Új hozzászólás Aktív témák
-
Zso Ro
senior tag
válasz
csucsbicep #1274 üzenetére
Alairasodban latom hogy VGA-t keresel 30-35kert.
Bar olcsobban hirdetem,de csak neked odaadom a 4850em ennyiert is akar. -
geckowize
őstag
válasz
csucsbicep #1274 üzenetére
HD 5830 26k-ért a lambda computertől ahonnan már rendeltem többször is (de gariztatás még nem volt)
vagy
HD 5850 nem tudom mennyiért, mert nem tudom milyenek ezek a boltok, ugyan electroboxnak sok csillaga van, a milyen videokártyát vegyek topicban írták hogy pixmania szindróma (gariztatással van baj). -
kNG
senior tag
válasz
csucsbicep #197 üzenetére
Abszolút egyetértek...de hát Mo.-n a dollár árat sajnos euróban kell értenünk, ezt már megszokhattuk :S
Akinek nem számít wattra pontosan a fogyasztás és akar tuningolni annak hd 5850, akinek számít a fogyasztás, és nem akar tuningolni, akkor hd 6850...
-
Speed®
titán
válasz
csucsbicep #190 üzenetére
Ha normális helyeken beáll 35re, megköszönhetjük Sapphireéknak, mert lejjebb viszi pár ropival a kategóriatársakat is valószínűleg. Az biztos, hogy használtpiacon ön/zsebgyilkosság most bármit hírdetni..venni..azt lehet.
-
kNG
senior tag
válasz
csucsbicep #190 üzenetére
Ha választanom kéne egy 6850 és 5850 között akkor az utóbbit választanám...ha pedig 5850 és 6870 között akkor a 6870-et...
Mindenesetre én most ezzel a teljesítménnyel bőven meg vagyok elégedve...és a kártyám nem annyira tuningbarát, mondhatni átlagos...a hd 5850-es kártyák azok a kártyák, amiket VÉTEK nem tuningolni! Itt nem +5 fps nyereségről van szó, hanem +15-20-25-ről...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest