- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Cathfaern #26 üzenetére
Nos, ez általában nyilván így van, de azért itt egy elektronikusan szabályzott motorról van szó, szabályzott áramfelvétellel, stb.
Szal kiváncsi lennék....tehát konkrét tesztek nélkül legfeljebb évek múlva derülhet ki valami...ha egyáltalán bizonyítható, hogy az okozta a meghibásodást.
De, ha meg tudod alapozni valami konkrétummal, elfogadom. -
törölt tag
Háj!
Tegnap próbaként én is beüzemeltem a ReadyBoost-t.
Egyelőre egy lassú 1GB pendrive-val, de már be is terveztem 1 gyors 1-2 gigás beszerzését. (Elvileg az 1 gigás is elég lenne, a vista 830MB-t javasol.) Ez fixen be lesz dugva hátra.
Főleg kikapcsolásnál éreztem egy szemernyi gyorsulást, ami ennél a 2-3MB/S-os nál már csoda.
De inkább a következő miatt tetszik:
A Vistának elég fejlett az energiagazdálkodása. Sokat jár a gépem letöltés miatt éjszaka is. ReadyBoost-tal ( találtam erről leírást, és tényleg... ) a Pendriv-ra gyűjt, addig a vinyók le vannak kapcsolva. Majd hallani, mikor a vinyó felpörög, ment, majd pillanatokon belül újra lekapcsol, és megy megint az anyag a Pen-re.Én is várom, mi sül ki a fenti írásból, hajrá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged