Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nem fair: lemarad az Android 14-ről a Fairphone 4
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Ászpárral nyerhet kártyapartit a OnePlus
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
badacsony
őstag
Samsung Galaxy S7 to come in three sizes, 5.1'', 5.5'' and 6''
"...The base Samsung Galaxy S7 will have a flat 5.1" screen, no curved option. The Galaxy S7 edge will have a bigger 5.5" screen and there won't be a flat-screened S7 of that size. The big-screened device, the Galaxy S7+, will have a 6" screen and will be the only one to have two screen options."
-
válasz
Quasi_modo #132 üzenetére
Még nem megy,de messze még a szilveszter,szerintem ott mindenféle hányás előfordulhat majd,szóval térjünk erre vissza januárban!
-
-
no more
veterán
Amire rá lehetne még kicsit gyúrni az az ujjmozdulatok követése, egy iphone-on az az érzéze az embernek hogy magát a tartalmat huzigálja a kijelzőn a user, olyan gyorsan követi az ujjmozdulatokat, míg droidon (vagy wp-n) van egy kis késés
Igen, ezen valóban lehetne tuningolni, főleg WP-n. Ott brutálisan nagy a késés... Meg pl. Huawei telefonokon, azok mondjuk amúgy is kegyetlen lagos telefonok, az érintéseket is lassan veszik be. HTC-ken elég minimális a késés és Sony Z5-ön sem tapasztaltam már nagyon, de szerintem az S6 (hogy legyek ON is) is nagyon jól követi az ujjat. Persze egy iphone-hoz képest még mindig ég és föld, de alakul ez. Ahogy fejlődik az Android, egyre jobban minimalizálódnak ezek a dolgok már. Tényleg az appokon kéne csak csiszolni, mert a 90% Androidon még mindig ICS-szintű, míg iOS-en a 99% 60 fps.
-
mate317
tag
Egymás mellé téve egy iphone-t és egy jól optimalizált droidos telefont minimálisan még mindig az előbbi a smooth-abb, de ha nem szőrszálhasogató valaki akkor utóbbira se lehet egy szava sem. Amire rá lehetne még kicsit gyúrni az az ujjmozdulatok követése, egy iphone-on az az érzéze az embernek hogy magát a tartalmat huzigálja a kijelzőn a user, olyan gyorsan követi az ujjmozdulatokat, míg droidon (vagy wp-n) van egy kis késés. Az fps-sel nincsenek gondok, ahol nem vaj puha a rendszer ott szerintem hianyoznak az animaciok egyszeruen, egyebkent meg micro lagokrol lehet csak beszelni ami ios-en is elofordul, bar ezt csak olvastam. Lassulast egy nexus 7 2013 nálam sose produkál, alkalmazások soha nem zuhannak össze, stock droidot csak ajánlani tudom.
-
alex devil
senior tag
Ezzel elismerték, hogy fos a TW.
-
törölt tag
Úgy legyen, ráfér!
-
spawn21
veterán
Hát igen, ideje csinálni valamit. Mert pl az edge plus olyan akadásokat produkál, hogy a hajam is ki tudna hullani. Szinte az összes idei csúcsot használtam, a Z5 és a V10 a legjobb szoftveresen szerintem. Az IOS is szenved szoftveres gondoktol, szóval az most nincs a top 3-ban sem számomra
-
Hallosz
senior tag
Remek, dicséretes elhatározás. Majd meglátjuk hogy fog sikerülni.
( off. a W10-nél is ez volt a cél, optimalizálni. Tapasztalatom; kár volt belenyúlni. off) -
-
tom_87
tag
válasz
Just_Reboot #98 üzenetére
Az még nem lehet tudni hogy lesz-e új BlackBerry OS10-es rendszerű telefon a jövőben, azaz én egy telefont nem neveznék áttérésnek. Nyilván a profit ill. a piaci növekedés van a háttérben, nem az hogy rosszabb lenne a saját rendszerük és erre 2-3 év után jöttek rá. Bár ha szerinted egyenes arányosság van a termékek minősége és a piaci részesedés között akkor nem írtam semmit
.
-
carl18
addikt
Nekem egy Galaxy S4 van 5.0.1 szoftver van rajta, tökéletesen működik nettezés alatt sosincs szaggatás semmi gond nincs vele. Nincs elhalmozva hulladék alkalmazással
GTA San andreas már nem igazán fut rajta szépen 20-25 fps-el fút. Az a gond hogy az első mag 1,9 ghz helyet csak 1,4 ghz-en fút és az 99%-on fút néha felmegy 1,9ghz-re akkor megy szépen a játék aztán vissza vesszi ismét az órajelet és a GPU ismét nincs kihatjva, ráadásul a 4 magból a játék szinte csak egyet használ, 2 mag offline. A második mag megy 15-30%-on jár. És a Legújabb verzió van fent a játékból, szóval lehetne miről beszélni. Játékok alatt már érződik a optimalizálás hiánya
-
Utóbbi 1 hónapban 5 telót próbáltam.
Nexus 5 hibátlan droidos fronton csak a kamera nem tetszett.HTC m8 jó,de tudott akadni,a kamera sem a legjobb.
(egy Lumia 930 is volt )S5 átmenetileg volt...még mindig jó,a kamera nagyon jó benne.
Most G4 van...hát nem rossz...és a kamera is ott van toppon.
S6 -om nyáron volt,ki akartam próbálni,
(én marha az ios-hez voltam szokva,elcseréltem az i6-omra...)
...1 nap múlva eladtam... -
Depression
veterán
2016 a linux éve...
Az a cél hogy olyan "akadásmentes" legyen mint az ios? Hahaha Ja, persze, az sosem akad a hívők szerint.
-
Kékes525
félisten
válasz
zombinyul #103 üzenetére
Általam ismeretlen okból átállították az alap 5 -ös android memóriakezelését, amit root alatt (xda-án fenn van) a build.prop kis módosításával vissza lehet állítani, legalábbis részben. Fix For Galaxy S6 Memory Issues, S6 Ram Management Discussion(Partial Fix), [link]
-
zombinyul
addikt
Igy van. Azert ha azt vesszuk az S6-ban levo SoC mennyivel erosebb, megis a kis 808-cal simabb a G4 / V10... Na meg a G4 3GB rammal mennyivel jobb multitaskingra kepes mint mondjuk az edge+ 4-gyel. Olyan potencial van az S6-osokba hogy valami elkepeszto, nem is ertem hogy lehetett ennyire elsz*rni.
-
Kékes525
félisten
Nevetséges. A régiekkel mi lesz? Azoknak smafu? Amúgy a Samsungnál nem a TouchWiz az ami igazán problematikus, hanem az agresszív memória kezelés, ami miatt nagyon rossz a multitasking. Ezen is kellene változtatni, sőt ez fontosabb, mert a TouchWiz lecserélhető. Én például Novát használok.
-
nem gyártója, hanem konkrét típusa válogatja, az alpha a szoftverezettségtől függetlenül sem tartozott soha az 1860 mAh kapacitású akkumulátorával a jó akkumulátoros üzemidejűek közé, de ha a honor 7 helyett vett volna az abba a kategóriába tartozó, bő 3000 mAh akkumulátorral rendelkező note szériás készüléket, akkor most a honor 7 lenne a szűk keresztmetszet, mert nem bírja úgy, mint például a note 4 és társai.
-
MartOOn
addikt
válasz
zombinyul #99 üzenetére
Csatlakozom. Volt pár nexusom es a mostani G4-em siman hozza pl a nexus5 simasagat csak plusz extra dolgokkal egyutt. Ertem h hw különbség is van de az volt az utso nexusom es a simasag az simasag igy is úgy is.
sokat dobna a samsungon ha ezt LG szintre tudnak hozni legalabb.
-
zombinyul
addikt
válasz
Just_Reboot #98 üzenetére
Nem tudom miert valtanak Droidra. En nem vagyok Droid ellenes, de BB-t Droiddal pont nem is vennek. Nalam a BB-k fo vonzereje a rendszer amit futtatnak. Hasznalom egy ideje, es imadom, mert rohadt jo cucc.
Nem kizart. De nekem az LG fele Droid is tokeletesen stabil.
-
Halkow.
senior tag
Erre kíváncsi leszek és arra, hogy jövőre mit hagynak ki... Pfejj
-
Den Hadnagy
senior tag
#90 és #93
Ezt meg tudom erősíteni. A Nexuson lévő stock droiddal konkrétan a világon semmi gond nincs, pedig egy bő hónapja nyúzom napi 5-6 órát kb. Igenis létezik smooth, bugmentes droid.
A többieknek: lehet savazni a Samut, meg tényleg alapelvárás lett volna eddig is az optimalizáltság, de hibát vagy igényt beismerni még mindig szimpatikusabb, mint gőgösen featurenek beállítani, vagy simán nem törődni vele. Sose értettem ezt a Samsung elleni plusz-ellenérzést. Vannak jó, sőt előremutató telefonjaik, bár én magamnak nem vennék. Attól még nem értem ezt a nagy fröcsögést.
-
zombinyul
addikt
Borzasztoan jo cucc a BB, az egyik legjobb rendszer a piacon. En most minden oprendszert nyomorgatok (elsosorban Android meg BB, iOS-em mondjuk csak 6-os van), de a BB10 talan a legjobban bejovos mind kozul (kicsit iOS6 utanerzes, de tenyleg nagyon profi valami). Egyebkent mostanaban az LG fele Android is borzasztoan stabil es hasznalhato, a HTC is, meg alapjabaveve a Huawei fele is, csak ott nekunk a telefonokkal vannak bajok. Es igen, a Nexusokon futo alap Droiddal se hiszen hogy sok baj volna.
-
p2pp
őstag
válasz
WinstonWolf #1 üzenetére
Samsungnál már jóval hamarabb kellett volna ezt észrevenni. Nem most! Bár sosincs késő!
De akkor minden modellen!
Teletömik sok sz.. a telókat és sokat zabálnak.
Kolléga az Alpát 3x töltötte.
Most érdekes módon a Honor 7-el.
3X annyi üzemidőt produkált.
Nem mellesleg, kijelző időt is!
Ha vki szüksége van vmi app-ra, letölti.
Nem kell gyárilag olyan szükségtelen appokat feltenni, amit aztán le sem lehet törölni! -
haxiboy
veterán
Jolla kell. Jelenleg az egy nagyon jó alternatíva. Csak a hardver nem a legcombosabb. De legalább natív az egész. És képes android appokat is futtatni.
-
mackoman
tag
Félre ne értsd,nem fikázni akarom az ios-t,sem a többi oprendszert,volt már mindhárom (bb-t nem ismerem),de eddig az ios az ami tökéletesen kielégíti az elvárásaimat.Pedig az sem tökéletes ,ahogy az android,sem a Windows.De ha választanom kellene androidos fronton,akkor csak htc-t vennék.Semmi mást.
-
zombinyul
addikt
Eleg sok hibas darab volt az biztos, pedig az alap konstrukcio jo le(he)tett volna... Nekem is az volt az eredeti terv,bde aztan merlegeltem hogy a G4-hez kepest nagyon kevesett nyujtott volna, meg ennyi penzert inkabb nem kell WP. Nem is banom hogy nem az lett a vege.
Nagyon jo cucc lehetne maga a WP is, az is volt - de mara beerte a konkurencia, de tan le is hagyta (felso kategoriaban biztosan). Plusz a 950-esek is az olvasottak alapjan nagy csalodasok szamomra.
-
Burt1793
veterán
válasz
zombinyul #85 üzenetére
Igen, ez van, belenyúltam a tutiba a 930-cal. Két évente szoktam telefont cserélni, a 930 egy évet bírt nálam, ezért azzal "büntettem" magamat, hogy nem vettem csúcstelót, de alapfeltétel volt, hogy jó legyen ránézni a telefonra és jó legyen az összeszerelési minőség (a 930 után sajnos minden jónak mondható). Végül nem lett nagy büntetés ez az A5, játszani nem szoktam (kivéve az 8 ball pool néha), így mindenre elég, 2 év prémium gari is van rá, addig biztosan megtartom.
-
Matada2.3
veterán
Most értem el odáig, hogy elolvassam a cikket. Egy dolog: Végre. Eddig nem jöttek rá, hogy hulladék a rendszer.. Nem baj, legyen nagyon jó.
-
-
Burt1793
veterán
válasz
#85552128 #24 üzenetére
Tanúsíthatom, L930-ról váltottam A5-re, mert elegem lett a bughalmazból, amit a 930 produkált. Az A5 nagyon pörgős, gyors, nincs vele baj, nem érzem akadósnak a WP után sem, jó, néha meg tud akadni, de ez nagyon minimális, nem mindennapos, a működésben nem gátol úgy, mint a WP-n a sok bug és betöltés felirat. Nem is volt drága az A5, hibátlanul össze van rakva, jól is néz ki, nekem bevált.
-
S e t h
nagyúr
Most meglepődtem hogy még használ vki tw-t mondjuk egy nova helyett, ezzel eladni majd egy s7-et ismét a samu pofátlanságát bizonyítja.
-
no more
veterán
Végre rájöttek, hogy nem elég, ha övék a legerősebb SoC.
(#10) Justreboot: Nagy +1!!!
-
-
mjani1172
addikt
válasz
CptAdamica #42 üzenetére
Igazából nem,aki nem akar új telefont gyors szoftverrel,úgy látom neked az sem jó,az választhat régit lassúval.
-
joey04
titán
válasz
dilajoska1 #74 üzenetére
Ok csá
-
-
joey04
titán
válasz
dilajoska1 #72 üzenetére
Z5 volt pár hete nálam, botrány. Kb a moto x-em szintjén volt folyamatosságban. Gyorsabbnak persze gyorsabb. Az iphone-t meg nem keveném ide, a droidos csúcsokhoz mérten tartom döcögősnek. Szerintem szoftveresen a sony a leggyengébb az egész droidos piacon. De örülök hogy te egy csoda darabot fogtal ki, használd egészséggel.
-
dilajoska1
őstag
-
joey04
titán
válasz
dilajoska1 #70 üzenetére
Kösz, a saját szememnek hiszek.
-
joey04
titán
válasz
dilajoska1 #68 üzenetére
Irány a szemészet!
-
fornettisuti
veterán
"a TouchWiz további finomítására és gyorsítására készül a Samsung."
...teszi ezt, évek óta sikertelenül -
Mintha ezt a szoftver optimalizációt már hallottam volna az S6 bemutatásakor.
Aztán puff neki,itt a ram kezelés bibije,amit azóta se javítottak...
Hiába a villámgyors szoftver ha itt-ott becsúszik valami ami miatt mégse lesz felhőtlen az öröm.
Alapjáraton az S6 villámgyors,de az az agresszív ram ürítés csak-csak bosszantó a mindennapokban,főleg hogy 3GB ram van benne.
Volt S6-om,imádtam hogy bika a hardver,isten a kamera,szép a külső,még a TW-t se cseréltem le más launcherre mert tetszett a témázhatóság,de ez az app újratöltögetés és launcher újrarajzolás az őrületbe kergetetett.
Valamit mindig sikerül elrontaniuk,szóval erre az S7 optimalizációra annyit mondok,nyugtával dícsérjük a napot! -
Iphonet hasznalok, de nem vagyok Samu ellenes, S1-S6-ig minddel volt dolgom. De egyszeruen atqurjak az embert a szofttal.
Humor, hogy a Samsung imidzset epito S modelljuk nyomaba sem er egy HTC szoftverenek. -
MartOOn
addikt
Nyehehehehrheheheh.... Ismetlem nyehehehehehe.... Sony Z szeria amint roccenes mentes!
Made my day! Thanks mate!
itt van mellettem egy max1 hónapos arany z5. A tulaj sirva fakad amikor a G4-emet porgeti. El is hiszem h faj neki, ennyiert ilyen f©st venni
On: ha ezt megteszik akkor lehet lesz ujra S-szeriam. Ha visszafele is megkapjak az s6 tesok (s5 tuti nem) akkor lehet csak egy sima s6 ha nem akkor s7. Idovel szep lassan csak eleguk lett a trollkodasokbol. Evekkel ezelott kellett volna. De meg nem keso...
-
Fejvadi
nagyúr
Rá is fér.
-
zombinyul
addikt
Igy van. Sok helyen a legjobban optimalizalt Droidkent tartjaklegjobbanAmi azert nem mindegy... Nexusrol is jottek paran, igen.
M5Norbi: amelyikkel en talalkozok / talalkoztam, azok igen, mindegyik. Panaszkodnak is ra, tapasztalom is.
Mert mi baj van az erintopanellel? Olvasgass bele nyugodtan a forumba, en nem talalkoztam erre iranyulo hozzaszolassal. Pedig eleg sokan elsoszeriaskent vettuk meg.
Utalom a Samukat, nem is tagadom. De az ilyen cikkek mindig erositik bennem a tudatot, hogy a Samsung egy szanalmas gyarto. Mert arra van eszuk, hogy kiadjanak 73364728374726463627299 eszkozt, es annak 38474 fele "Mini", "Neo", meg a tokomtudja milyen valtozatat, de hogy optimalizaljanak is... Neeem, ezt a kovetkezo negyedmillas flagship utpkartyajakent kell eloadni. Rohej.Danny365: voltunk az egesz forumon 5-en akik szervizbe vittuk. Nekem a hangszorom recsegett (a beszed), volt akinek a tererot dobalta. Tomeggyartas, nyilvan nincs hibatlan szeria semmibol. Mindenkinek par oran belul megjavitottak a telefonjat, addig pont belefert a csaladdal egy Mekizes (raadasul nekem a G4 kapott egy pohar bort, lehet az volt a baj, illetve valoszinu). Komolyan, csak ezzel lehet visszavagni? Ha mar itt tartunk, S6 akksiproblemak, kijelzobeeges, etc.? Azzal mi van? Ugyan, itt amirol szo van, az az optimalizacio, pontosabban samuk eseten annak a hianya.
-
törölt tag
Én tisztában vagyok ezzel. De, ha egy egyszerű, viszont számomra fontos funkcióra nem lehet rávenni, akkor nem nagyon hagy más választást, mint azt, hogy kukázom és az esetleg hasznos funkcióit megpróbálom más módon megoldani. Bevallom, hogy nem vagyok naprakész a TW feature listáját illetően, de meglepne, ha olyat tudna, amire szükségem van és nem tudnám nélküle megoldani. Egy Note -nál talán lenne ilyen (az S-penhez kapcsolódóan), de az S szériánál nem valószínű. Egy bizonyos felhasználói szintig jópofák és hasznosak az ilyen gyártóspecifikus, egyedi megoldások, de amikor már inkább magad szeretnéd kézbe venni az irányítást, onnantól zavaróakká válnak, mert folyton bekavarnak.
-
zombinyul
addikt
1: panaszkodnak.
2: nem kell nagyon torni magam hogy elocsaljak 1-1 megakadast, amihez en nem vagyok hozzaszokva
3: olvass bele a G4 topicba. Temerdek ember vett G4-et csamcsung utan (Note, s6, edge, edge+). Nyilvan veletlen.
4: elobb megkapta, mert szuksege volt ra. Sajnos o valasztott maganak, a sulijaba meg most az Apple meg a csamcsung a rajsag, neki is az kellett. Fajt minden forintot kiadni erte, de o szenved vele, nem en.
5: Bocs, nem jon at a poen. Lehet a humorerzekelommel van baj, de lehet hogy sz*r poen volt. -
-
zombinyul
addikt
Tobb ismerosomnek is van S6, ugyhogy van vele kozvetlen kapcsolatom. Eszem agaban sem volt S6-ot venni (a hugomnak mondjuk Samut vettem karacsonyra, hiba volt, iszonyat a ramkezelese - igaz, abban "csak" 1 giga van), de nem ok nelkul vagyok ezen a velemenyen. Arrol nem is beszelve, hogy total szubjektiv sajtok is ezzel vannak tele.
-
zombinyul
addikt
A G4-esemen nem tapasztalok soha akadast. Kb. smoothabb mint egy WP-s telefon (volt, meg van is par). A Nexusok is nagyon smoothak, HTC-k is, Parom P8-as Huvelye is (pedig az nem egy bika hw), nem a Samukbol kell kiindulni.
Mondhat barki barmit, johettek itt a "haterkedessel", meg hogy "semmi se jo", de valoban eleg szanalmas a 7-es szerianal eljutni az optimalizacional. Egy S6-nal, vagy annak valamelyik reinkarniaciojanal (van vagy 500, ugye?) nem lett volna alap elvaras, ha mar negyedmillaert' adjak? Dehogynem. Es akkor meg arrol nem beszeltunk, hogy ez igergetes, a kezzelfoghato bizonyitekokig varhatunk meg egy darabig.
Szanalmas hogy egy ilyen gyarto vilagelso lehet... -
M5Norbi
őstag
válasz
AllTheBest #39 üzenetére
Aki utálja a Samsungot azt figyeld meg milyen gyűlölettel fikázza.
Nekik édesmindegy mit csinálnak úgysem lesz jó és sosem vennének. Mindig lenne kifogás.
Nyilván van aki okkal mert kifogott egy valóban szart.
-
törölt tag
Te aztán értetted a lényeget! Tök mindegy, hogy Apex, vagy Nova. A lényeg az, hogy akinek nem jön be, az úgyis kukázza a TW -t. Nálam alapértelmezett a fekvő nézet. Mivel a TW még egy flagshipen sem képes erre az egyszerű, forgatási műveletre, ezért nálam alapból felejtős. A multitasking működését meg jobban szeretem a saját felhasználói igényeim szerint kialakítani. A Samu csak az ehhez szükséges jogosultságot biztosítsa, a többit megoldom az E-Robottal.
-
haxiboy
veterán
Kár hogy mindenféle Virtuális gépen kell futnia az androidnak :\ Natív kód kéne :\
-
CptAdamica
veterán
válasz
Just_Reboot #27 üzenetére
Vicces, hogy most ezzel a parasztvakítással fognak még több vásárlót szerezni. Itt az új S7, villámgyors szoftverrel. A sok fan pedig: Úúúúúú, ezt meg kell vennem.
-
laci_csk
senior tag
válasz
AllTheBest #39 üzenetére
Hat csak azert jon a fikazas, mert ezt a most beismert hibat eddig nem akartak beismerni, sot hogy nem is letezik, na ez a baj. Maskulomben legalabb ket-harom evvel ezelott kellett volna "beismerni". Azota a tobbi gyarto nagyon is osszekapta magat, de a samu megengedte maganak hogy olyan legyen amilyen.
-
milkabrams
őstag
minap elővettem a régi tabletem, amiben 1gb ram van stock droiddal és azt kellett látnom hogy sokkal jobb multitaskingban mint a 2gb rammal szerelt samu, ebből is látszik hogy elkél az optimalizálás
-
AllTheBest
őstag
Nem értem az embereket... Ha egy gyártó belátja a hibáját és javítani akar rajta, akkor jön a fikázás, mindezt általában olyan emberek írják, akik vagy epöl vagy valami más gyártó termékeit használják.
Én sem vagyok Samsung párti, de szerintem egyre jobb telefonokat gyártanak és az S6-ot is szerintem nagyon jól eltalálták, az meg külön jó dolog, hogy végre a szoftver tökéletesítésére is pénzt/időt fordítanak -
aprokaroka87
nagyúr
inkább tegyenek bele 1 terrabájt ram(b)ot....oszt akkor még a A Samsung galsxy S999-et sem kell optimalizálni
-
johnny500
tag
Na mi történt? Folytassátok már ezt a nagyon értelmes f@sz méregetést mert ennyiből nem tudom eldönteni, hogy milyen telefont vegyek legközelebb...
Samu, Nexus, HTC, Sony....Az LG-t nem is említette senkiMost akkor melyik a legjobb?
-
tpmportal
tag
Mintha az S6 megjelenése előtt is erről mentek volna a hírek, hogy a "bloat" el fog tűnni, meg optimalizáció, és hasonló hangzatos szavak.
Aztán azóta is tele van 3 csillió felesleges appal, amihez külön program kell, hogy letilthasd, a touchwiz launcher még mindig szeret néha gondolkodni, a multitasking témát meg a "nincs" szóval el lehet intézni.Szép dolog ez, de amíg nincs bizonyíték, addig ez az egész csak porhintés a részükről.
-
joey04
titán
válasz
Just_Reboot #23 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy egy Nexus jobban optimalizált mint egy samu. na ez tény. a többi bullshit.
-
WhiteWalker
nagyúr
Szégyen hogy ezt ütőkártyának nevezzük. Alapértelmezetbe kellene normális szoftverrel kiadni.
Szánalom...és még veszik is... -
balintka
addikt
S4 belakva hajlamos volt lassulni a menüben léptetéskor. Az S5-tel már nincs ilyen probléma. A Core Prime-om se akad egyáltalán, pedig az 1 GB ram-os.
Én annak örülnék, ha kipucolnák a sok felesleges memória és tárhelyrabló programot (pl. nyomtatási segéd, peel remote, s health, stb.). Illetve legyen kézzel letölthetők.
-
Just_Reboot
addikt
válasz
CptAdamica #25 üzenetére
De még abban is segíteni kell neki, mert egyedül nem megy.
-
M5Norbi
őstag
Jók ezek a hírek.
Legalább akiknek nincs Samsungja elmondhatják hogy mennyire rossz.Az S3 még képes volt belassulni nem is kicsit. S4-S5 nem tudom.
De az S6 tök jól működik. A fél év alatt talán két pici megakadást tapasztaltam de azt is programból kilépésnél.Volt a családban A3 az is nagyon szépen pörgősen ment.
Szóval pár éve igaz volt de sokat javult a TW.
Csak észre kéne venni a fröcsögő,utálkozó,mindig negatív kritikák helyett.
Minden oprendszer,minden telón,tableten bármin be tud akadni.
Egyszer az Ipad mini akadt be de több mint fél óra volt mire összeszedte magát. És talán három progi van rajta.
Előfordul. -
CptAdamica
veterán
és akkor most tapsoljuk meg a Samsungot, aki 2016-ban eljutott oda, hogy optimalizálja a trehány szoftverét.
-
törölt tag
válasz
Just_Reboot #23 üzenetére
Olvasd már el pls mit írtam eredetileg is. Marhára nem a Samsung védelme volt a cél nem is Samsungos telefont vettem az A5/J5-t példának hoztam fel mert az volt az utolsó újabb Samsungos telefon amihez egyáltalán közöm volt...
Neked nem akad ok, "elhisszük" 10 másik embernek meg igen, legyen az HTC , Sony, akármi... Linkeltem más tesztet hírt is amivel alátámasztottam az állításomat nem csak a saját tapasztalataimra hivatkozok."Hat miről? A multitaskingról? Csak szólok hogy samun az sincs."
Az ilyen kijelentésekkel meg is erősíted, hogy "nem vagy elfogult"...
-
törölt tag
válasz
..thealien.. #21 üzenetére
Azért linkeltem az M4 tesztet, 6 hónap alatt feltételezem nem változtak olyan "sokat".
Bár jobban beleolvasva annál a telefonnal nem csak szoftveresen van baj...Viszont még a Z5 esetében is történt néha kisebb megakadás - a tesztelő állítása szerint (is).
-
törölt tag
Ezt én is írhatnám neked, főleg hogy te kezdtél cáfolni
Tesztekből linkelem neked, felhasználói tapasztalatokkal jóval könnyebb dolgom lenne... Minimális megdöccenés még a csúcsmodellekkel is előfordul, főleg huzamosabb használat mellett - ezt nem én, hanem jó pár tulaj alátámasztja bármelyik telefon topicjából...(#20) arn Nem a gyorsaságról volt szó.
-
joey04
titán
válasz
Just_Reboot #10 üzenetére
á nem vagy elfogult...
-
törölt tag
Köszi Samsung, de fölösleges erre ennyi erőforrást elpazarolni, mert tök egyszerűen lehet optimalizálni. A módszer neve: Apex Launcher. Sőt, két ismert irányvonalat követve, a teljes rendszer optimalizálását is tök olcsóból meg lehetne úszni.
-Szabványos eljárások.
-Nyílt forráskód.
Akkor a többit már rá lehetne bízni a Cyanogenmod -ra, vagy a GPE -re. -
isti215
tag
Így hat generáció után rájöttek hogy a szoftvert is meg kell rendesen csinálni?
-
törölt tag
Ja azért szidják őket a nagyszerű rendszerfrissítéseik után mert annyira jó szoftvert írnak (volt elég tapasztalom Sonyval Xperia U-val)...
De egy mai középkategóriás tesztben: [link]
"A teljesítményteszteken jól vizsgázott a készülék, a felületi sebesség pedig a mindennapos használat során kielégítő volt, igaz, elő-előfordultak amolyan lollipopos dadogások, mondjuk az értesítési panel előhívásakor, emellett az alkalmazásindítást és váltást sem mondanánk villámgyorsnak. A böngészés közepesen komplex honlapok esetében gördülékeny volt, a megakadások a kövérebb tartalmak megjelenítésekor viszont előjöttek. "
"megakadás csak komoly háttérfolyamatnál és nagy ritkán képernyőfeloldásnál fordul elő"
(#10) Justreboot: Nexus 5X seems to have some serious lag issues: have you experienced any?
-
twollah1976
őstag
Samsung es az optimalizalas?
Nyehehhehehehehehehehheheheeeeeeeeeee...Regen kacarasztam ilyen jot.
-
DithenS
senior tag
Nem azzal van a baj hogy akad,ace 4em sem akad csak rohadtúl szemetel.RAM-ból soha nem elég neki!!! Ebben 1GB van ami egy telónál elegendőnek kellene lennie,de ehelyett ha netezek és lerakom és megnyitom mondjuk a naptárat,bezárom és vissza nyitom a böngészőt akkor újra tölti az egészet.Bönvészőben 3 oldalt nem tud megjegyezni mert tölt újra.Ilyen drága mobilnetnél pazarlás!!! Alapból mindig 60százalékon van a ram de lehet több.Szóval érted hogy mi a baj gondolom.Amúgy soha nem akadt nekem meg semmi ilyen,egyszerűen a ramot zabálja és így kényelmetlen.
-
arn
félisten
hagyjatok el a p*csaba, es akkor megint galaxyt veszek... csupasz androidot. sose ertettem, hogy miert kuzdenek azert, hogy szarabba tegyenek vmit. gyartsanak csak telefont, ahhoz ertenek, a swt meg hagyjak masra.
-
laci_csk
senior tag
Sajnalom hogy ki kell abranditsalak a hulye felfogasodbol, de az en Sony T2 Ultram pont olyan, amilyen ezek szerint neked soha sem volt, "hogy minimálisan se akadjon be", es akkor nem is beszeltem a Z szeriarol, ha mar itt tartunk, mert az enyem csak kozepkategoria.
Mik ezek a szamszungbol kiidulo baromsag kijelentesek sokaknal? Letezik elet a samun tul is.
-
atike
nagyúr
Az a durva hogy ez nem magától értetődő hanem hír...
Már, hogy optimalizálnak....
-
moleculez
veterán
válasz
WinstonWolf #4 üzenetére
Sajnos kell az oda, sokan cím, meg kép alapján kommentelnek.
-
WinstonWolf
senior tag
Egyébként hozzáteszm az S6 Edge + akkora akadásokat tud produkálni, hogy utoljára ilyen érzésem a Pentium 90-es korszakomban volt Windows 95-el...
Mondjuk egyre inkább úgy tűnik szerviz lesz belőle, mert ez HW hiba lesz...
Amúgy van egy S6-os is a családban, na az például hibátlan... Nem teljesen olyan 95%-ban, ami azt hiszem egy átlag, de talán még átlag feletti usernek is elég...
"Olvastad már, amihez hozzászólsz?" - Nem B+ még nem... ezt ki találta ki???
-
törölt tag
válasz
Just_Reboot #2 üzenetére
J5-t néztem a múlthéten ismerősnél meg az A5-t is (igaz ezt csak boltban) és maga az ui/rendszer működése folyamatos pedig nem egy bika chipset van egyikben sem...
Olyat meg, hogy minimálisan se akadjon be soha egyik mai Androidos telefon se tudja teljesíteni. -
Just_Reboot
addikt
Ha már a többi szamszung modellnél nem sikerült optimalizálni...
Azért durva hogy a samsungnak a hatodik S szérias telefon után jut eszébe hogy optimalizálni kellene.
Kár hogy fingjuk sincs róla hogy mi is az.
-
WinstonWolf
senior tag
Amit valószinűleg visszamnenően meg kap - legalább is illene - az S6 széria és talán az S5 is.
Szóval akkor most komolyan eljtunk arra a szintre, hogy csak egy szoftveroptimalizálás miatt vegyek egy új készüléket? Remélem azért itt még nem tart a Samsung......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! PC Specialist Recoil VIII 17 notebook - i9 14900HX 16GB RAM 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest