Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
Schuler888 #83 üzenetére
omg miez a betűtípus
-
janeszgol
félisten
válasz
Schuler888 #58 üzenetére
Pedig ami a legjobban megéri, az a YT Prémium szvsz. Már aki használja ezt a tartalomkiszolgálót. Én rendszeresen (sőt, csak ezt).
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Schuler888 #83 üzenetére
ez melyik betűtípus
-
válasz
Schuler888 #81 üzenetére
De hol?
mert nekem opció seholsem.
-
válasz
Schuler888 #79 üzenetére
Jogos persze, de a fényereje nem állítható. Nem baj éjszaka elmegy így. Azért köszi.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Schuler888 #58 üzenetére
Nem tudom más hogy van, de ahogy az ember képébe nyomják a reklámokat csak azért, hogy fizess a prémiumra elő, inkább használom a reklámblokkolót és a többit. Mert vicc, hogy egy 10 perces videó közben is bejön 2-3 reklám, ha csak a videó elején lenne, mint régen, akkor sokkal kevesebben használnának ilyen megoldásokat.
-
válasz
Schuler888 #58 üzenetére
Hát velem melléfogtál, mert részemről a gugli szarjai ott rohadhatnak meg ahol vannak, akár előfizetős, akár reklámmal telenyomott (cukrosbácsi facséja+messengerje szintúgy rohadhat). Nagyjából egy kezemen meg tudom számolni hányszor néztem idén jutyubot (jellemzően magánfeltöltők szerelős videóit). Azért a pár alkalomért se előfizetni nem fogok, se vanceddel vacakolni. A tartalomgyártókat majd sajnálom ünnepek után, mert most épp nem érek rá.
-
törölt tag
válasz
Schuler888 #62 üzenetére
Nem kell mindig előfizetni Netflixre ÉS HBO GO-ra. Egy-két hónap ez, egy-két hónap az. Ha spórolni akar az ember.
-
válasz
Schuler888 #62 üzenetére
Így van...
-
válasz
Schuler888 #60 üzenetére
Vagy inkább a kötött TV előfizetéshez képest. Tehát kiszámolva hogy jövünk ki egy YT prémium, egy YT music és mellé egy Netflix meg HBO GO... Nem tudom az árakat. De ha azt nézzük hogy az UPC nél simán lehet 8 at is fizetni vagy többet csak magáért a TV ért.
-
válasz
Schuler888 #57 üzenetére
Figyi ezt itt nekünk nyilván nem kell elmagyarázni. TV ért biztos nem fizetnék. Páromman nekünk csak net előfizetés van. Az RTL most on lévő kedvenc sorozatokat megtudjuk rajta nézni azt kész. Amúgy igen én is gondolkozok a YT prémiumon, mert borzasztó a sok reklám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest