Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BreakerGoldn

csendes újonc

válasz Juhaszatti #138 üzenetére

De ha van 2-3 töltőfejed, akkor feltételezem 2-3 USB-A-s lightning kábeled is van hozzá – ami ugyanúgy jó a telefonhoz, nemde? Ha meg ugyanúgy megkaptad volna az 5W-os töltőfejet a 12-höz mint az előzőekhez sem lennél sokkal előrébb, mert az sem gyorstölt, így mehetne a szekrénybe a többi közé.

Én személy szerint kaptam egy 5W-ost anno a telóhoz, egy 12W-ost az iPad-hez ezzel szemben mindegyik marha mélyen el van rakva a fiók mélyére ugyanis egy IKEA-st használok ami 17W, és szaros 2500 Ft-ba került... Ha lecserélném az 5 éves 6S-t (amit nem fogok, mert hibátlan továbbra is) akkor egyáltalán nem bánnám, hogy nem húzza a fiók alját egy újabb olyan hulladék adapter, amit soha a büdös életben nem fogok használni.

Értem persze, hogy nem mindenkinek van otthon (bár szerintem erősen kisebbségben van ez a csoport), és lesz akinek a 350 ezres teló mellé súlyos 2-3 ezer Ft-ot még ki kell majd adnia adapterre, de jóval nagyobb lehúzások vannak ennél egy telefon árában minthogy ezen picsogjon a fél internet. Azzal kapcsolatban meg ne legyen senkinek illúziója, hogy 1-2 év múlva nem fogja minden gyártó elhagyni csendben a brick-eket.

• BreakerGoldn

csendes újonc

válasz zzola #124 üzenetére

Na de miért adna el bárki is egy működő telefont?? :Y Ez teljesen abszurd, hiszen ez azt jelentené, hogy az illető hagyja, hogy a liberálbolsevista vadkapitalista cégek a hatalmuk alá kerítsék és fogyasztásra ösztönözzék, és egy – még valószínűleg évekig működő – technikai eszköz birtoklása ellenére kicsaljanak tőle több tízezer jó magyar forintot amik ők önként kifizetnek dalolva (és ami nem mellesleg több mint egy töltőfej ára).

Nagyon remélem csak viccelsz és ilyen emberek valójában nem léteznek... :)

• BreakerGoldn

csendes újonc

Ha volt már Apple telefonod az elmúlt 8 évben lesz otthon töltőd. Ha van bármi más Apple terméked (iPad, Watch, AirPods, AppleTV) lesz otthon töltőd. Ha USB-C-s Android telóról váltottál lesz otthon töltőd. De ha egyik sem teljesülne, akkor bemész az IKEA-ba és egy 32-es pizza áráért vehetsz egy jó minőségű USB-A / Lightning kábelt és hozzá bármelyik kapható töltő fejet. :)

Nem más az egész mint vihar a biliben – de az Apple biztos nem bánja, mert az elmúlt 1 napban megjelent hisztérikus rant-ek sorát követően már az is tud arról, hogy új telefonok jelentek meg, aki amúgy átsiklott volna felette...

Új hozzászólás Aktív témák