- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
>csak erdemes konkret peldakat hozni
az a gond, hogy ezek mind szubjektív példák lesznek és mint ilyenek nehezen megfeleltethetőek a vitapartner személyes valóságának
én pártolom a vitát általában de szerintem ez pont egy olyan téma amiben ez szükségszerűen parttalan lesz. nagyon szubjektív téma.
-
DeFranco
nagyúr
most kb. annyira vagytok vakon, mintha felváltva rántanátok fel az ajtót egy üres és sötét szobára amibe mindenki belekiabálja a maga igazát...
teljesen más élethelyzetből, teljesen más személységgel, teljesen más munkákról beszélünk teljesen más tapasztalatokkal itt kb. csak sértegetni lehet egymást de megoldás az nem lesz.
az olyan köldöknézegető általánosításokkal meg hogy az ember társas lény, de a munkahelyen meg sok a szomszédolós hűje meg sokra nem megyünk.
szóval mielőtt nagyon belementek a linwin/applemindenki/ultrabookmonstertruck/krumpliburgonya vitába csak három levegővétel erejéig mindenki nyúljon bele a zsebébe és ha nem találja ott a bölcsek kövét akkor legyen kedves szigorú önkritikát gyakorolni a véleményével kapcsolatban.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6 #19 üzenetére
én nem írtam, hogy más nem teher, vagy hogy be kellene tiltani a HO-t, annyit írtam, hogy mentálisan megterhelő (amúgy imho az introvertáltaknak sem tesz jót)
a speciális otthoni kaja meg nem a bejárás miatt probléma hanem max. az idióta munkatársak miatt, ha ebből problémát csinálnak, de értem, persze... nem is vitattam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Bestbuy játékok
- Windows 11
- Asztalos klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Medence topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest