- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
tau83
csendes tag
Nekem ez jut róla eszembe: Ericsson R310 😃
https://www.telefonguru.hu/keszulekek/keszulek-guru_Ericsson_R310.asp
-
dz1989
senior tag
Bárki bármit mond a Bluboo S2 hátúlról kihajthatós kamerája Zseniális!
-Tőmeg feletti fotózás.
-Alsó sperfektíva.
-Helyzethez képest a leggjobb minőségű önarcképEnnél már a dupla kamera(hosszabb és egy rővidebb gyújtótávolságú) megoldás lenne jobb.
Ennél is mégjobb lenne a PureView teknológiás 1"szenzor. Álmodik a...
-
Hg3X
tag
Hát nem tudok, nekem valahogy egyik sem jön be így annyira.
-
Fall-N
veterán
Érdekes módon a Xiaomi meg tudta oldani a Mix 2-nél kivágás nélkül a hangszórót és a szenzorokat.
-
-
atike
nagyúr
Lehet velem van a baj de én annyira jól megvagyok (és meglennék) mindenféle be- és kitüremkedés nélkül a telefonomon...
-
kchris78
veterán
ezekben az idokben volt egyediseg meg a telefonokban. es szoftveres oldalon is. nem mindegyik az egyendroidot tolta.... de nekem az egesz ezzel kezdodott: iskolas koromban ezt akartam!
https://www.youtube.com/watch?v=m8DAECbGGnUE90-em viszont mar volt!!! Sajnos en nem tudtam megtartani oket mert a kovetkezo vasarlasba muszaj voltam befektetni mindig a regi keszuleket pedig most tobb tucat ilyen okostelefon lenne Symbiantol kezdve PocketPCn at a mai modellekig...
-
roli543
őstag
válasz
CptAdamica #32 üzenetére
Igazából az Essential Phone volt az első, de valóban az Applet másolja boldog, boldogtalan... kevés egyedi gyártó maradt
-
CptAdamica
veterán
Nem tudom, hogy miért kell most mindenkinek átvenni ezt a betüremkedés marhaságot csak azért, mert az apple megcsinálta, attól még ocsmány.
-
-
törölt tag
szerintem elektromosan kifog jönni a készülékházból a kamera
-
Bossyy
tag
válasz
tothmaxy182 #20 üzenetére
Igen, anno ez volt a high-end csúcs :-) Talán az első színes kijelzős megvehető teló Európában. Én az egész Ericssont nagyon sajnáltam, mikor felolvadtak a Sony fúzióban. A T10 / 20 / 65 / 68 / 520 mind nagyon szép volt és még lehetne sorolni. Én is sajnálom kissé, hogy már sehol az egyéniség, de a nagy érintőkijelzők korában marad a téglalap forma, ez van :-(
-
tothmaxy182
őstag
Ahh, régen milyen dizájnokat tudtak csinálni. Még volt hely a telefonokon hogy a gyártók önmegvalósítsanak.
Most elöl kijelző, hátul semmi... Ez van.
Valamiért Sonyericsson T68 mindig is a szívem csücske volt. Talán azért mert amikor gyerekkoromban elkezdtem érdeklődni a telefonok iránt, akkor épp ez volt a csúcs! Odáig vagyok a formájáért, milyen szépek a billentyűi, stb...Vigyázz rá nagyon!
-
pusszycat
nagyúr
Szegény Bluboo ha másol szidják,ha kitalál valami újat akkor is. Amúgy nem kell pfujolni biztosan nem úgy fog kinézni mint a képen.
-
GeryFlash
veterán
Bluboo no komment. Ezek a Sharp mobilok egyébként hol fogynak jó, hogy megéri ezért a Sharpnak fennatrtani egy mobilos részleget? Még Japánba se tudom elképzelni, hogy ha valaki hazait akar akkor ne Sonyt vegyen.
-
törölt tag
Éljen a betüremkedés!
-
Yodafon
őstag
Meg lehetne oldani a beturemkedes nelkuli verziot olyan kameraval amit ki lehet huzni a tetejen mint a sim talcat.
-
Bossyy
tag
válasz
tothmaxy182 #8 üzenetére
-
Fryskitt
addikt
Na, a kiálló megoldás az ultra gáz. Szerintem.
-
hemaka
nagyúr
LOL, ez nagyon gagyi.
-
ROBOTER
addikt
válasz
tothmaxy182 #8 üzenetére
Nagyon OFF: Annak idején vodánál kiszórták 19.900 Ft-ért a teljes maradék készletet, függetlenül, de csak egy üzletben lehetett vásárolni (talán MOM park). Gyorsan vettem kettőt (egyet magamnak), évekig azzal mobilneteztem (GPRS). Tényleg nagyon szép kis telefon volt, és BT-n a net 2.,3 mp alatt épült fel.
-
A Sharp hatalmas csalódás.
A kinai meg nettó szemét. -
forgonati
őstag
Szar ötlet egy szar "gyártó"-tól. Kuka.
-
daninet
veterán
-
mg1992mg
őstag
Szerencsétlen Bluboo-n jót nevettem, úgy néz ki, mint ami azt várja, hogy este melóból hazaérve felakasszam a fogasra lefekvés előtt..
-
ViZion
félisten
fantasztikus ötlet... lentre kihajtható mikrofont is kérünk, oldalra meg legyenek sztereó hangszórók, a drágábbakon 5.1 esetleg...
röhej. -
aelod
veterán
Miért kell egy hibás és nem jó koncepciójú megoldást majmolni?!
A forgatható kamerára a Gionee Elife E7 mini esztétikusabb megoldást talált már jóval korábban.
-
Sebhelyes
senior tag
LE A BETÜREMKEDÉSSEL!
-
Saccco
nagyúr
Persze fixen kiáll...
Tuti forgatható lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest