Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Williamgrant #50 üzenetére
Ez így jó lenne. De a többi gyártó is belekényszeríti, hogy évente legalább egy flagship jöjjön. Ezért olyanok mostanában a zászlóshajóik, amilyenek. Pl. X performance kontra XZ. Ugyanaz a két készülék, más tokozásban. De jó példa volt a z4/z3+ értelmetlen kiadása. És rá pár hónapra megjött a Z5. Ugyanezt el lehet mondani a többi gyártóra, csakhogy a Samsung ezeket kisujjból kirázza, annyival nagyobb cég.
Sony ha meglovagolná azt a vonalat, hogy évente maximum egy, csúcs, és ahogy írtad, 5 inch alatti méretben is csúcsteljesítményű készülékekkel jönne, elképzelhető, hogy nagyobb hasznot is tudott volna bezsebelni.
Nekem is hiányzik a kompakt atomreaktor. Bár igaz, hogy az X compact is bőven elég lenne, nekem de ha már cserélek készüléket,az aktuális csúcshardvert szeretném. Így kénytelen voltam megbarátkozni a nagyobb mérettel. Pont ezt az óriási ziccert hagyták ki az X compact-ban, csak egy középkategóriás SoC került bele. Ezzel azokat is sikerült elbizonytalanítani, és másik gyártó felé nézni, akik csak ezért vették meg a kompaktokat, mert igényük volt a csúcstermékre kis méretben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- DJI topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest