- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- 8300 mAh, maradhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Új hozzászólás Aktív témák
-
A TN-es és az IPS-es ACER között 30 USD a listaár-különbség - viszont ha szerinted nem releváns, mert olcsóbb, mint az ASUS, akkor minek hoztad fel egyáltalán?
A két ASUS pedig nem egyforma, hasonló sorszám vagy sem. Nézd meg alaposabbam a speceket, ne csak a panelt (ahol ugye szintén van egy különbség, ahogy írtad is). Persze lehet, hogy a G-Synces extrái inkább parasztvakítás jellegűek - ennek most időm sincs utánamenni, meg szubjektív is. A tény, hogy a valamivel nagyobb tudású G-Sync monitor 250 USD-vel drágább, ami egyfelől igen sok, másfelől nem 100k HUF, és főleg nem 300-500 USD.
-
BReal
addikt
Egyébként közel 100e Ft-ot írtam, pontos különbségre nem emlékeztem. Ugye azonos márkánál ez 80000 Ft. Azt közel 100e Ft különbségnek neveztem, talán belefér.
És még egyszer, amire te utalsz Acer XB271HU, az a TN paneles változat, ugyanebből az IPS paneles típus (XB271HUbmiprz) 240e Ft, amit először linkeltem.
-
arn
félisten
Gyk eljutottunk oda, hogy a kartyak az ajanlott arnal az egesz eletciklus alatt dragabbak, addig korabban a piaci ar meg a nyitoarral is alatta volt. Igy papiron nem dragak a kartyak, kozben meg kb 50%ot emelkedett a piaci ar.
A masik, hogy az nv ezzel a founder editionnal eleve csinalt egy aremelest, es ehhez igazitottak a gyartok az arakat.
-
Az MG279Q és a PG279Q nem ugyanannak a monitornak a FreeSync / GSync változata, a PG279Q többet tud (és így van közöttük 250 USD). Az Acer Predator pedig a Neweggen 50 dollárral drágább, mint az MG279Q (sőt, most leárazás miatt csak 10-zel). Szóval a 300+ dolláros különbség nekem továbbra is a fantasy kategória.
-
Na ja de utána írtam azt is hogy az R400 jól sikerült,vita nélkül, egyből elkezdtek nőni a számok, és a két gyártó közötti különbség is csökkenni látszódott. Erre vonatkoztattam a grafikont is, amit betettem a kommentbe. az évek óta csökkenő részesedésükre írtam ezt .
Mikor Nv a szar Fx sorozattal jött, Radeon egyből átvette a vezető vezető szerepet , joggal. Csak utána Nvidia képes volt kockázatot vállalni és átalakítania a hozzáállását és kiadott egy merőben új GPU architektúrát aminek a kezdeti botladozásai után talpra állt és abból él a mai napig.
Igazad van az MSRP ben a 470 nel kevertem szerintem, talán ott volt volt valami keverés hogy179 dolláros kezdeti MSRP árral pár darab jött ki ,de nincs erőm / kedvem ezután nézni.
Szerintem,a gamerek többsége nem boltban vásárol , teszteket néz majd hoz egy döntést.
Egy piaci szegmens ilyen arányú megfordításához egyértelműen jobb terméket kell lerakni az asztalra , mint a konkurencia, nem elég valamivel nagyobb fogyasztással utolérni őket a középkategóriában. Egyébként az , hogy melyik gyártó tud az 1060 / 480 feletti kategóriában kialakítani erős VGA-t családot az meghatározó a piacra , mivel kialakít a bolti eladóktól független megítélést vevőkben, hozzá teszem a mai világban lehetséges, hogy jogosan, mert egy egész kategóriáról beszélünk, a felsőről, ahova Radeon éppen csak beteszi a lábát a Vega 64 karival, de azt se sokáig úgy gondolom, mert jön egy új NV generáció hónapokon belül.Freesync-Gsync dologgal egyetértek nagyjából.Volt anno cikk arról,mikor indult az egész hogy 80-100 dollár közötti összegre rúg az Nvidiával partneri viszonyban lévő monitorgyártók részére,pont AMD volt aki erről beszélt,[link] ezzel szemben 200 dollár körüli összegekre vagy ez fölé taksálják különbözetet a gyártók. 50-75 dollárt kellene NV fele fizetniük egyébként a hivatalos partneri viszonyban lévő gyártóknak, mint Asus , és ennél valamivel többet az ilyen monitorgyártóknk, mint Acer.anno erről is volt egy nyilatkozat NV oldalán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest