Hirdetés
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- James Bond órája is lehetne a Black Shark Watch X Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Redmi Note 9 - azt nyújtja, amit ígér
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
válasz TheBikerider #42 üzenetére
Hivatalos samsung állás foglalás szerint jobban ráerősít az alsó kategóriára. Lásd első fecskék M seria.
-
veterán
-
tixem
addikt
Nekem ettől több bizonyíték nem kell [link]
Egy külön erre kialakított géppel vágják méretpontosra, tök mindegy milyen telefonod van. Ráadásul mm-re pontosan felhelyezeik ugyanis amíg nedves addig nem ragad és szabadon mozgatható. Fél órára kell otthagyni amíg nagyjából megköt a takony amivel felteszik, a teljes száradás 24 óra. Ezidő alatt úgy rágyógyul az üvegre, hogy csipesszel is alig lehet levenni.
Nwm hagyományos fólia, sokkal vastagabb és rugalmasabb, mint a hagyományos kínai vackok és pont emiatt hatékony. Elnyel mindent, ráadásul bizonyos fokig öngyógyító ha hajszárítóval megfújod, a felületi karcok eltűnnek róla.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
tixem
addikt
Clearplex fólia megoldja minden gondod. Zseniális cucc, igaz 6 ezer Forint, de a 2-3 ezer Forintos szélén ragadó szirszar üveget havonta kell cserélni rajta. Pár csere után az sem kerül kevesebbe és csak a bosszúság van vele. Beporosodik, megreped, leesik.
A fullcover uv-s üveget meg vegye 20 ezerért akinek 2 anyja van. Az edge kijelző egy nagyon funky dolog, imádom és most már a Clearplex fóliával nem kell tovább a védelemmel sem baszakodni havonta. Nekem 1 hónapja van fent, szipiszuper a cucc.
[ Szerkesztve ]
-
Ez azért megnyugtató. Most megint az az év van mikor veszek új telefont. Bár tavaly is az volt.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
doooo
veterán
válasz pusszycat #35 üzenetére
Pár nap után észre sem lehet venni (az újaknál amúgy is minimális a dolog), de esztétikailag is jobb így, és még valamiért a tartalomfogyasztásnál sem zavaró... huzamosabb használat után fura ránézni olyan mobilra, ami nem Edge-es. Persze ez szubjektív, de megszokni az is meg tudja, akinek elsőre nem jön be. Csak ezért lemondani egy amúgy tökéletes telefonról, főleg ha minden másban tetszene az adott készülék, nagy hiba lenne. Legyen most szó bármilyen márkáról, amelyik alkalmazza az ilyesmit (bár valószínűleg a Samsungokon van a legjobban kifejlődve a dolog, elvégre ők is kezdték).
-
válasz Crafter32 #34 üzenetére
Nekem még nem volt edge kijelzős telefonom,így nem tudom bejönne e hosszabb távon. De a lapos kijelzősre legalább könnyebb ü.foliát rakni.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Crafter32
őstag
Nekem semmi bajom a lyukas képernyővel. Inkább az Edge kijelző ami nem tetszik. Ha minden igaz lesz S10 lite lapos kijelzővel. Nálam az lesz befutó.
-
Biztonságra utaznak,a Kínai márkák meg kénytelenek kockáztatni és ez kezdi meghozni a gyümölcsét.
-
Ádám16
addikt
300 környékén indulnak a csúcstelefonok újabban, vagy inkább felette. Csodálkozunk a lassuláson?
Ráadásul 2018-ban a Samsung és az Apple is kiadta ugyanazzal a dizájnnal a high-end készülékeit, amit 2017-ben bemutattak. Wow.#szarazirány
-
törölt tag
Azért a Samsung -nál nem olyan egyszerű a történet, mint a korábban mobil szegmensből eltűnő gyártóknál. Technológiai óriás, aki komponenseket is gyárt és tervez. Azt persze nem mondom, hogy biztosan és örökké első marad...de biztosan sokáig a mobilpiac meghatározó szereplője lesz.
Lehet a Samsung -ot szeretni és utálni is, de kétségtelenül fejlődésre hajlamos cég. Aki képes piaci trendeket alakítani és a megváltozott körülményeknek is megfelelni. Ami sok, korábban az élvonalban lévő cégről nem volt elmondható.
[ Szerkesztve ]
-
kop8
őstag
A kettő első gyartó nemsokára már nem lesz első
A hanyatlás már érzékelhető, és nem is látunk a felszín alá...GIGABYTE Z77X-UD5H / i7 2600k Scythe Mugen 2 / 20GB DDR3 1600Mhz / RX570 / Corsair RM550 ----Thermaltake Commander MS-I----xiaomi mi5/ mi14
-
janeszgol
félisten
Hát én nem nagyon aggódom a Samsungért. Az S10 család talán tarolni fog, illetve kiadnak még valami nagyon frankó telefont az A6 és A8 utódjaként (bár ott az S8 tanyázik és az önmagában jó teló), aztán ennyi.
-
tixem
addikt
válasz ZavaBalazs #24 üzenetére
Hm, annyira nem is vészes. Alig több, mint az S9 és S9+ nyitóárak.
-
ZavaBalazs
őstag
Közben szivárognak a nyitóárak, hollandoknál 749 - 899 - 999 € lesz a 6/128 modellek ára. A 21% áfát átszámolva magyarra ez a középső modellnél 299884 forint mai árfolyamon, talán akkor itt nyit.
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
madkiller
őstag
Szerintem még a végén jó telefon lesz. Pl ugyanez volt a home gombnál, mindenki parázott , hogy elmaradt soha többé samsung, végül milyen jó lett. Abból tanulva megvárom a végleges modellt megtapogatom és majd döntök a kész termékről. U.i: S8amnál egyszer nem fogtam meg a kamerát az ujjlenyomat olvasó miatt, sőt tesztelgettem, hogy nem mellé nyúlok, hanem alá és kényelmetlennek éreztem. Pusztán megszokás kérdése, de persze ez is már látatlanba le lett fikázva előre.
-
Šolaire
veterán
Jegyeket,bérleteket! nagyon kiváncsi leszek rá pl videó nézésnél mennyire lesz zavaró.
“Praise The Sun” \[T]/
-
kakuk.tamas
addikt
Ugyanezt mondtuk annó a noccsos telókról. Most meg szerintem az itt kommentelók 80%-ának noccsos a telója.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
kakuk.tamas
addikt
Először én is ezt mondtam. De ahogy egyre többet látom a képeket, kezd érni a gondolat egy S10+ra.
Habár nem tudom, hogy a Mate 20 Pro-t megéri-e majd lecserélni rá, vagy sem...Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Quqesz
nagyúr
Szóval a samsung is az apple útjára lépett(szinte semmi újdonság de azt jó drágán adni), aztán csodálkoznak, hogy visszaesés van(pont mint az apple-nél). A képek alapján az S10 sem lesz közvágy tárgya(ahogy az #1 hszben jól meg lett fogalmazva)
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Fritz Teufel
addikt
Szerintem az éves profit az FY (Financial Year)-Total kereszteződésében található. Az éves profit a Q1+Q2+Q3+Q4 összegéből adódik.
"egész pontosan 1,5 billió won (372 milliárd forint) nyereséggel zárt, ami nem csak a 2017-es Q4-nél, de még a 2018-as Q3-nál, de még a 2017-es Q1-nél is harmatosabb"
A fenti mondat meg vicces: "1,5 billió won"nal zárt (gondolom a 2018-as pénzügyi év) ami a "2018-as Q3-nál" is "harmatosabb"?? Hát, ha már egyszer volt annyi profit abban az évben, akkor az "annual" annál bajosan lesz kevesebb...
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
tixem
addikt
De ilyenekkel már igen. A J és az A széria eltűnik, M lesz helyette. Itt is a két új üdvöske, igen korrekt árazással és korrekt felszereltséggel.
-
bigrock
addikt
Nem kell annyira beparázni... 500K feleltt kell adni az összes felső kategóriás telefont, hamar visszajön a pénz.
-
joey04
titán
Azt tudom elképzelni, hogy szépen-lassan a samu is elengedi az alsóbb kategóriát (nem most, 4-5 éven belül, szépen lassan) és csak a felsőbb szegmensben fog versenyezni. A többit meg vigyék a kínaiak.
-
Az S10 jobban tetszik, mint a 2 kamerás S10+. Minek oda 2?
-
mg1992mg
senior tag
Hát azért... Örülök, hogy nem 8+ van, hanem 9+ a kezemben. Olyan kis "jelentéktelen" apróságok miatt, minthogy normális helyre került az ujjlenyomat olvasó (és nem a kamera MELLÉ, nem tudom kinek volt az az istentelen ötlete), picit még csíptek le a kávából is... Dupla kamerát is gyakran használom, a 2x zoom-mal, több RAM, picit erősebb proci..
Igen, a fejlődés mértéke valóban "vicc" volt, de olyan területeken csiszoltak, hogy tökéletesítették azt, amit az S8-nál kitaláltak.
Eszem ágában sincs S10-re váltani, egyrészt, még évekig ki fog "elégíteni" ez a telefon, másrészt a pénztárcám se lenne olyan boldog
-
törölt tag
Nálam a Samsung a Note szériánál kezdődik és ott is ér véget. Volt olyan év, ahol ugye hamar véget is ért...
A hozzáadott plusz ellenére viszont több okból sem biztos, hogy megvalósul nálam a Note10 -re váltás az év vége felé. Pl. MÁV ellenőrös lyukasztás sem igazán jön be. Gyanítom a "dizájn" marad.
[ Szerkesztve ]
-
Fred23
nagyúr
Ilyenekkel nem fogják lenyomni a kínaiakat!
Hamarosan MWC, kíváncsi leszek az új modelljeikre, különösen az Xcover 5-re. Győzzenek meg, hogy jobban megéri, mint egy drágább kínai strapateló! Exynos 7870 mellett erről szó sem lehet, nagyon remélem, ezt ők is pontosan tudják, és minimum Exynos 7904-et tesznek bele!
-
gyurma888
aktív tag
"a felsőkategóriás mobilokba olyan, érdemi innovációt szállítsanak, ami miatt a felhasználók le szeretnék cserélni régebbi eszközeiket"
Kívácsi vagyok hányan fogják lecserélni a gyönyörű S8/S9-üket, az undorító, jegykezelt S10-re.Inkább hagytak volna felül is nagyobb kávát és oda a kamera.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest