Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
válasz
X Factor #465 üzenetére
Na igen, ez az egyik réteg... aki azon vakarja a fejét, hogy az előző generációt érdemes-e lecserélni... aztán a köv. réteg, az előző előttit, stb
Csak hogy tisztázzuk, van egy p4-esem, egy gef6600-asom, meg egy gb ramom
Na ezek után engem most már hét lóval sem tudnak elrángatni egy új gép vásárlásától...
Szerencsére én nem albérletben, egyedül élek, így volt miből félretennem. Szerencsém volt azért is, mert tanulhattam, és pénzt is kerestem mellette, valamint tudtam félretenni. Most úgy tűnik, ha keveset is, de pénzt kereshetek, egyszóval jó irányba tartok. Már két-három éve tudtam volna gépet cserélni, de az utóbbi egy évben már tényleg csak azért vártam, hogy összejöjjön egy kis tartalék.
Már így is 50-60 körül húztam meg a lélektani határt, de ezért a 7850-ért én 65 ezret kiadnék, netán várok még picit, ha az egész gépen 30 ezret spórolnák (nem azonnal veszem meg az új procit és vga-t), az is valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Steam Deck
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- One mobilszolgáltatások
- Crypto Trade
- Star Trek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest