Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Schuler888 #81 üzenetére
De hol?
mert nekem opció seholsem.
-
válasz
Schuler888 #79 üzenetére
Jogos persze, de a fényereje nem állítható. Nem baj éjszaka elmegy így. Azért köszi.
-
Srácok, ha már itt Samsungos berkekben vagyunk.
Van egy Galaxy A22 4G telefonom.
És ugye van rajta alapból Alway On Display
Bekapcsoltam, de kint az utcán semmit sem látni belőle, mert olyan gyenge fényerővel megy. Lehet ezen valamit állítani?
Előre is köszi. -
válasz
Schuler888 #62 üzenetére
Így van...
-
válasz
Schuler888 #60 üzenetére
Vagy inkább a kötött TV előfizetéshez képest. Tehát kiszámolva hogy jövünk ki egy YT prémium, egy YT music és mellé egy Netflix meg HBO GO... Nem tudom az árakat. De ha azt nézzük hogy az UPC nél simán lehet 8 at is fizetni vagy többet csak magáért a TV ért.
-
válasz
Schuler888 #57 üzenetére
Figyi ezt itt nekünk nyilván nem kell elmagyarázni. TV ért biztos nem fizetnék. Páromman nekünk csak net előfizetés van. Az RTL most on lévő kedvenc sorozatokat megtudjuk rajta nézni azt kész. Amúgy igen én is gondolkozok a YT prémiumon, mert borzasztó a sok reklám.
-
Ezzel újfent beigazolódik, hogy a Samsung is mint az Apple saját ökoszisztémát akar csinálni magának. TV, Telefon, Tablet. Aztán majd kiderül mi sül ki belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged