Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• troviko

senior tag

Nagyon jó lett a cikk, meg az összefoglaló videó is. Számomra az OmniBalance volt a csúcs, imádtam, szerintem káprázatosan szép telefonok születtek abban az érában (bár a sarkok lehettek volna kerekebbek kicsit, hogy ne szúrják úgy az ember kezét).
    A Loop Surface számomra mindennek a legalja, hihetetlenül ronda, mindennemű ergonómiát mellőző téglákat ihletett, gigászi kávával.
    Valószínűleg nem csak nekem nem jött be, ebben az érában elképesztő mértékben zuhantak meg a Sony eladások, és ennek egyik oka pont ez a trágyarépa dizájn volt.

Nekem személy szerint az új dizájn is nagyon-nagyon-nagyon tetszik, egy bajom van vele, az viszont elképesztően komoly: 11 meg 12 mm vastag készülékek? What? 6 éve volt utoljára ilyen vastag telefonom.
    Srácok ne már, ez most komoly?
    Nem mondom, hogy legyen 6 mm-es penge, de azért a duplája se legyen már. A jó ki 7-9 mm, ami bevált már sokszor, bizonyított, nem kéne ennyire durván felé lőni.
    Értem én, persze, hogy nem fog annyira vastagan érződni az ívek miatt, de akkor is. Ami sok, az sok.

Hihetetlen, hogy a Sonynál mindig elcsesznek valamit.
    :(

(Szerk: még azt várom, mikor hozzák vissza a gagyi műanyagot a 100+ ezres kategóriába. Mikor már minden 50 ezres teló fém. Az még kellene, az még jó lépés lenne.)

Új hozzászólás Aktív témák