Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Just_Reboot #23 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy egy Nexus jobban optimalizált mint egy samu. na ez tény. a többi bullshit.
-
törölt tag
válasz
Just_Reboot #23 üzenetére
Olvasd már el pls mit írtam eredetileg is. Marhára nem a Samsung védelme volt a cél nem is Samsungos telefont vettem az A5/J5-t példának hoztam fel mert az volt az utolsó újabb Samsungos telefon amihez egyáltalán közöm volt...
Neked nem akad ok, "elhisszük" 10 másik embernek meg igen, legyen az HTC , Sony, akármi... Linkeltem más tesztet hírt is amivel alátámasztottam az állításomat nem csak a saját tapasztalataimra hivatkozok."Hat miről? A multitaskingról? Csak szólok hogy samun az sincs."
Az ilyen kijelentésekkel meg is erősíted, hogy "nem vagy elfogult"...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest