Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusi
senior tag
Időközben már megoldódott a kártya dolog, egyszerűen ki lett cserélve, mégpedig egy teljesen ugyanolyanra. Az egyetlen különbség, hogy ez tökéletesen működik, gép és a fényképező is olvassa/formázza, szóval pont olyan hibátlan, mint a többi kártyám. Ettől még a TakeMS nem lett rossz márka a szememben, hiszen az 5 év gari nem véletlenül van rajtuk és az eddig általam magamnak és környezetemnek vásárolt számtalan kártya közül mindössze kettőnél voltak gondok (ez az 1 gigás, meg egy 16 gigás microSD), mindkettőnél cserével azonnal megoldódott a probléma.
-
válasz
Tibor_560sec #3 üzenetére
Nem feltétlen sunyiság. A Kingston kártyák például rendszeresen produkálnak ilyen hibákat.
-
Tibor_560sec
aktív tag
Megkésve is Boldog akárhányadik (az ember annyi amennyinek érzi magát
) Születésnapot Kívánok !
A flash kártya előzményeit nem tudom (kerestem , nem találtam sajnos) , de nekem az jött le , hogy valami sunyiság lesz ott szerintem ...
A bemutatókat illetve teszteket pedig szívesen olvasom majd ... sok kitartást a cikkekhez !
-
Rusi
senior tag
válasz
tschyllagh #1 üzenetére
Köszönöm tőled is.
Ha szépen alakulnak a dolgok, akkor mind a négy készülék megérkezik a héten, ebből kettő pedig igazi csemege, top kategóriás újdonság, szóval ezekre kifejezetten kiváncsi leszek.
-
tschyllagh
tag
Hát akkor így nagyon utólag kívánok én is boldog szülinapot
A jövő hétre pedig kitartáás!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged