- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
Tigerclaw #29 üzenetére
Masra nem is nagyon tudom elkepzelni, ha beletesznek egy "17-30W" körüli APU-t, akkor vagy bazinagy diszno lesz, mivel akkora akksi kell bele, vagy nem tesznek bele akkorat, de akkor meg birja 1-2 oraig. Nem tudom, melyik a "jobb". Egy ora jatekert tuti nem cipelnem magammal sehova. (Ha meg akkora lenne, hogy eleg sokaig birja, akkor meg azert nem..)
Azoknak se nagyon tudom elkepzelni, akik mondjuk azt mondjak, hogy nekik remekül helyettesiti a tablet a gepet es inkabb elmolyolnak azzal a fotelban ülve, mint a gep elött, mivel egy kontrollerrel ugyanugy lehet üldögelni a fotelban a 30-40"-os tv elött es talan az egy kicsit minösegibb jatekelmenyt nyujt. (Gephez is van kontroller, nem csak konzolhoz, ha mar annyira ragaszkodtok a pc-s jatekokhoz..)
De ne legyen igazam. -
dani3l
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #16 üzenetére
Nem arrol van szo, hogy nem adnak el, de azert nem egy olyan nagy tetel, hogy ezert külön gyartosorokat allitsanak föl. Plane ha valami egyedi hw-t akarnak bele es nem valami kommersz droidos tablat, amit megvesznek mondjuk a Samsungtol, aztan rahegesztenek 2 joyt..
VGA-bol nem tudom, milyen volt az 1000 dolcsis, mert nem követem a vga piacot, de gondolom azert nem valami full egyedi cucc volt, hanem ugyanugy, ugyanott keszült, mint a többi, csak egy-ket dolog specibb volt rajt. Azert nem mindegy.Ettöl függetlenül en is azt mondom, mint elöttem, tölem csinaljak, erdekes ötlet, nekem is tetszik, de eszembe nem jutna megvenni.
-
dani3l
őstag
válasz
CsuBaKamBra #11 üzenetére
Egyreszt, masreszt pedig 10k ember nem piac szerintem, annyiert gondolkodni nem eri meg rajta, nemhogy elkezdeni gyartani. De jo helyen csinaljak a szavazast, f*aszbukon a sok kis hülyegyerek lajkolgat mindent összevissza, a 10k-bol 8k szerintem nem idösebb 16 evesnel, gondolom ök mind rohanni fognak megvenni, ha megjelenik..
Egyebkent a cikkben az elsö link rossz (vagyis nem rossz, csak nem oda mutat, ahova kellene).
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Ideapad - 15,6 FHD, DDR5 RAM, 4 órás akksi
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- Elegáns és Erős: MSI Prestige 15 Creator/Gamer Laptop makulátlan állapotban.
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest