- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
inthro
aktív tag
Értem én, hogy mit mondasz, csak annyi a különbség a két óra között, hogy másra találták ki. Minden felhasználó döntse el, hogy kell-e neki vagy sem, de én nap mint nap hasznát veszem, nem kell a zsebemben kotorászni a telefon miatt, viszont aki megteheti, hogy vegyen egy ilyen órát annak nagyon jó vétel lehetett a 66eFt, mert Mo-n igen dráge egyenlőre. Én örülök, hogy leirtad az előbbieket, mert mindenkinek van egy véleménye, ez egy kiegészitő amit nem muszály megvenni. Sokan sokat vitatkoznak, hogy minek kell ez, szerintem akinek nem kell vagy értelmetlennek tartja az ne szóljon hozzá, én is ezt teszem ezen a fórumon is. Véleményeket nagyon szivesen meghallgatok én is, de ahogy Te is irod igy korrekt, hogy ez a Te véleményed, igy nincs vita.
Bár igy állna hozzá mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest