- Mobil flották
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Magisk
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
(Atomból is raktak már 2 processzort egy lapba.)
SGI meg mar 38 magos dinnyet is tervezett.
-
nyunyu
félisten
No offens de nem lehetne egy hozzászólásba összelapátolni az egymás után következő válaszokat.
Sorry, nem kivitelezheto.
Idorendben olvasok, ha talalok valamit, amire muszaj billentyut ragadni, arra azonnal megy a valasz, utana olvasok tovabb, megint valasz...
Tul rovid szerkesztesi limit miatt mar anyaztam parszor, mert igy sem mindig tudom hozzafuzni a menetkozben eszembejuto felgondolatot a mar elkuldott hozzaszolashoz.
Arra meg vegkepp rovid az 5 perc, hogy ket feloran at fogalmazott hosszabb valaszt egybefuzzek.
-
nyunyu
félisten
Lehet hogy érdekes sztorijai vannak de én azon kívül hogy hiányolja az Epia-ról a 2. soros port kivezetését más érdemi kommentet hirtelen nem találtam tőle a témával kapcsolatban.
Rossz topikot linkeltek, Viaval kapcsolatos szopasaimat/mergelodeseimet altalaban a miniITX cuccos topikokban lehet elcsipni. (Intel D945GCLF(2), Intel D201GLY, Atom Klub, ilyesmik)
Egyebkent koszi, hogy felhoztatok a regi szamtechboltos kifakadasaimat, ma is sikeresen felb@sztak agyilag a kulfoldi fejlesztoink.
-
nyunyu
félisten
A sima VIA Nano pl simán veri az Atom-ot azonos órajelen.
Kitorolhetik vele.
Ahova ezek valok, ott
1. szamitasi teljesitmeny ugysem szamit
2. juzerek erosen nezik a bang/buck ratio-t, abban Via hagyomanyosan nem jeleskedik
3. fontos az alacsony fogyasztas, itt talan van keresnivalojuk, de a piac akkor sem veszi be a 2-3x arat. -
nyunyu
félisten
7colos érintőkijelző, 80gb hdd, valami S3 vga mellette ami jzé' jobb mint az intel GMA szóval még játszogatni is el lehetne rajta pár éves játékokkal
7"? Viccelsz?
Multkor emlegettem, mi a bajom, a 8.4"-os minigeppel.
(Vasilag egyebkent semmi komoly, i852GM+Celeron-M ULV 1GHz duborog benne, Via VX700+C7 1GHz-vel szemben ez legalabb mukodik
)
-
nyunyu
félisten
Szokasos gonoszkodasom kovetkezik
Mennyibe fog fajni? Belefer alaplapostol 300$-ba?
Lehet-e majd kapni? Hany ev mulva?Tanujjanakmegnormalischipsetetterveznimeghozzadrivertirni siramomat mar elo se veszem, mert felesleges.
Mire ebbol kesztermek lesz, addigra ugyis belehalnak a nuklearis telbe.
Vagy ha meg is usszak a zatomot, akkor ott van az Arm, lassan az is kap egy ~ed vegzodest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Keresünk dokkolókat
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest