Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• BreakerGoldn

csendes újonc

válasz Juhaszatti #138 üzenetére

De ha van 2-3 töltőfejed, akkor feltételezem 2-3 USB-A-s lightning kábeled is van hozzá – ami ugyanúgy jó a telefonhoz, nemde? Ha meg ugyanúgy megkaptad volna az 5W-os töltőfejet a 12-höz mint az előzőekhez sem lennél sokkal előrébb, mert az sem gyorstölt, így mehetne a szekrénybe a többi közé.

Én személy szerint kaptam egy 5W-ost anno a telóhoz, egy 12W-ost az iPad-hez ezzel szemben mindegyik marha mélyen el van rakva a fiók mélyére ugyanis egy IKEA-st használok ami 17W, és szaros 2500 Ft-ba került... Ha lecserélném az 5 éves 6S-t (amit nem fogok, mert hibátlan továbbra is) akkor egyáltalán nem bánnám, hogy nem húzza a fiók alját egy újabb olyan hulladék adapter, amit soha a büdös életben nem fogok használni.

Értem persze, hogy nem mindenkinek van otthon (bár szerintem erősen kisebbségben van ez a csoport), és lesz akinek a 350 ezres teló mellé súlyos 2-3 ezer Ft-ot még ki kell majd adnia adapterre, de jóval nagyobb lehúzások vannak ennél egy telefon árában minthogy ezen picsogjon a fél internet. Azzal kapcsolatban meg ne legyen senkinek illúziója, hogy 1-2 év múlva nem fogja minden gyártó elhagyni csendben a brick-eket.

Új hozzászólás Aktív témák