Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
A híres "ökoszisztéma" akkor virít igazán, ha több Apple géped van. Nagy össze vannak reszelve.
(#418) Depression
Windowsos kapcsolatát nem ismerem, de ilyen android like FTP-s cucc nincs rá. Itt minden app saját homokozóban fut és tudtommal olyan nincs, hogy "magától" elindul (pl. betört kijelzőnél). Meg aztán ott vannak a szokásos hívószavak: security & privacy. Például (úgy tapasztaltam) csak az Apple saját képkezelője képes a háttérben feltolni a fotókat a felhőbe. Minden más 3rd party app (pl. dropbox, onedrive, google drive stb.) csak akkor szinkronizálja a képeket, ha kézzel elindítod az adott appot. A minap backupoltam az összes fotómat a synology nas-ra. Na a képfeltöltés csak akkor ment, ha futott az app. Sőt! Ha lezártam a kijelzőt, leállt a feltöltés!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ahogy a jelenlegi készletek kifutnak, már az iPhone XR, iPhone 11 és iPhone SE (2020) modellekhez is csak Type-C Lightning kábel jár majd.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest