- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Depression #30 üzenetére
Ez csak egy példa volt. Nem ráderőltetni akartam. Csak gondolatébresztőnek szántam az egyedi készításű/megrendelésű dolgokat. Még csak az kéne, hogy ismeretlenül bármilyen stílust ajánljak. Csak az egyediségre és annak árára akartam példát hozni. Ez már a te és a szakember/iparművész kreativitásán múlik.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Depression #15 üzenetére
Egy egyediségnél nem kap az ember, hanem igényel. Hasonló anyagmennyiségből ilyen egyediség jön ki. Itt van pár iparművész. Én csak azért említetettem amit, mert tényleg irreálisnak látom ennél a terméknél a 80k végfelhasználó árat. Van olyan ház, aminél már nem gondolom így, de ennél igen (anyagtól, desingtól, praktikumtól, stb... függ)
Nyílván alapvetően joga mindenkinek eldönteni ki mire költ, nem is erről van szó. Csak próbáltam felhívni a figyelmet, hogy más módszerek is vannak ilyen árszinten, ha már PUBG "egyedi" limitált festésről van szó. -
Aprósólyom
addikt
válasz
Depression #2 üzenetére
Ne csináljátok már. Hogy ez megér 80 000 HUF-t bruttóban (mire Mo.-ra kerülne), akkor nem tudom hova tartjátok reálisnak az PC case árakat. Kb. ennyiért egy iparművészt is megfizethetsz, és olyan egyedi és gyönyörű házat csinál neked, olyan anyagból amilyet csak akarsz, olyan festéssel, amilyet csak akarsz. Ez meg csak egy vékony lemezből hajtogatott/préselt, plusz pár műanyag betéttel, meg egy kis festés aztán csókolom típusú tömegtermék... Ahhoz képest, hogy bepakolsz pár alkatrész és még csak nem is teljesen egyedi, ahhoz képest ez túlárazott. Ennyiért csak tájékozatlan, lusta gazdag consum gyerekek veszik meg. Elnézést, akit megsértettem ezzel.
Ennyi pénzből tuti csináltatnék egy fa**át, ami kifejezetten az íróasztalomhoz/a szobám designjához illik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- BestBuy ruhás topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Silverstone st1200-pts tépegység
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- EVGA SuperNOVA 850 G2 80+ GOLD 850W teljesen moduláris tápegység garanciával
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest