- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Én introvertált vagyok, de ez a full HO nekem sok. Tavaly március óta megy és nyáron bejártunk (július, augusztus), egyre nehezebben viselem.
De ne felejtsük el, hogy most egyébként sem nagyon megyünk sehova, így azért más. Kipróbálnék egy fél évet full HO-ban, járvány nélkül mielőtt véleményt mondok.
De valószínűleg a vegyes megoldást jobban el tudom képzelni, mindenesetre az jó lesz, ha a lehetőség adott marad.
-
Elims
veterán
És bizony nagyon jó,hogy megjegyezted,mert amikor ezt elolvastam:
"...a rugalmas felfogás mindenki számára előnyös lesz."
nem pozitív dolog jutott először az eszembe.
Szeretném a többieket 5-10év home office munka után újra megkérdezni.Vajon akkor is ez lesz a véleményük ami most.
Most erre rálehet mondani,hogy "nekem 100év múlva is ez lesz a véleményem".Várjuk meg azt az időt és majd utána írjátok ugyanezt.
Elhiszem -tényleg-,hogy most sok embernek kényelmes az otthoni munka,viszont hosszútávon nem tudjuk,ogy mi lesz.Sejtések vannak -nekem is-,de fixre senki nem tudja. -
Nekem az a személyes tapasztalatom, hogy otthon lassabban halad a munka, ha nem másznak a fejemre, viszont így már egy jót lazsálni se tudok idővel, mert túl gyakran gondolok arra, mikor fognak sürgetni. Ágyban fekve fórumozgatva is beugrik, hogy melózni kéne, és így csökken a tunyulás öröme. Feszt generál pihenve is a lebegtetett elvárás, határidő.
Akinek jó munkamorálja van, annak tán nincs ilyen baja. -
Busterftw
nagyúr
Ez szemelyiseg kerdese, nem igaz mindenkire.
En tavaly marcius ota dolgozom itthonrol, ennel jobb dolog nem tortent velem.
Partner ehhez kepest rosszul birta, ok most mar valtasban mennek 1 hetet, 1 hetet otthon.Plusz a cegtol mi kapunk 75 eurot havonta, rezsi miatt.
9-17:30, utana ceges laptop kikapcs es nem keres senki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest