- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
valamelyik SE telefon volt, de nem tudom melyik pontosan. ezzel reklámozni szerintem is elég necces, de ha már mással nem tudják eladni, akkor ez maradt...
mondjuk péládul a facebook eleve a mobil oldalra dob (kivéve ha beállítod a böngészőben, hogy pécé verziót akarsz csak látni), ha telefonról nyitod meg, az pedig kezelhető viszonylag jól ilyen kis képernyőn is. illetve inkább úgy mondom, hogy az én használati szokásaimat kielégíti.
-
törölt tag
igen, a syncml-t én is úgy várom a telefonmra, mint a messiást
bár az a helyzet, hogy már egy ideje megvagyok nélküle, de azért csak kényelmesebb, és ha szerverre is szinkronizálok.
amúgy teljesen várható igények. amikor már itthon is úgy reklámoznak tévében telefont, hogy előtelepíŧett fészbuk eléréssel kapható, akkor az mond valamit. mondjuk egyébként ezeket is meg lehet oldani azért böngészőből, nem nagy kunszt.
-
plus44
veterán
Facebook egyre népszerűbb, a google meg eddig is az volt. Nem is rosszak ezek.
moonman: elfogultság...
-
moonman
titán
"a mobilfelhasználók zöme a Microsoft és Yahoo! helyett Google keresőmotort vár a készülékében"
azt sem tudják, hogy van Microsoft keresőmotor.
egyébként részemről gyűlölöm, hogy most minden ebbe az irányba megy, minden facebook meg twitter kompatibilis akar lenni, WM, Messenger, még az Outlook is
-
Harlek
tag
Én is ezekre bukom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Nők, nőügyek (18+)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- SzoftverPremium.hu
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest