- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
#72042496 #29 üzenetére
Ha be van fedve, akkor feltételezem senki nem egy(-több) százezres gitárt fog erre feláldozni, hanem használtan szerez egy low budget-t 5-10k-ért. De miért van az, hogy egy közvetett példát nem tudtok értelmezni? Hol csúszott el az egyediségre utaló példálózásom? Ha tudtam volna PC házat beilleszteni, mert az annyira általános lenne, akkor természetesen arról illesztettem volna be. De nincs.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Depression #30 üzenetére
Ez csak egy példa volt. Nem ráderőltetni akartam. Csak gondolatébresztőnek szántam az egyedi készításű/megrendelésű dolgokat. Még csak az kéne, hogy ismeretlenül bármilyen stílust ajánljak. Csak az egyediségre és annak árára akartam példát hozni. Ez már a te és a szakember/iparművész kreativitásán múlik.
-
Depression
veterán
válasz
Aprósólyom #25 üzenetére
Ízléses és pofonok. Ez nekem giccs kategória.
A cégünk logójának a megtervezése közel 7 számjegyű összeg volt. -
törölt tag
válasz
Aprósólyom #25 üzenetére
"Az ár csak a mozaikozásra vonatkozik, magát a mozaikozandó gitár árát nem tartalmazza."
Nekem ehhez képest ez a 200 dolláros ház (EU-ban legyen 200 euró) nem tűnik vészesnek.
-
ribizly
veterán
Tök jó. Jöhetne néhány gyártó olyan házzal, ahol külső elemeket cserélni lehetne rajta és azokat nyomnák ki játékonként.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Aprósólyom #26 üzenetére
Azt elfelejtettem konkretizálni, hogy az 52k-s ár már szerintem is nagyjából reális. Én csak ennek a limitált kiadásnak az "egyediségét" megérő 80k-s árát kérdőjeleztem meg.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
-Skylake- #21 üzenetére
Az amerikai dolláros ár, tudomáson szerint adómentesen van ilyenkor feltűntetve, mert minden államban más és más az általános forgalmi adó. Tudomásom szerint a dollárt EUR-ra számoljuk 1:1-ben, majd rátesszük a 27% ÁFA-nkat. Az meg 80k
A sima változata is már 52-66k között van itthon, színváltozattól függően. -
Aprósólyom
addikt
válasz
Depression #15 üzenetére
Egy egyediségnél nem kap az ember, hanem igényel. Hasonló anyagmennyiségből ilyen egyediség jön ki. Itt van pár iparművész. Én csak azért említetettem amit, mert tényleg irreálisnak látom ennél a terméknél a 80k végfelhasználó árat. Van olyan ház, aminél már nem gondolom így, de ennél igen (anyagtól, desingtól, praktikumtól, stb... függ)
Nyílván alapvetően joga mindenkinek eldönteni ki mire költ, nem is erről van szó. Csak próbáltam felhívni a figyelmet, hogy más módszerek is vannak ilyen árszinten, ha már PUBG "egyedi" limitált festésről van szó. -
hemaka
nagyúr
válasz
szarkadani #23 üzenetére
A haz meg kb. 1 evet, no problem.
-
szarkadani
csendes tag
Legalább 1-1,5 hónappal késett csak a cikk…
-
hemaka
nagyúr
Szegeny eleg csufi.
-
-Skylake-
addikt
válasz
Aprósólyom #12 üzenetére
Szerintem az a 60k amibe kerul (mert nem 80) az realis. Mondjuk en gyulolom a pabdzsit, de azt viszont enis tartom hogy minosegi hazat olyan 40-50k alatt nehez venni. Talan ha m-itx, azok mar beneznek olyan 40-35 kornyekere is. Szoval igen, full atx toronyert 60k az szerintem teljesen rendben van.
Szerk : egyebkent azt se hagyjuk figyelmen kivul ha mar az ararol van szo, hogy van benne 15-20ezer forintnyi venti gyarilag.
-
zolee5016
őstag
válasz
Aprósólyom #12 üzenetére
Ha egyedi házat akarsz és nem csak paintmod-ról van szó,baromi kevés lesz az a 80k....
.......................
nzxt s340 felöltöztetve...csúnyába....80 k-ért pffff -
Bird
addikt
válasz
DiamondBack #8 üzenetére
Akkor csak a felirat (plakett) kell, if rgbs.
-
Negyed áron PUBG felirat nélkül venném is.
-
Sinesol
veterán
Kicsit sok időbe telhetett az ötlettől a gyártásig eljutni, vagy hasonló, mivel ma már éppenséggel a Fortnite az, ami népszerűnek számít.
-
Depression
veterán
válasz
Aprósólyom #12 üzenetére
Adj egy elérhetőséget, és megkeresem, hogy 80k-ért mit kapok. Feltételezem még tervet sem.
-
exedoc
senior tag
válasz
cintula187 #13 üzenetére
De még milyet
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Depression #2 üzenetére
Ne csináljátok már. Hogy ez megér 80 000 HUF-t bruttóban (mire Mo.-ra kerülne), akkor nem tudom hova tartjátok reálisnak az PC case árakat. Kb. ennyiért egy iparművészt is megfizethetsz, és olyan egyedi és gyönyörű házat csinál neked, olyan anyagból amilyet csak akarsz, olyan festéssel, amilyet csak akarsz. Ez meg csak egy vékony lemezből hajtogatott/préselt, plusz pár műanyag betéttel, meg egy kis festés aztán csókolom típusú tömegtermék... Ahhoz képest, hogy bepakolsz pár alkatrész és még csak nem is teljesen egyedi, ahhoz képest ez túlárazott. Ennyiért csak tájékozatlan, lusta gazdag consum gyerekek veszik meg. Elnézést, akit megsértettem ezzel.
Ennyi pénzből tuti csináltatnék egy fa**át, ami kifejezetten az íróasztalomhoz/a szobám designjához illik.
-
Depression
veterán
válasz
DiamondBack #8 üzenetére
Amazonon 190$. Szóval ha azt vesszük, hogy ez még 180$+20$ a kórházi támogatás, akkor ez még olcsóbb is, mint az eredeti.
-
Jó az. Legalábbis az oldallap, amit a legritkábban néznék az tök jól néz ki.
A gyártó már Z370 alaplapot is gyárt, azta.
-
Daelion
őstag
Hányinger.
Szeretem NZXT termékeket de ez nagyon nope.
-
DiamondBack
senior tag
-
Baryka007
addikt
Szerintetek világít RGB a PUBG felirat?
-
exedoc
senior tag
Dombornyomott PUBG logót készítek. Ár: 150$/db.
-
atee
őstag
Cirka 60 ezer forint. Ennyit adnék is érte pedig már nem is játszom a játékkal. Csak sajnos mint ahogy a csgo skines nzxt ház annó. Ez se lesz itthon beszerezhető ennyiért tuti nem 80-90 ezret meg senki nem fog kifizetni érte.
-
-KP-
addikt
szerintem a bokorban kempelős gamehoz egy tuja/bokor design jobban illett volna
-
Bird
addikt
Nagyon jo! Pugb felirat nelkul vajon mennyi lenne az ara?
-
Depression
veterán
200$ még nekem sem sok egy ház ért. Szerintem hamar elkapkodják azok, akik egyáltalán tudják mi az a pubg. Én eddig nem tartoztam közéjük.
-
Micsoda konténer látvány jobb oldalról nézve, pubg fanok biztos örülnek neki.
Az hogy limitált és 200$ az ára, hát nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- be quiet! Dark Power Pro 12 1200W TITANIUM - Garancia 2032
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest