Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz Petykemano #192 üzenetére

Na igen sok mindennel egyetértek amit leírtál főleg a kék óriás dologgal, de pontosan ezért kellene AMD nek is ezt látnia, mi mi ellen szól. Egyébként én úgy gondolom Nvidia és Intel sokkal nagyobb ellentétben állnak egymással mint AMD és Intel, vagy éppen AMD és Nvidia.

Természetesen a kiforgatás részét arra írtam, hogy NV nem "kicsi nehéz helyzetben lévő cég" hanem kisebb befolyással bíró, olyan szabványoknak kiszolgáltatott cég, amit Intel és AMD birtokol.
    Természetesen anyagilag magasan AMD felett jár, nem is lehetne ez máshogy 10$ VS. 240$ részvényárfolyam különbség mellett.( de erről azért nagy mértékben tehet AMD a rossz üzleti döntéseik révén, de ez egy másik cikk lenne)
    Alapvetően amiben különbözik a meglátásunk és ezért vezetjük le máshogy a konzekvenciát az az, hogy te optimistábban látod a cégek egymáshoz viszonyulását Én pedig pesszimistábban.
    Mint látod Intel már beszabályozta volna ezt a PCI dolgot, ha nem lép közbe FTC , adott időt NV nek egy saját platform létrehozására, amit NV nem tett meg ilyen olyan okokból. ( fogalmam sincs miért egyébként).
    Nuke jól leírta , amit én gondolok,hogy szerintem itt mindenki addig nyújtózkodhat ameddig a nagy kék óriás akarná engedni.
    Igaz ez AMD re is és NV re is. Pontosan ezért löki most NV a GPP-t,( amit én sem támogatok egyébként tiszta szívvel) mert Intel most ha belép erre a piacra az egybetokozott hardvereivel nem kispályásként fogja megtenni a laptop- VGA-GPU-IGP vonalon, jó előjel erre Raja szerződtetése.

Amit én leírtam nem 1-2 évre vonatkozik, hanem akár 5 év is. Nem igazán tudjuk AMD mit tervez a Navi-val vagy mit tervez a GCN után, de valószínűleg tartom, hogy - talán direkt- megőrzi azt a jó szokását, hogy az aktuális csúcs konzol köré lövi be a desktop VGA családját.( 2020 PS5) valahol úgy érzem , hogy ők szívesen elengednék az asztali gamer DGPU fonalat és nem lenne ellenükre az egybetokozott megoldásokkal nyomulni. Ez esetben PCIE hiány őket nem igazán érdekelné, csak NV szenvedne tőle.
    Sajnos ARM mal sem leszünk sokkal előrébb , bár lehet ahhoz is optimistán és pesszimistán hozzáállni, a támogatottságához,a 64 bites megfelelésnek és az elterjedésének sebességéhez de én sajnos nem így látom.
    Sokszor az van bennem, hogy - ez szerintem is üldözési mánia- Intel direkt enged most teret AMD nek, aztán majd 3-4 év múlva megint alájuk tesz, vagy kihoz egy CPU generációt ami mondjuk 6-7 Ghz-t fut vagy ilyesmi, amivel megint középszerűvé teszi a ryzent. Remélem nem így lesz, mer nekem baromira bejönnek az új Ryzenek főleg a 2000 -s család, csak valahol ez motoszkál bennem, hogy a kék bálna figyel és irányít és szabályoz mindent már évekre előre. Na mindegy ez az én hülyeségem lehetséges, nem tudom. Szóval a lényeg hogy egyetértek azzal amit írsz , csak az alapvető hozzáállásunk és a jövőbe vetett hitünk eltér.

• b.

félisten

válasz nuke7 #165 üzenetére

Nézd , lehetséges, hogy ebben igazad van és már ők tudnak mindet és nem aggódnak, mint én értük a jövőre nézve, :DDD :DDD De ezt erősen kétlem, mert Intelt kb pofára esésként érte a Microsoft lépése az ARM támogatásáról, egyből tolta ki a nyilatkozatokat, hogy ők elítélnek mindenféle x86 emulálást.Nem tudom ez [link] megvolt e neked, de ha nem érdemes elolvasnod azt mi történt anno, ez bármikor újra jöhet, csak más végkifejlettel meg ha megnézed, hogy Intel most AMD GPU-t ad ajándékba a Canonhoz emlékeztet erre [link]kísértetiesen. ITT a PCIE elterjedését próbálta erősíteni. Ma már minden asztali gamer PC így működik :)

• b.

félisten

válasz nuke7 #162 üzenetére

Látom nem megy az elvonatkoztatás még ezek után sem a pénztől igaz? Továbbra is azt gondolod te értesz mindent és a másik hülye. Olvasd el legalább abu kommentjeit ebben a fórumban , hogy pár dolgot megérts mire utalok és gondolok.
    A pénzen túlnézni túl földöntúli dolog már neked és elképzelhetetlennek tartasz keresztlicensz megállapodásokat, piaci érdekeket és szabványokat ,esetleg kartellt a jövőre nézve?

Mivel AMD nek van X86 licensze ő birtokolja az AMD64 -t és keresztlicenc megállapodásban van Intellel , most meg már főleg, hogy az ő IGP-t használják,plusz van még egy nagyon fontos szabályozás, amiben AMD tudja jelenleg Intelnek biztosítani a megfelelő teljes platform konkurenciát a monopol helyzet kialakulása ellen X86 vonalon, ez miatt Intelnek érdeke, hogy AMD megmaradjon,mert minden vonalon ( IGP, GPU, CPU) megfelelő ( egyenlőre beszállítói) konkurenciát tud neki biztosítani.FTC előírásainak szerintem tökéletes párosítást tudnak biztosítani
    AMD is ezért törekszik az egybetokozott hardverekre mert ha Intel lép akkor ők megmaradnak, lehúzza a destktop VGA szegmenst gamer vonalon+ a konzolok+ laposok azt jól van.
    Nvidiának pedig nincs már esélye / lehetősége/ ideje saját platformot készíteni,( pedig kapott rá időt) ha elbukjak a PCIE portokat. Reménykedik továbbra Microsoftban és ARM ban, akik szerencsére már talán látják a Intel terveit. A vörösök kb nevető harmadik félben tündökölnek, ők szerintem mindenhogyan jól fognak járni. Intellel nvidia kb kutya macska viszonyban vannak, ott fog nekik keresztbe tenni, ahol csak lehet. Tehát igen, a nagy kék óriás szempontjából és a jövőre tekintve AMD sokkal jobb helyzetben van.
    tehát ezt vagy felfogod, hogy én így látom vagy nem, nem kell, hogy igazat adj nekem, csak engedd el magadtól és ne fújjozz meg istenezz , hanem próbálj gondolkodni.

• b.

félisten

válasz nuke7 #153 üzenetére

Megkaptad a választ. Lehetséges, hogy fúú sok mindent pont te nem értesz. :) Intelnek átmenetileg van szüksége AMD segítségére, kb 2020-21 körülre megérkeznek a saját gyártású erősebb IGP-i , GPU -i,és így teljes Intel APU-i is.
    Egybetokozott célhardvereket pedig mindkét fél tud gyártani, tehát éppen AMD-t nem vágná földhöz ez a dolog.
    Nem csodálkoznék, ha Intel dedikált kártyával is jelentkezne pár éven belül mondjuk professzionális piacra.

• b.

félisten

válasz Petykemano #149 üzenetére

Értelmesebbnek látszol és tudom, hogy az is vagy annál, hogy kiforgasd a szavaimat.Nem a pénzügyi helyzetről van szó,mert abból mindig is szerencsétlenek voltak a vörösek és elég nagy küzdelem volt a részükről ide lejutni míg a zöldek a tőzsde arany tojást tojó tyúkjai.
    Hanem arról ,amit Abu itt[link] és itt [link]leírt. Mit jelent az hogy befolyásosabb és a piac számára nélkülözhetetlen egy cég az anyagi helyzetétől függetlenül illetve az hogy kiszolgáltatott a kiváló anyagi helyzete ellenére is, mert mindenkinek útban van és a célpiacukat dézsmálja.Ez nem 2 hónap nem fél év ,de a közel látható jövő és Intel-AMD most már lerakott egy 1050 szintű hardvert, ami megmutatja mit akarnak elérni ők és miben látják a jövőt, csak ebben aza gond, hogy visszaveti a PC gamingot úgy 5 évvel.nagyjából az aktuális konzolok szintjére.
    Ha Intel kidobja a saját életképes IGP csodáját Raja közreműködésével akkor majd megint AMD lesz számára a fő konkurens,de jelenleg nem így van és mindkét cég, AMD és Intel is erősen sarokba tudja szorítani és hátráltatni képes Nvidiát a birtokolt licenszekkel .Majd erre térjünk vissza 2 év múlva, hogy kinek lett igaza.

Ráadásul senkit nem fog a PC gamer szegmensben kárpótolni az, ha ellehetetlenítik illetve saját szabványokhoz kötik NV VGA piaci helyzetét a z a dolog, hogy az Audiban NV hardver van, vagy hogy az IBM és Volta kombó Deep learninghoz frankó.

• b.

félisten

válasz BReal #137 üzenetére

Na ja de utána írtam azt is hogy az R400 jól sikerült,vita nélkül, egyből elkezdtek nőni a számok, és a két gyártó közötti különbség is csökkenni látszódott. Erre vonatkoztattam a grafikont is, amit betettem a kommentbe. az évek óta csökkenő részesedésükre írtam ezt .
    Mikor Nv a szar Fx sorozattal jött, Radeon egyből átvette a vezető vezető szerepet , joggal. Csak utána Nvidia képes volt kockázatot vállalni és átalakítania a hozzáállását és kiadott egy merőben új GPU architektúrát aminek a kezdeti botladozásai után talpra állt és abból él a mai napig.
    Igazad van az MSRP ben a 470 nel kevertem szerintem, talán ott volt volt valami keverés hogy179 dolláros kezdeti MSRP árral pár darab jött ki ,de nincs erőm / kedvem ezután nézni.
    Szerintem,a gamerek többsége nem boltban vásárol , teszteket néz majd hoz egy döntést.
    Egy piaci szegmens ilyen arányú megfordításához egyértelműen jobb terméket kell lerakni az asztalra , mint a konkurencia, nem elég valamivel nagyobb fogyasztással utolérni őket a középkategóriában. Egyébként az , hogy melyik gyártó tud az 1060 / 480 feletti kategóriában kialakítani erős VGA-t családot az meghatározó a piacra , mivel kialakít a bolti eladóktól független megítélést vevőkben, hozzá teszem a mai világban lehetséges, hogy jogosan, mert egy egész kategóriáról beszélünk, a felsőről, ahova Radeon éppen csak beteszi a lábát a Vega 64 karival, de azt se sokáig úgy gondolom, mert jön egy új NV generáció hónapokon belül.

Freesync-Gsync dologgal egyetértek nagyjából.Volt anno cikk arról,mikor indult az egész hogy 80-100 dollár közötti összegre rúg az Nvidiával partneri viszonyban lévő monitorgyártók részére,pont AMD volt aki erről beszélt,[link] ezzel szemben 200 dollár körüli összegekre vagy ez fölé taksálják különbözetet a gyártók. 50-75 dollárt kellene NV fele fizetniük egyébként a hivatalos partneri viszonyban lévő gyártóknak, mint Asus , és ennél valamivel többet az ilyen monitorgyártóknk, mint Acer.anno erről is volt egy nyilatkozat NV oldalán.

• b.

félisten

válasz Petykemano #82 üzenetére

Miért ne gondolnám komolyan?
    Az hogy NV úgy dobta tőzsdére a céget , hogy a világ szinte összes cége tanulhatna tőlük, nem csak IT fronton az egy dolog., AZ hogy AMD a világ legbénább sorozatos pénzügyi baklövéseit követte el meg az is egy dolog,kezdve a GLOFO nak fizetett hatalmas kötbértől a Ryzen sikere által elkönyvelt nem túl magas szintű tőzsdei erősödésének.
    Amíg olyan licenceket és szabványokat birtokolnak Intellel,amikkel akár 1 éven belül el tudják lehetetleníteni egy konkurens cég piacképes hardvereit, vagy elég ha korlátozzák, addig ez azt jelenti hogy hatalmas befolyásuk van.
    A pénz nem minden ráadásul továbbra is egy olyan piacot hozol fel példának, a laptopokkal és a VGA kal ami kb tized részét produkálja a konzol biznisznek.
    AZ hogy NV a HPC vagy az autógyártásban erősödik és piacrészt szerez az miért kárpótolna minket a gamer szektor piacon. Örülök hogy erősek más piacokon ,de pl nekem az kell hogy PC gaming szegmensben legyenek továbbra is erősek.

AMD nek nagyon is sikerült piacot szereznie, mikor a hardvere jobb volt mint a konkurensé. Nézd csak meg 2003 tól( a szörnyű NV FX széria ) 2007 ig, a legendás 8000 GPU megérkezésééig.

Az emberek nem hülyék szerintem, ha egy termék egyértelműen jobb, gyorsabb, hűvösebb adott pénzért , akkor azt veszik.Persze van egy mag aki bármi van nem vesz a másik féltől kártyát.
    Nézd meg hogy a jó R200 utáni bénázásokat, átnevezéseket is megbosszulták a számok, de ahogy kidobtak egy életképes új szériát, lásd Rx400 egyből el kezdtek erősödni. Rx 480 szerintem bestbuy volt a maga idejében, bár azért volt ott is kamu, a 149 dolláros MSRP árral amiből kb 1000 darab landolt a boltok polcain. Egyszerűen többet kell tenniük, hogy versenyképesek maradjanak, mert nem azért csökkennek a piacon mert NV csúnya és kivásárolja őket, hanem mert nem tudnak jobb hardverek letenni a piacra évek óta, mint a konkurens.Ha egy cég NV től tud életképes GPU-t tenni a laptopba gamer vonalon vagy egész tavalyig Inteltől tudott megfelelő sebességű CPU-t beledobni, akkor nem fogja a lassabb
    -forróbb -gyengébb hardvert előnybe részesíteni, akár hogy is fáj ez sokaknak.

• b.

félisten

válasz Joci10 #75 üzenetére

Míg a konkurencia több lábon áll, addig ők nem annyira.Több iparágban nagyon nyomulnak, de bevételeik legnagyobb részét a PC-s gamer iparból szedik össze. Továbbra is azt mondom , hogy pontosan az általad felvázolt VGA számarányok miatt és a laptopokban szinte kizárólagos szerepük miatt ő általuk épült fel jórészt ( nem teljesen) például a ROG márkanév nem a 10 ből 1-2 ROG radeon vagy a 10 ből 10 Asus ROG NV GPU-s laptop miatt.
    Mindemellett én sem mondom azt, hogy ez feltétlenül létfontosságú dolog volt, ezzel egyetértek.

Sokat tenni nem tudtak a bányászat ellen ettől függetlenül teljesen jól leírták az NV fórumban mi a problémájuk ezzel. Az, hogy nem tudják kiszolgálni az évek óta stabil vásárlókörüket, a felvert árak miatt pedig a számukra legrosszabb dolog következik be, az , hogy a csökkenő PC s tábor a konzolok fele fordul. AMD jól jár mert a bányászat is az őszekerét tolja és az ez miatt a PC--s játéktábortól elszakadó , konzolra áttérő közösség is.

Egyáltalán nem jó fiúk ők, ezt soha nem is állítottam. Egy olyan cég aki harcol a fentmaradásért ,de ez mellett szerintem a legjobb hardvereket teszik le évek óta a PC VGA fronton, és ez a legfontosabb, hogy a jövőt ők diktálják teljesítményben még így is, mert remélhetőleg a következő NV generációban már az Xbox One x teljesítménye megint az aktuális NV VGA generáció alsó-közép, kategóriája körül fog elhelyezkedni.

• b.

félisten

válasz Kansas #69 üzenetére

AMD a mai napig hivatalosan félvezető gyártó és tervező cég.Attól, hogy GLOFO kivált- átalakult belőlük, nagyrészt az ő érdekeltségük, a világ egyik legnagyobb gyártójáról beszélünk.
    Ha valaki a PC iparban X86 processzorokat gyárt és tervez, szabványai vannak, fontos, sőt nélkülözhetetlen licenszeket birtokol,IGP-t- APU-t gyárt és tervez,professzionális és gamer VGA-t is ez mellett, és a mai világ egyik legnagyobb gamer üzletében a konzolokban meghatározó szerepet tölt be akkor szerinted melyik cég meghatározóbb és befolyásosabb az IT világban NV vagy AMD ?ezekre a tényekre alapozom a véleményemet.
    jelenleg a két cég közül AMD szinte nélkülözhetetlen az IT iparban, NV sajnos nem az és egyre jobban nélkülözhetővé válik.

• b.

félisten

válasz Kansas #67 üzenetére

Gondolhatod, hogy nem bevétel alapján gondoltam abban nem nehéz felülmúlni .AMD jóval nagyobb és befolyásosabb gyártó , mint nv.

• b.

félisten

válasz Joci10 #53 üzenetére

Vagy elhiszed vagy nem de jobban örültem volna, ha NV külön indítja el új névvel a saját gaming szériáját. Nem igazán érdekel, mi van egy kártyára írva csak a hűtő típusát ki tudjam következtetni. Ugyan az lesz a hűtő, ugyan az lesz minden radeonon is és NV-n is. Asus ROG Strix Gaming másik meg Asus Arez Stirx Gaming. ugyan azt kapom én is meg te is mint eddig.
    A hűtés miatt érdekelt, hogy meg tudjam továbbra is különböztetni.( tehát Armor, Gaming ,Dual stb) MSI nél is a gaming jelző meg fog maradni szerintem , az Arez mögött ,mint ahogy Asusnál is megmaradt .[link]

schwartz (#63) de válaszoltam. ott leírtam , még ha nem is így egyértelműen,hogy nem tud igazán érdekelni, hogy ha extra renderelést is csináltak tengert tetteka föld alá vagy bármi, vagy görénykedtek,x évvel ezelőtt. Ha hardverekben ilyen jó cuccokat tudnak lerakni az asztalra és toronymagasan évről évre előre lépnek a sebesség terén,nem azért mert akadályozzák a másik oldalt, hanem mert az NV kártyák jók.
    Ha igazak a pletykák akkor a nyáron debütáló kártyacsaládjukban már elérhető lesz végre a 4 K élmény akár egy 1160 kártyával is ( kb 1080 szintre tippelek most) és ott már talán nem lesz architekturális hátrányuk, de szoftveresen kell még utolérniük a vörös oldalt. Most egyébként akár hogy is nézzük, ők sokkal kisebb cég, mint a vörösök, nehéz helyzetben vannak. Ha szürke üzletekkel is ,de harcolniuk kell. Lehet hogy sok minden nem etikus, amit csinálnak, de ez amit most AMD lever se az, meg az sem ahogy állandó beharangozott marketinggel videókkal satöbbi manipulálnak és sajnos sokan el is hiszik ezt , míg a zöldek szolidan titoktartások közepette, szigorú ütemterv szerint évről évre dobják ki a komplett kártyacsaládokat sebességben mindig előre mutatva.
    Sokszor az jut eszembe, hogy AMD direkt mindig az aktuális csúcs konzol köré lövi be a saját kártyáit, hogy ne vágja meg a saját piacát, hisz neki az is nagyon fontos.

• b.

félisten

válasz bunfi #48 üzenetére

AMD nek volt már az Asusnál Ares( nem Z) nevű brandjük, amit csak ők birtokoltak,kilegózták Asustól annó. prémium kategóriás volt 2010 ben saját egyedi kártyáikat ezen a néven csak vörös GPU val lehetett piacra dobni.

• b.

félisten

válasz RyanGiggs #46 üzenetére

Nekem is sima 144 Hz-s monitorom van, nem G-s. inkább VGA ra költöttem, a különbözetet, hogy meglegyen pár online FPS ben a 144 FPS. Egyébként, mint írtam feljebb, 50 dollár lenne a felár Nv rézéről, tehát 100 k-s FS monitor 115 K körül kellene megkapnod GS monitorként.Ehelyett + 60 K

• b.

félisten

válasz bunfi #29 üzenetére

na szóval azért azt tudnod kell, hogy PL Asus meg Giga pont keresztbe lenyúlja NV-t a szerver piacon, mert elfelejtik Teslákkal adni a cuccaikat és véletlenül a saját GTX kártyáik kerülnek mellé. Ezt elnézi NV nekik úgy ahogy bár már volt ejnye bejnye.
    MSI pedig 2017 ig 70-30 % részesedéssel árulta az NV kártyáit az AMD hez képest. MSI, Asus, HP gaming laptopok szinte nincsenek AMD cuccal csak NV vel.
    Tehát egy brandet akkor melyik cég mélyített el igazán, hogy sajátjuknak szeretnék a régit? AMD is külön brandet szeretett volna a cikk is ír erről, de azért az érdekes lenne, hogy ha egy laptopokat, VGA-kat áruló cégnél a régi jó bejáratott nevet a 25 % részesedéssel rendelkező cégnek adnák el vagy adnák ki, bárhogy lehet fogalmazni.
    Még azért leszögeznék két fontos tényt:
    1:
    nem értek egyet egyébként én sem 100% ig ezzel a dologgal, de el sem ítélem, mert nem láttam szerződéseket, nincsenek bírósági ítéletek , tárgyalások perek, tehát ergo mindenki csöndben hallgat. Vagy sok pénz úszott be a képbe , vagy sok a veszíteni való, teljesen mindegy.Nvidiának ez a legfontosabb piac, ebből él szinte teljesen.ha ők kiszállnak akkor aztán lesz kánaán.

2, Itt most ami engem idegesít ez az AMD ilyen szintű önkéntes hőssé avanzsálása, amit szerintem szintén egy hatalmas marketing húzás, és nem vagyok benne biztos hogy ez jól fog elsülni rájuk nézve is.

• b.

félisten

válasz schwartz #28 üzenetére

majd akkor címezz nekem kommentet ha nem ilyen paraszt alpári stílusban kommentelsz felém alpári barátom, m,ert ezaz igazi szarkeverés. Egyéb személyeskedésre meg megadom prriviben a számomat. aztán ballagj ide a házam elé.
    AMD egész marketing ámokfutása egy mutyi, ahogy megvezeti a népet a szarságaival.
    Tehát van egy véleményem erről a dologról, és én ezt ugyan úgy leírom, mint te, Az hogy te a ló egyik végén ülsz én meg a másikon az egy másik dolog. le se szarom AMD rinyálását amíg a másik fél ilyen jó hardvereket rak le az asztalra ami után ő csak kapaszkodik. tehát nem azért jó NV mert tesszelált ezelőtt x éve a crájziszban , meg azért mert nem működött a hairworks úgy ahogy kellene. mantle bezzeg hogy hasít mi meg a GCN 1-2-3-?

• b.

félisten

válasz bunfi #24 üzenetére

[link]
    Ezt nem értem honnan jött ez a "nem minősül gaming terméknek" kifejezés.Enyhén szólva is költő túlzás.
    Minden megmarad ugyan úgy csak ROG strix és Arez strix satöbbi lesz. Egyik AMD másik NV.
    Pontosan ezt akarta AMD is csak nekik kellett volna a ROG , 25 % piacrésszel.

• b.

félisten

válasz bunfi #17 üzenetére

Attól hogy fröcsögsz nem fog megváltoznia szitu, hogy ebből a piacból él NV és pénzt kínál a gyártóknak egy márkatípusnévért, ráadásul világosan le van írva a cikkben hogy AMD is ezt akarta. Tehát?

• b.

félisten

válasz GeryFlash #4 üzenetére

Adó. Egyébként azzal tisztában van valaki, ( mondjuk éppen te is) hogy mekkora összegről beszélünk? mert anno 50 -75 dolláros összegről volt szó és ez lement a hivatalos partnereknél 50 dollár alá is. Ez azt jelenti, hogy NV egy a Freesync-nél jobb minőségű ráadásul hardverrel megtámogatott eljárásért 15 K val kérne többet mint egy ugyan ilyen freesyncel működő monitorért. Arról megint ki tehet, hogy a gyártók 15 K ( 50 dollár) helyett 200+ feletti dollár mennyiséget kérnek a vásárlóktól?

nem éppen őket kellene ezért elítélni?

"csak közben az egész kampány arra van felépítve, hogy a felhasználó agyába tuszkolja mennyire a saját pénze ellensége, ha NVIDIA-t vásárol."

Ezen besírtam. Atyaúristen , hány GCN 1-2-3 tulaj volt saját maga barátja és vásárolta a jobbnál jobb kártyákat mert a jövőnek szóltak?Hány vásárló vette meg a bulldozert ami utána 2017 ig az Intel I3 procikkal csatázott komolyan? nano is egy hihetetlen jó ár értéket képviselt,meg az összes középszerű kártya "remek" fogyasztással, nem is értem a felhasználókat, meg a piacot.
    AMD meg tehet egy szívességet. náluk nagyobb szarkavarók alig léteznek a földön,a hülye marketingjeikkel, amik hónapokkal előre szólnak a semmiről , az avatar film szintű grafikai képességgel megáldott Xboxról satöbbi satöbbi...
    Hajrá zöldek, ez is annak szól, hogy láthatáron van az 1180 meg a teljesítménye is. [link]lehet utána kapaszkodni, kedves AMD szolgáld ki a táborodat, csak előtte tanuld meg azt hogy kell profin piacra dobni egy jó terméket, mint ahogy a zöldek teszik előre elhintett bullshit nélkül. Aztán kiállni hősként a média elé. Hányinger.Nekem mára már nem kell kávé..,.,...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés