- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Ebben van igazság, de szitufüggő.
Szívtam én már garanciális ügyintézéssel több, mint 1 hónapot, és ha pont olyan alkatrészt fogsz ki, akkor cseszheted a gépedet, mert nem mindenkinek figyel otthon cserelehetőség, ideiglenesre meg ha kapsz, akkor valami kalap szart, ami meg ha szerencséd van, akkor elég, ha nem, akkor nem.Ilyen téren szerintem nem a desktop vs. notebook vitát kell előkapni, hanem a brand vs. dzsunka témát, és persze itt is ahány gyártó, annyi minőségű szolgáltatás.
-
floatr
veterán
Amikor összeraktam elég jónak tartottam
Bár a ventilátor hangjára nem helyeztem akkora hangsúlyt. Csak azért hogy csendesebb legyen, most már nem fogok költeni rá. Majd max eladom. Vagy veszek egy tabletet
Nekem ez jött be inkább praktikum alapján
(#47) attila9988 a laposban több erő van minden tekintetben, mint az asztaliban. Van a kettő közt korkülönbség persze, de most hirtelen semmi olyant nem tudnék az asztali gép mellett mondani az előnyösebb árfekvésen kívül, ami miatt arra lenne igazán szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged