- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
Hmm, elég merész a hozzászólásod...
No.
Több, mint egy éve használok okosórát.
Munkámból adódóan elég sokszor elfoglalom mindkét kezem, teszem azt épp egy molinót helyezek fel, vagy egy fóliát kontaktolok.
Ha ilyenkor kapok a főnöktől egy sms-t, akkor egy pillantás a csuklómra, és máris el tudom dönteni, azonnal továbbítanom kell-e neki valamit (és dobhatom el amit csinálok) vagy befejezem, és csak utána foglalkozom az sms-ben írtakkal.
De hasonló a szitu egy tömött tömegközlekedésen, ahol utazás közben zenét hallgatok. Egy bejövő értesítéskor - főleg ha ülök - nem kell előbányásznom a telefont, elég csak az órámra pillantani.Vezetéskor meg pláne jól jön. A telefon nem mindig kerül a szélvédőre cuppantott tartóba, így az a táskába kesztyűtartóba, zsebbe kerül.
Bejövő híváskor egy pillantás az órámra és eldönthetem, akarom-e a hedsetre küldeni a hívást, vagy nem, és vezetek tovább maximálisan koncentrálva.Mivel az okosóra is kiegészítő, így azok használata nem kötelező mindenkinek. A döntés a kezedben van, így ha nem látsz benne fantáziát, nem veszed meg.
Ugyen ez igaz az okostelefonra, a FB-ozásra, meg az egyéb okos kütyüre. -
Crytek
nagyúr
Akinek okostelefonja van ,nem hagyja otthon nem rohangál sehova töltőért ,mert mindig nála van minden.Én már cska tudom melóba is van vagy 7 töltő nehogy véletlenül ne jusson valakinek nafta.És igen meghatározza az életünket kortól függetlenül ,mást sem látni a buszon is csak "világító arcokat" a sötétben mert mindenki azt nyomkodja ha kell ha nem.Én erre mindig azt mondom inkább ez mind lopjak,csaljak ,bűnözzek,gyilkoljak,drogozzak.....
-
inthro
aktív tag
Gratulálok ehhez a hozzászóláshoz, örülök, hogy benéztél ide és elmondtad a véleményed.
Ülj le, 1-es.
Nem tudhatod ki mire használja ezt a kütyüt így szerintem ne ítélkezz más felett, rengeteg mindenre lehet használni ezt a kiegészítőt, látom abszolút nem vagy vele tisztában, hogy mire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Synology NAS
- Tőzsde és gazdaság
- DJI topic
- LED világítás a lakásban
- Gitáros topic
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- sziku69: Szólánc.
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest