- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Bármennyire is furcsa szokásnak tartom ezt a jelenséget, hogy ma már kortól függetlenül szinte mindenki bel van betegedve a mobiljába és azt nyomkodja éjjel nappal, az internetadó kirobbanásakor gondoltam én is arra, hogy mennyire fontos az internet és, hogy semmiképpen sem szabad korlátozni vagy megadóztatni sehogyan sem és inkább legyenek mobiljukba belebetegedett emberek mint sem korlátos vagy megadóztatott internet.
Más: ez a pulzus mérés mitől olyan baromira fontos? Nem akarok senkit megsérteni, komolyan kérdezem. Én úgy vettem észre, hogy ez az utóbbi években lett fontos téma, előtte soha nem beszélt róla senki, pedig több mint 20 évet végig sportoltam, nem profi keretek között, hobbiból, de a sport mindig is fontos szerepet játszott/játszik az életemben de soha nem érdekelt,hogy mennyi a pulzusom vagy éppen mennyi kalóriát égettem el pl, aki nem vérprofi szinten űz valamit (ahol egy egész orvosi stáb ott van mögötte) annak mégis miért oyan baromi fontos tudni, hogy éppen mennyi a pulzusa? Nem tök mindegy? Te most élvezetből sportolsz (jobb esetben úgy kéne) vagy valami hülye áltudományos maszlagot erőltetsz magadra és mindent a megjelenő értékeknek rendelsz alá? Függetlenül az űzött sportágtól, józan ésszel is érzed, hogy mikor terhelnéd túl magad, a tested figyelmeztet rá többféle képpen, ehhez nem kell pulzus és egyéb dolgoat mérő technológia. Szóval hogy van ez?
-
vgezus
csendes tag
Én is először okosórában gondolkodtam, de ami tetszik az még akciósan is drága, üzemidejük se olyan hosszú,
ezért választottam a Xiaomi Mi bandet okos karkötőt tiniről kevesebb mint 5e, verhetetlen ár
ami nekem fontos volt, tudja:
lépésszámlálás
alvás monitorozás,
intelligens ébresztés rezgéssel
hívás és értesítés jelzés rezgéssel, mert az utcán én se mindig hallom ha csörög a telefon
hosszú üzemidő, mi bandnek kb 1 hónap !!!
ami hiányzik, sajnos nincs kijelzője így órát nem mutatja és pulzust sem mér, de ezét is bírja tovább és olcsóbb.
addig jó lesz, amíg ki nem jönnek a tovább fejlesztett órák -
kolosanyi
veterán
Hasonló cipőben vagyok, de rá kellett jönnöm, hogy ezek a divatos okos karperecek, fitnessz kiegészítők, akármicsodák nem jók semmire. A nem mellkasi pulzusmérés megbízhatatlan még sajnos: link. A Mio cuccai állítólag pontosan mérnek, de azok meg horribilis áron kaphatók. Jelenleg rövid távra egy bluetoothos pulzusmérőt fogok venni, a Decathlonban például egész jó áron van, az óráik nem mérnek rosszul, ergo ezzel se lehet baj, ha meg mégis szar, legalább vissza lehet vinni. Hosszú távra egyébként tervben van egy Polar M400, ez minden igényemet kielégítené és elég jó ár/érték arányban van a konkurenciához képest.
-
BaLee
addikt
Garminnak van ilyesmi, az tud pulzust mérni, a track logot exportálni lehet majd beimportálni bármelyik sport applikációba viszont az meg nem okos óra.
De még mindig jobb megoldásnak érzem mint egy hasonló okos órát sport applikáció kiegészítéssel mert ahhoz ugyanúgy kell a telefon a zsebedben...Én ilyesmiket nézegettem: [link]
Csak még drágállom rá az 55-60k-t.
-
babkukta
senior tag
okés, így már másabb
Ööö jaja, én is láttam már pár spéci futós órát, amik nem voltak kifejezetten pénztárca barátok. Szerintem az alsóbb réteghez nem fogják elhozni, oda kell még pár év. Hiszen ha belegondolsz, ez egy rétegóra lenne, hisz azoknak kedvez, akik futnak. Ergo a réteg cuccokból lehet sokat kaszálni -
babkukta
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest