- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
66e Ft? Az tök olcsó!
Nekem a Casio-m 11 éve volt 16e, plusz az az egy elemcsere, ami belekerült vagy 1000 Ft-ba. Igaz, az nem okos, még a hagyományos órák között sem egy Poljot, vagy Omega, de 11 év után még mindig hibátlanul teszi a dolgát. Az üzemideje egy "feltöltéssel" 5-6 év, nem 1-2 nap. Egy okosóra, bármilyen extrát is tudjon, 11 év múlva már kommunikálni sem fog tudni az akkori telefonokkal, ha egyáltalán működik még. És ez nem maradiság, én is szeretem a kütyüket, csak realitás. Az okosóra a fogyasztói társadalom legújabb heppje, ami miatt ki fogsz adni 2-3 évente 60-70e Ft-ot, majd később minden évben a csúcsmodellekre 100ezret a 200-250e Ft-os telefon mellé.
Amúgy vannak hasznos funkciói, azt elismerem (pulzusszám mérés, rezgő értesítések, média lejátszás), de összességében nem éri meg az árát. Nagyon nem. És ahogy az okostelefonok alsó árkategóriája is szépen a duplája lett a butafonokénak, ezeknek az ára sem fog bemenni sztem 40e alá. Az olcsóbbakra gondolok.
No mindegy, ez SZEMÉLYES vélemény, mindenki azt vesz, amit akar, de SZERINTEM egyelőre felesleges találmány. -
mrlujoak
veterán
...azt nem írtam, hogy jó és nekem hasznos-e.
Mert nem használok ilyen cuccot.
Vékony vagyok, fitt, a napi mozgásom nem merül ki a troli utáni futásban...
Egyszer kíváncsiságból letöltöttem egy pulzusmérő appot.
Egyszeri mókának jó volt. Aztán többet nem is használtam.Persze biztosan használni fogok teljes test monitorozást készítő appot ha már az életkorom és az egészségem megköveteli. Addig is jól elvagyok a napi rutinnal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elden Ring
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Diablo IV
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest