Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Ezzel tisztában vagyok, nem értem miért írod le újra
Azt írtam, hogy _nekem_ ez hátrány (ahogy wesder-nek is) telefonválasztáskor. Neki mondjuk dealbreaker, nekem még nem tudom, fogok még rá aludni párat. Bár eddig az összes telómat romoltam eddig.
Tudom, hogy ez a tendencia (nem ma kezdődött..), ez nekem nem tetszik, de ennyi nem több.
-
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
+ (#48) fairi
Tudom mire való a Knox.
Igen lehet ugyan rootolni, de igen esélyes, hogy bukod vele a garit, legalább is xda-n volt akinek megtagadták emiatt a garit.
Ez a baj vele egyébként, nem önmagában az, hogy van.Tudom, hogy a Pay meg egyebek miatt kell, de ez engem marhára nem hat meg, mert nálunk nincs.
Így _nekem_ ez csak egy felesleges rossz, csak hátrány. Bár gondolom vagyunk így még ezzel egy páran.Lehet, hogy neked ez tök jó, vagy emiatt érzed biztonságban az adataidat, nem tudom, de én jobb szeretnék inkább Rootot (ha már BL unlockot nem is).
-
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
válasz
osztraksajt #8 üzenetére
Dettó. El is fogott egy 'hűdekéne érzés, ilyen már rég volt nálam telefonnal
sajna túl drága.. mondjuk ennek fényében még érdekesebb a nagy eladási mutató.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest