- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Mondjuk a System76 nincs jelen Kelet-Közép Európában, és Magyarországon főleg nem is lesz.
USA-ban pedig ez egy masszív garanciának számít. Valamint ha felmész az oldalukra, akkor 3 év garancia is vásárolható hozzá, igaz az nem lesz világszintű.
Az a helyzet, hogy USA egyetlen államában több notebook fogy, egy hónap alatt, mint Magyarországon egy hónap alatt.
Arról nem beszélve, hogy Magyarországon eladhatatlan termék lenne, mert nincs rajta, hogy "adidas" akkor nem is márka típusú felfogás szerint.Én majd arra leszek kíváncsi, hogy az APPLE szarjaira a magyar garancia 3 év, mert 250 000 Ft felett van, és "kötelező" csak épp az apple 1 év garanciát ad a termékeire, majd hogy fogja 2,5 fél év után a magyar/szerb kereskedőknél érvényesíteni a garanciát, sehogy...
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki vállalja be az apple nagy nehezen kikönyörgött 1 éves garancia utáni esetleges fő alkatrész cserét, vagy készülékcserét. Mert, hogy a magyar "kereskedő" nem fogja az is biztos, csak azért mert hoztak egy ilyen törvényt.
Úgy írom ezt, hogy nekem van MacBook Air-em, csak én nem Magyarországon vettem, hanem Németországban, ahol a kereskedőt seggbe rúgják, ha nem tartja be amit ígér....
A többieknél azért nincs gond, mert az APPLE-vel ellentétben a többiek érzik, hogy Magyarországon a garanciával lehet eladni a terméket. Ja hogy arra van is garancia kifogások nélkül is.
Szóval nem nem meglepő, főleg, hogy lehet 3 év garanciát is venni hozzá.
Nekem System76, és elég jók ezek a gépek, sőt, a supportjuk odaveri pl az apple-t biztos.
Szóval ez a Cikk Magyarországon kb olyan érdekesség, mintha a Power10 processzorról írtak volna egy cikket, az itt olvasók közül 1000-ből 0.05 ember fog vele találkozni.
Mint mindenki a System76 is a Clevo-tól veszi, nincs ezen semmi meglepő nincs.
-
Jungle Man
junior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest