Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
A híres "ökoszisztéma" akkor virít igazán, ha több Apple géped van. Nagy össze vannak reszelve.
(#418) Depression
Windowsos kapcsolatát nem ismerem, de ilyen android like FTP-s cucc nincs rá. Itt minden app saját homokozóban fut és tudtommal olyan nincs, hogy "magától" elindul (pl. betört kijelzőnél). Meg aztán ott vannak a szokásos hívószavak: security & privacy. Például (úgy tapasztaltam) csak az Apple saját képkezelője képes a háttérben feltolni a fotókat a felhőbe. Minden más 3rd party app (pl. dropbox, onedrive, google drive stb.) csak akkor szinkronizálja a képeket, ha kézzel elindítod az adott appot. A minap backupoltam az összes fotómat a synology nas-ra. Na a képfeltöltés csak akkor ment, ha futott az app. Sőt! Ha lezártam a kijelzőt, leállt a feltöltés!
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest