Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BreakerGoldn
csendes újonc
válasz
Juhaszatti
üzenetére
De ha van 2-3 töltőfejed, akkor feltételezem 2-3 USB-A-s lightning kábeled is van hozzá – ami ugyanúgy jó a telefonhoz, nemde? Ha meg ugyanúgy megkaptad volna az 5W-os töltőfejet a 12-höz mint az előzőekhez sem lennél sokkal előrébb, mert az sem gyorstölt, így mehetne a szekrénybe a többi közé.
Én személy szerint kaptam egy 5W-ost anno a telóhoz, egy 12W-ost az iPad-hez ezzel szemben mindegyik marha mélyen el van rakva a fiók mélyére ugyanis egy IKEA-st használok ami 17W, és szaros 2500 Ft-ba került... Ha lecserélném az 5 éves 6S-t (amit nem fogok, mert hibátlan továbbra is) akkor egyáltalán nem bánnám, hogy nem húzza a fiók alját egy újabb olyan hulladék adapter, amit soha a büdös életben nem fogok használni.
Értem persze, hogy nem mindenkinek van otthon (bár szerintem erősen kisebbségben van ez a csoport), és lesz akinek a 350 ezres teló mellé súlyos 2-3 ezer Ft-ot még ki kell majd adnia adapterre, de jóval nagyobb lehúzások vannak ennél egy telefon árában minthogy ezen picsogjon a fél internet. Azzal kapcsolatban meg ne legyen senkinek illúziója, hogy 1-2 év múlva nem fogja minden gyártó elhagyni csendben a brick-eket.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest