Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• e-newsee

addikt

válasz Lacee1986 #53 üzenetére

Mobilról vagyok, nem tudok rendesen linkelni, de valaki egy korábbi hozzászólásban mentette, hogy párhuzamot vont a butafonok, és az okostelefonok üzemideje között.
    Amúgy persze, tudom, hogy másra való a hagyományos, és az okosóra. Bár akkor nem tudom, miért órának nevezik. :)
    No mindegy, akinek kell, nyilván megveszi. Habár erről az jut eszembe, amikor a mobilok elterjedtek. Azelőtt szinte minden osztálytársamnak volt karórája. Aztán lett mobiljuk, és azt mondták, minek az óra, a telefonon is van, és le is szoktak a karóráról. Aztán, pár évvel később sokaktól hallottam, hogy kényelmetlen előszedni a telefont, hogy megnézzük az időt, így visszaszoktak a karórára. De ne legyen igazam, lehet ez hasznos, csak nem kell hagyni magunkat becsapni, és a marketingesek által megvezetni. Ha tényleg csak az veszi meg, aki ki is használja, akkor arra fejlődik, amerre hasznos, de ha olyan is, aki azért veszi, mert trendi, meg státuszszimbólum, akkor minden hülyeséget ki fognak találni rá. Talán még Angry Birdsözni azon fogunk. :)

Új hozzászólás Aktív témák