- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Ezzel tisztában vagyok, nem értem miért írod le újra
Azt írtam, hogy _nekem_ ez hátrány (ahogy wesder-nek is) telefonválasztáskor. Neki mondjuk dealbreaker, nekem még nem tudom, fogok még rá aludni párat. Bár eddig az összes telómat romoltam eddig.
Tudom, hogy ez a tendencia (nem ma kezdődött..), ez nekem nem tetszik, de ennyi nem több.
-
-FreaK-
veterán
+ (#48) fairi
Tudom mire való a Knox.
Igen lehet ugyan rootolni, de igen esélyes, hogy bukod vele a garit, legalább is xda-n volt akinek megtagadták emiatt a garit.
Ez a baj vele egyébként, nem önmagában az, hogy van.Tudom, hogy a Pay meg egyebek miatt kell, de ez engem marhára nem hat meg, mert nálunk nincs.
Így _nekem_ ez csak egy felesleges rossz, csak hátrány. Bár gondolom vagyunk így még ezzel egy páran.Lehet, hogy neked ez tök jó, vagy emiatt érzed biztonságban az adataidat, nem tudom, de én jobb szeretnék inkább Rootot (ha már BL unlockot nem is).
-
Wesder
titán
Nincs root, és a sok szutykot meg le sem tudod törölni, nagyon remek.
(#45) csab2
Nekem akkortòl lett unszimpatikus, mikor elkezdték az Apple-t màsolni, plusz az a home gomb nem tetszik. Inkàbb 3 kapacitív gomb, mert akkor kiterjesztett asztal módban minden app teljes képernyős, ami azt jelenti hogy statusbar+navbar elrejtve mindenhol, viszont a gombokat meg lehet ugyan úgy hasznàlni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest