- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
FіkuszKukіsz #153 üzenetére
Lehet, de ez már nem az én / mi dolgunk...azért kínál több előnyt is a win8, servernek meg van más alternatíva is, ha nem teszik a legújabb MS féle.
-
King Unique
titán
válasz
FіkuszKukіsz #150 üzenetére
Azért ott is van sima Desktop felület, mert ugye "kétarcú" a rendszer, tehát akkor lenne gáz, hogy ha csak Metro lenne.
Másrészt nem annyira rossz ám az, főleg otthoni usernek, mert vmit muszáj volt dizájnon fejleszteni, hozzátenni, ha csak sima win7 klón lett volna GUI-t tekintve, akkor meg azon sírna a nép, h nincs benne semmi extra, tök olyan, mint a 7, akkor minek vegye meg... -
King Unique
titán
Évente fejlesztik, vmi nagyobb update pakkal a meglévő rendszert, fő rendszert 2-3 évente továbbra is, legalábbis én így hallottam. De ez a 8.2 utólagos - több GUI, strart menü stb. - tényleg megkavart engem is. Pedig nekem semmi bajom se volt 8-assal, de ugyanúgy 8.1 "kettős felülete" is teljesen ok, start menü sem hiányzik egyáltalán
Most azt nem értem, h a következő nagy update majd megtartja mostani 8.1 felületet, v esetleg választható lesz telepítés közben, v átszabja újból, mert akkor a t**om tele lesz...
(#97) cskamacska :
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest