Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Joachim21
üzenetére
"és tökéletesen elégedett voltam vele"
Én is elégedett vagyok a Tegra 3 teljesítményével, így lassan 3 évesen is hozza azt a szintet ami manapság egy középkategóriás készüléktől elvárható. De ettől még nem kezdem vakon imádni, van azért mit kritizálni benne.
"Az is megér egy misét, hogy az összes telefonban ugyanaz a SOC dolgozik szinte."
És mennyivel könnyebb így optimalizálni. Az Android így is brutálisan fragmentált platform, fejlesztői oldalról kisebbféle rémálom és sokszor nem is vesződnek azzal, hogy rendesen optimalizáljanak ezernyi hardveres kiépítésre, inkább onnan merítenek ahol a tömegek vannak (ez jelenleg Snapdragon + Adreno meg esetleg Exynos). Én támogatom azt, hogy a telefonok/tabletek hardvere még a jelenleginél is jobban uniformizálva legyen és a különbségeket inkább a kijelző/kamera/készülékház/szolgáltatások terén kellene kidomborítani, így nem lenne annyira elképesztően ingadozó az appok minősége sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Ipad Mini (1.gen) 32GB Wifi+Cellular , üzletből, Garanciával
- iPad Pro 5th gen (M1, 128 gb / wifi)
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Lite X406 - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra X930
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi