahova ezek valok, ott
1. szamitasi teljesitmeny ugysem szamit
2. juzerek erosen nezik a bang/buck ratio-t, abban Via hagyomanyosan nem jeleskedik
3. fontos az alacsony fogyasztas, itt talan van keresnivalojuk, de a piac akkor sem veszi be a 2-3x arat. -
shabbarulez
őstag
Spec Power 2008-as eredményekből található elég sok, két darab X5570-nel szerelt rendszerek maximum terhelés mellett 220-245W között fogyasztanak. Szóval 2x95W TDP-vel számolva, hozzáadva a chipesetek 30W TDP körüli értékét, egyéb dolgok az alaplapon, memória, hdd, ezek együtt egyáltalán nem esnek olyan messze a kimért maximum fogyasztásoktól.
Ugyanezek a mért értékek 2 db 2435-ös Opteronoknál 260W, maximum terhelés mellett. Annak a procinak az ACP-je 75W, TDP-je 115W.
-
Mercutio_
félisten
Ott én se, de itt-ott már olvastam, és napi szinten foglalkozik VIA, Atom és hasonló kisfogyasztású cuccokkal a melójából kifolyólag.
Valszeg nem a levegőbe beszél, amikor azt mondja, hogy drága, sok vele a szívás azon a területen amire elvileg kitalálták, és van üzemeltetési szempontból jobb megoldás olcsóbban.
Ahova 16X pci-e kell oda én inkább egy Minix lapot + valami alulfeszelt 45W-os X2-es procit tennék, durvább verzióként egy 905e-t -
gV
őstag
én sehonnan, csak ezt találtam
de akkor legyen 13.6W még így is 5.44x fogyaszt többett
az meg hogy hogy számolja az Intel a TDP-t nem izgat csak az h az oldalukon mi szerepel [link]shabbarulez: na igen és akkor a via azt mondja h World's most power-efficient out-of-order x86 architecture mikor sokkall jobb Core 2-ök is vannak (vagyis jobb a Core architektura)
Abu: az Ars egyértelmüen fogalmaz, lehet nem kellene
#29 bullshit persze
kimérted te már az ellenkezőjét?
-
shabbarulez
őstag
Micsoda teljesítmény. Azért egy 17W TDP-s procitól az a minimum elvárás hogy gyorsabb legyen egy 2.5W TDP-s procinál. Sőt nem igazán 20-30% nagyobb teljesítmény lenne az elvárható ~7x nagyobb TDP keret mellett. 17W TDP kerettel az Intel már 2.13Ghz Core2 Duo procit is kínál, ami teljesítményben igen csak előrébb jár az azonos TDP keretbe sorolt Nanotól. És ez az Arrandale és Via Nano 3000 között sem fog sokat javulni. Egy olyan TDP keret mellett ami már közelebb esik az Atom-hoz, már nem teljesít olyan jól a Nano, pl. 1Ghz-es 5W TDP-s modell esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest