- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gakocsis
tag
Gyorsan reagálnék..
"Tehát részemről nagyon üdvözlöm azokat a telefonokat, amelyek minden szempontból jól teljesítenek. Írhatok a munkahelyen emailt gyorsan a qwert-nek köszönhetően, nézhetek és szerkeszthetek ppt-t, doc-ot, kicsomagohatok egy csatolt zipet, legyen meg az általad igényelt biztonság, de pl. hazafelé a villamoson hadd nézzem már meg a legújabb Dextert, ha azt akarom, hadd nézzek meg egy két videót és vagy játékot a flash képes böngészőn, hétvégén használhassam GPS-ként, ha megyek valamerre, hadd fényképezzem vagy videózzam le elfogadható minőségben egy buli eseményeit stbstb."
Ezekkel természetesen egyett tudok érteni. Amiket felsoroltál, gyakorlatilag már nem számítanak extrának szerintem :-) A piacon a közép, felső kategóriás telefonok nagy része megfelel ezeknek a paramétereknek, vagy teljesen, vagy elég nagy részben.Én nem is ezekre gondoltam, mint amik megrémítik az üzleti felhasználókat. Sokkal inkább olyan dolgokra, mint pl appstorból letölthető számtalan alkalmazás.., amik között sok felesleges is van, vagy esetleg olyan multimediás alkalmazások, amik a giro-t használják (játékok)
Én is használom netezésre, utazás közben olvasásra stb, de korántsem ez volt a döntő szempont. A lényeg a stabilitás (ez most kissé csorbát szenvedet).
Ahogy már írtam, ennek a stílusnak a jövőjét sokkal inkább úgy tudom elképzelni, hogy megjelenik egy teljes qwerty billentyűzet alá, mint pl a Motorolla Droid sorozatában... Akkor a képernyő is eléri a tökéletes használhatóságot, és a gépelés is még gyorsabbá válik..
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest