Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gakocsis

tag

válasz Kumite #8 üzenetére

Gyorsan reagálnék..

"Tehát részemről nagyon üdvözlöm azokat a telefonokat, amelyek minden szempontból jól teljesítenek. Írhatok a munkahelyen emailt gyorsan a qwert-nek köszönhetően, nézhetek és szerkeszthetek ppt-t, doc-ot, kicsomagohatok egy csatolt zipet, legyen meg az általad igényelt biztonság, de pl. hazafelé a villamoson hadd nézzem már meg a legújabb Dextert, ha azt akarom, hadd nézzek meg egy két videót és vagy játékot a flash képes böngészőn, hétvégén használhassam GPS-ként, ha megyek valamerre, hadd fényképezzem vagy videózzam le elfogadható minőségben egy buli eseményeit stbstb."
    Ezekkel természetesen egyett tudok érteni. Amiket felsoroltál, gyakorlatilag már nem számítanak extrának szerintem :-) A piacon a közép, felső kategóriás telefonok nagy része megfelel ezeknek a paramétereknek, vagy teljesen, vagy elég nagy részben.

Én nem is ezekre gondoltam, mint amik megrémítik az üzleti felhasználókat. Sokkal inkább olyan dolgokra, mint pl appstorból letölthető számtalan alkalmazás.., amik között sok felesleges is van, vagy esetleg olyan multimediás alkalmazások, amik a giro-t használják (játékok)

Én is használom netezésre, utazás közben olvasásra stb, de korántsem ez volt a döntő szempont. A lényeg a stabilitás (ez most kissé csorbát szenvedet).

Ahogy már írtam, ennek a stílusnak a jövőjét sokkal inkább úgy tudom elképzelni, hogy megjelenik egy teljes qwerty billentyűzet alá, mint pl a Motorolla Droid sorozatában... Akkor a képernyő is eléri a tökéletes használhatóságot, és a gépelés is még gyorsabbá válik..

félisten

válasz Kumite #3 üzenetére

Nem tudom mi bajod a pointerekkel :P De a piacon lévő BB eszközök nem fognak elpárologni, úgyhogy ha szereted a Java 1.3-at (CLDC + BB API-k vagy MIDP stílusban), akkor hajrá. A hirdetéseket elnézve még piaca is szokott lenni.

Új hozzászólás Aktív témák