- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
Major Lion #320 üzenetére
Nyilván többel se.
-
dabadab
titán
válasz
Major Lion #300 üzenetére
Attól még egy egyszerű elektromos berendezés installálása nálunk sem okoz problémát, vagy legalábbis nem tudok arról, hogy az átlagmagyaroknál petróleumlámpa fényénél néznék a TV-t.
-
Somatom
veterán
válasz
Major Lion #268 üzenetére
Volt nekem igazi terepjáróm (alvázas), tudom milyen feeling. Felezővel, difizárral a falon felment és a mögékötött tréler meg sem kottyant neki. De, milyen praktikuma van egy SUV -nak egy bármilyen más autóhoz képest? Városlakó vagyok, az Espace pedig kifejezetten alacsony hasmagasságú autó, mégsem szoktam vele fennakadni és a járdára állás sem probléma. Korábban volt lapos autóm is (Prelude), azzal sem volt ilyen gond. Egy SUV -nak nagy a homlokfelülete, ami növeli a fogyasztást, de önhordó papírautó, ami nem véd meg, igáslónak gyönge és puha. Az emelt hasmagasság a belmagasság rovására megy. Azon kívül, hogy a mostani divathullám "dögösnek" tartja, egy teljesen értelmetlen járműkategória.
-
Somatom
veterán
válasz
Major Lion #230 üzenetére
Kikockáztam a videót. Nézd meg, hogy mivel tesztelik! A kerék méretéből is látszik, hogy az nem egy személyautó. Mivel fél életemet úton töltöm, ezért sajnos, sok kamionos balesetet látok. Hidd el, hogy egy személyautót gombócba gyűr egy kamion, mielőtt komolyan deformálódna.
-
dabadab
titán
válasz
Major Lion #230 üzenetére
Hát ez pont a gyűrődőzóna ellentéte
Egyrészt pont az a lényege, hogy nem gyűrődik, másrészt nem a kamionost védi, hanem a másik autóban ülőket.
Kamionban nincs gyűrődőzóna: ha négykerekűt csap el, akkor a kabin magassága meg a kamion puszta tömege úgyis megvédi a kamionost, ha meg egy másik kamionnal megy szembe, akkor meg nincs az a gyűrődőzóna, ami elég lenne ahhoz, hogy ott érdemben tompítson a dolgokon. -
Somatom
veterán
válasz
Major Lion #226 üzenetére
De az aláfutásvédő az hátul (meg esetleg oldalt) van és arra szolgál, hogy a matchbox vezetője ne foggal tompítson a plató élén. Ha viszont én verem telibe, akkor nincs sok esélye, mert elöl a leggyengébb tartóelem is 4mm falvastagságú szögvas.
Yoshida:
Budapesten ha csak tehetem, bringával közlekedek. Nem olyan drámai a bűzhelyzet. Ráadásul ez lokális probléma, amit lokálisan kéne kezelni. Pl. tudsz olyan nyugateurópai fővárost, aminek nincs legalább egy körgyűrűje? -
Somatom
veterán
válasz
Major Lion #219 üzenetére
Kár, hogy nem korábban írtad. Fél órája tartottam pihenőt, csináltam volna egy képet a DAF vontató elejéről felnyitott elejével, hogy megmutathasd rajta a gyűrődési zónát. Persze, ha úgy érted, hogy magam alá gyűröm a személyautót, akkor stimmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest