- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
valamelyik SE telefon volt, de nem tudom melyik pontosan. ezzel reklámozni szerintem is elég necces, de ha már mással nem tudják eladni, akkor ez maradt...
mondjuk péládul a facebook eleve a mobil oldalra dob (kivéve ha beállítod a böngészőben, hogy pécé verziót akarsz csak látni), ha telefonról nyitod meg, az pedig kezelhető viszonylag jól ilyen kis képernyőn is. illetve inkább úgy mondom, hogy az én használati szokásaimat kielégíti.
-
törölt tag
igen, a syncml-t én is úgy várom a telefonmra, mint a messiást
bár az a helyzet, hogy már egy ideje megvagyok nélküle, de azért csak kényelmesebb, és ha szerverre is szinkronizálok.
amúgy teljesen várható igények. amikor már itthon is úgy reklámoznak tévében telefont, hogy előtelepíŧett fészbuk eléréssel kapható, akkor az mond valamit. mondjuk egyébként ezeket is meg lehet oldani azért böngészőből, nem nagy kunszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged