- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
#72042496 #29 üzenetére
Ha be van fedve, akkor feltételezem senki nem egy(-több) százezres gitárt fog erre feláldozni, hanem használtan szerez egy low budget-t 5-10k-ért. De miért van az, hogy egy közvetett példát nem tudtok értelmezni? Hol csúszott el az egyediségre utaló példálózásom? Ha tudtam volna PC házat beilleszteni, mert az annyira általános lenne, akkor természetesen arról illesztettem volna be. De nincs.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Depression #30 üzenetére
Ez csak egy példa volt. Nem ráderőltetni akartam. Csak gondolatébresztőnek szántam az egyedi készításű/megrendelésű dolgokat. Még csak az kéne, hogy ismeretlenül bármilyen stílust ajánljak. Csak az egyediségre és annak árára akartam példát hozni. Ez már a te és a szakember/iparművész kreativitásán múlik.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Aprósólyom #26 üzenetére
Azt elfelejtettem konkretizálni, hogy az 52k-s ár már szerintem is nagyjából reális. Én csak ennek a limitált kiadásnak az "egyediségét" megérő 80k-s árát kérdőjeleztem meg.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
-Skylake- #21 üzenetére
Az amerikai dolláros ár, tudomáson szerint adómentesen van ilyenkor feltűntetve, mert minden államban más és más az általános forgalmi adó. Tudomásom szerint a dollárt EUR-ra számoljuk 1:1-ben, majd rátesszük a 27% ÁFA-nkat. Az meg 80k
A sima változata is már 52-66k között van itthon, színváltozattól függően. -
Aprósólyom
addikt
válasz
Depression #15 üzenetére
Egy egyediségnél nem kap az ember, hanem igényel. Hasonló anyagmennyiségből ilyen egyediség jön ki. Itt van pár iparművész. Én csak azért említetettem amit, mert tényleg irreálisnak látom ennél a terméknél a 80k végfelhasználó árat. Van olyan ház, aminél már nem gondolom így, de ennél igen (anyagtól, desingtól, praktikumtól, stb... függ)
Nyílván alapvetően joga mindenkinek eldönteni ki mire költ, nem is erről van szó. Csak próbáltam felhívni a figyelmet, hogy más módszerek is vannak ilyen árszinten, ha már PUBG "egyedi" limitált festésről van szó. -
Aprósólyom
addikt
válasz
Depression #2 üzenetére
Ne csináljátok már. Hogy ez megér 80 000 HUF-t bruttóban (mire Mo.-ra kerülne), akkor nem tudom hova tartjátok reálisnak az PC case árakat. Kb. ennyiért egy iparművészt is megfizethetsz, és olyan egyedi és gyönyörű házat csinál neked, olyan anyagból amilyet csak akarsz, olyan festéssel, amilyet csak akarsz. Ez meg csak egy vékony lemezből hajtogatott/préselt, plusz pár műanyag betéttel, meg egy kis festés aztán csókolom típusú tömegtermék... Ahhoz képest, hogy bepakolsz pár alkatrész és még csak nem is teljesen egyedi, ahhoz képest ez túlárazott. Ennyiért csak tájékozatlan, lusta gazdag consum gyerekek veszik meg. Elnézést, akit megsértettem ezzel.
Ennyi pénzből tuti csináltatnék egy fa**át, ami kifejezetten az íróasztalomhoz/a szobám designjához illik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest