- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_87
tag
válasz
Just_Reboot #98 üzenetére
Az még nem lehet tudni hogy lesz-e új BlackBerry OS10-es rendszerű telefon a jövőben, azaz én egy telefont nem neveznék áttérésnek. Nyilván a profit ill. a piaci növekedés van a háttérben, nem az hogy rosszabb lenne a saját rendszerük és erre 2-3 év után jöttek rá. Bár ha szerinted egyenes arányosság van a termékek minősége és a piaci részesedés között akkor nem írtam semmit
.
-
zombinyul
addikt
válasz
Just_Reboot #98 üzenetére
Nem tudom miert valtanak Droidra. En nem vagyok Droid ellenes, de BB-t Droiddal pont nem is vennek. Nalam a BB-k fo vonzereje a rendszer amit futtatnak. Hasznalom egy ideje, es imadom, mert rohadt jo cucc.
Nem kizart. De nekem az LG fele Droid is tokeletesen stabil.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Just_Reboot #27 üzenetére
Vicces, hogy most ezzel a parasztvakítással fognak még több vásárlót szerezni. Itt az új S7, villámgyors szoftverrel. A sok fan pedig: Úúúúúú, ezt meg kell vennem.
-
joey04
titán
válasz
Just_Reboot #23 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy egy Nexus jobban optimalizált mint egy samu. na ez tény. a többi bullshit.
-
törölt tag
válasz
Just_Reboot #23 üzenetére
Olvasd már el pls mit írtam eredetileg is. Marhára nem a Samsung védelme volt a cél nem is Samsungos telefont vettem az A5/J5-t példának hoztam fel mert az volt az utolsó újabb Samsungos telefon amihez egyáltalán közöm volt...
Neked nem akad ok, "elhisszük" 10 másik embernek meg igen, legyen az HTC , Sony, akármi... Linkeltem más tesztet hírt is amivel alátámasztottam az állításomat nem csak a saját tapasztalataimra hivatkozok."Hat miről? A multitaskingról? Csak szólok hogy samun az sincs."
Az ilyen kijelentésekkel meg is erősíted, hogy "nem vagy elfogult"...
-
joey04
titán
válasz
Just_Reboot #10 üzenetére
á nem vagy elfogult...
-
törölt tag
válasz
Just_Reboot #2 üzenetére
J5-t néztem a múlthéten ismerősnél meg az A5-t is (igaz ezt csak boltban) és maga az ui/rendszer működése folyamatos pedig nem egy bika chipset van egyikben sem...
Olyat meg, hogy minimálisan se akadjon be soha egyik mai Androidos telefon se tudja teljesíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest