- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #9 üzenetére
10k+ emberből a 70-90%-a bármi sz@rt belájkolna
-
dani3l
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #16 üzenetére
Nem arrol van szo, hogy nem adnak el, de azert nem egy olyan nagy tetel, hogy ezert külön gyartosorokat allitsanak föl. Plane ha valami egyedi hw-t akarnak bele es nem valami kommersz droidos tablat, amit megvesznek mondjuk a Samsungtol, aztan rahegesztenek 2 joyt..
VGA-bol nem tudom, milyen volt az 1000 dolcsis, mert nem követem a vga piacot, de gondolom azert nem valami full egyedi cucc volt, hanem ugyanugy, ugyanott keszült, mint a többi, csak egy-ket dolog specibb volt rajt. Azert nem mindegy.Ettöl függetlenül en is azt mondom, mint elöttem, tölem csinaljak, erdekes ötlet, nekem is tetszik, de eszembe nem jutna megvenni.
-
FatalEror
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #16 üzenetére
Nyugi ezt is elfogják adni Amerikában ott van pénz ilyenekre,meg ott van felvásárló közeg is.Az 1000db VGA-k túlnyomó részét (szerintem) Amerikában adják el.
-
CsuBaKamBra
tag
válasz
TESCO-Zsömle #9 üzenetére
Azért kíváncsi lennék arra hogy a 10k emberből hány veszi is majd meg.
Az hogy tetszik ennyi embernek az nem jelent szerintem sokat, nekem is tetszik pedig eszem ágában sincs megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest