- Android szakmai topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Joachim21 #21 üzenetére
"és tökéletesen elégedett voltam vele"
Én is elégedett vagyok a Tegra 3 teljesítményével, így lassan 3 évesen is hozza azt a szintet ami manapság egy középkategóriás készüléktől elvárható. De ettől még nem kezdem vakon imádni, van azért mit kritizálni benne.
"Az is megér egy misét, hogy az összes telefonban ugyanaz a SOC dolgozik szinte."
És mennyivel könnyebb így optimalizálni. Az Android így is brutálisan fragmentált platform, fejlesztői oldalról kisebbféle rémálom és sokszor nem is vesződnek azzal, hogy rendesen optimalizáljanak ezernyi hardveres kiépítésre, inkább onnan merítenek ahol a tömegek vannak (ez jelenleg Snapdragon + Adreno meg esetleg Exynos). Én támogatom azt, hogy a telefonok/tabletek hardvere még a jelenleginél is jobban uniformizálva legyen és a különbségeket inkább a kijelző/kamera/készülékház/szolgáltatások terén kellene kidomborítani, így nem lenne annyira elképesztően ingadozó az appok minősége sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android szakmai topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Béta iOS-t használók topikja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest