Új hozzászólás Aktív témák
-
kislaszlo83
tag
válasz
gyurkikrisz #32 üzenetére
De 8k kijelzővel
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
kislaszlo83 #31 üzenetére
És "MIUI"-val
-
kislaszlo83
tag
Az igazi poén az lenne, ha az új note, mtk 6582-vel, IOS-el, és 4 colos méretben jönne
az lenne a full újítás, tuti mindenkinek leesne az álla -
zombinyul
addikt
-
B1T3
addikt
válasz
zombinyul #27 üzenetére
Lehet, az is változni fog, hogy az iPhone 6-nak mennyi variánsa van, ha érkezik a 6S/7.
Be kell látni, hogy egyik gyártó sem mutat már fel olyan eszement újításokat (dizájn terén sem), mint amiket pár éve még el lehetett lőni. Lassan tényleg nincs hová – ugrásszerűen, szembetűnően – fejlődni. De én lennék a legboldogabb, ha meghazudtolnának.
-
zombinyul
addikt
Jo uton halad, az teny.
ctvagyok: nem, nem vagyok elfogult. Imadom az LG-imet ez teny, de a Nokiaimat is. Ezen kivul szeretem nagyon a HTC-ket is, a Huaweiek is bejonnek... De a Samsung uzletpolitikajatol okadnom kell. Es az lehet hogy meg annyi valtozata van az S6-nak mint az iPhonenak, de ez hamarosan valtozni fog. Es akkor nem is beszeltunk a tobbi kategoriaban versenyzo 94857483957575 fele ugyanolyan (zomebe hulladek) telefonrol, ami csak a Samsungra jellemzo. Ennyire kozel se pofatlan egyik gyarto se.
-
zombinyul
addikt
Hany valtozata van mar ennek a szerencsetlen esshatnak?
Komolyan nem hiszem el amit a Samsung muvel...
S4 Mini Plus, 30 fele S6 verzio. Ahh, inkabb nem mondok semmit.
(az olcsositas nem art, nagyon pofatlan arok merik az S6-okat). -
ctvagyok
őstag
Persze, pont a 128GB-os verzió árait kell bemondani, és az edgeból. Pont mint az iPhonoknál szokás, ha azt akarod igazolni, hogy drága. Kiválasztani a 128GBos 6+-t.
A 32GB-os sima S6 200k. Igen pont annyi kb, mint a g4, sőt a bőr hátlaposnál olcsóbb is. Legalábbis ha független árakról beszélünk. Tudom, az S6 nem bővíthető, meg szar a memóriahasználat, de nem drágább, mint a konkurencia. Az m9 260k, az is 32GBos. Akkor az mi?
Igen is csökkentett a Samsung árat, 100 dodót kb, ami azért nekem jelentős. -
parkr
őstag
jó ez a kép
-
Kasya
nagyúr
Jo lesz ez a Note. S6 kulso/belso + Note funkciok. Gondolom az ara az S6 modellekhez hasonloan fog alakulni, csak +100-120 euro extraval.
-
isti215
tag
válasz
DeathAdder #15 üzenetére
És akkor miben lesz más a note 5 és az 5.5" s6?
-
DeathAdder
veterán
válasz
WhiteWalker #14 üzenetére
Nemtom, én partnerot szoktam nézni, de mondjuk a médiában és edigitalban is már egyforma a két készülék ára.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
DeathAdder #13 üzenetére
Azok a bizonyos helyek mennyire megbízhatóak?
-
DeathAdder
veterán
Érdekes, hogy bizonyos helyeken már most a note 4 ára alá csökkent az s6, pedig mégis utóbbi fél évvel fiatalabb modell..
-
Teetuss
csendes tag
Mindenesetre akkor a dátum már tényleg nem pletyka. Bízom benne lesz pozitív meglepetés a tarsolyukban, talán a 7422es prociban még reménykedhetünk.
-
DRol
csendes tag
Még mindig nagyon drága, már külföldön is sokkal olcsóbb mint nálunk.
-
-
"Samsung számos piacon megkezdte az S6 és az S6 edge árainak csökkentését, hogy ezzel is megpróbáljanak lendületet adni a várakozásoktól elmaradó eladásoknak."
nálunk edigital akció:
S6e 128 gb 290e Ft.. vicc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Battlefield 7
- Tőzsde és gazdaság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen autót vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged