- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
GFerr56
aktív tag
Szia!
Én sem bántam meg. Egy Msi MECH 2X OC-t vettem, amikor egy napig (szerintem elárazták) a földönkívülieknél 78 e volt. Én elhatároztam, hogy egy használt Series S áránál NEM költök többet videokártyára. Sajnos a konzol irányítással nem tudtam kibékülni. VISZONT: a konzolozás miatt (is) vettem (szintén jó áron) egy 65 colos 120 Hz-es TV-t VRR, Freesync premium...hát...brutális. Minden símán megy, egy Hdmi 2.1-es kábelt kellett vennem még Mindenkinek ajánlom, hogy jó kijelzővel dolgozzon (izé...gamézzon)! Akik szerint hangosak a kártyák, azoknak ajánlom a venti vezérlés hangolását (Msi Afterburner, Adrenalin...működik...alig van hangja, és ez a kártya bios-ból tudja a 0 rpm-et 40 fokig, erre nem mind képes.Out of box tényleg hangos, de ennyi az egész, meg egy jól szellőző ház sem árt...
Árultam is itt, de 60 ezerért sem kellett, megtartom, amíg lehet...esetleg, ha tényleg annyiba kerül majd használtan, amennyibe kellene (max 30-40 e), megfontolom a CF-t, mivel az alaplapom támogatja...Üdv
-
kisza25
félisten
az a bosszantó, hogy mielőtt megjelent ez a kártya, akkor raktam össze egy gépet a gyereknek, hogy majd veszek bele valami normálisabb kártyát, ha normalizálódnak az árak, persze mind a két gép amd pcie 3.0-val:
egyik gép: ryzen 1600af egy gt 1030-al, ezt váltotta az rx 6500 xt
és egy ryzen 3400g-s gép
adatlapomon részletesen ott vannak -
- Az első pontoddal totálisan nem értek egyet. Jogilag természetesen megáll, de ha nekem el akarsz adni egy terméket, akkor vedd már figyelembe, hogy nem érek rá az adatlapjaidat tucatjával olvasgatni, és ha az 5000-es generációdat PCIE4-gyel hirdeted, akkor ne nekem kelljen kiderítenem, hogy belecsempésztél egy olyan SKU-t, ami ezt nem tudja. Simplicity alapelv. A befektetett "globális" munkamennyiségről nem is beszélve - tényleg az a jobb megoldás, hogy többmillió felhasználó órákat tölt a CPU-adatlapok bogarászásával, ahelyett, hogy a gyártó egyértelműen jelölné, hogy az adott CPU kakukktojás? Nem már...
- A második pontban sztem keveredik a power userség két attribútuma - az egyik, hogy megfelelő hozzáértéssel rendelkezik, a másik, hogy a termék specifikus tulajdonságaiban érdekelt és ki akarja használni maximálisan. Eddig inkább az elsőről volt szó - a második viszont visszavezet az első pontra. Ha én egy 5000-es CPU-t akarok venni specifikus célokkal, akkor valószínűleg első körben végignézem az 5000-es széria bemutatását, architektúrát, whatever. Ha ezt elég alaposan megtettem, akkor benne van, hogy a konkrét SKU adatlapját külön nem bogarászom át PCIE-sávszélesség után kutatva.
- A hármas meg a négyes pontban van logika, az más kérdés, hogy lassan mindenki elsősorban webshop - bár segítséget ott is lehet kérni.Nem akarom tovább szaporítani, a szar nevezéktanból adódó problémákat nem tartom fairnek a vásárló nyakába varrni. Ez meg az én szubjektív véleményem
-
Fücsök007
őstag
Most még elfogadható az RX6500XT, de ahogy kapható lesz Intel ARC kártya már felejtős lesz. Ma már biztosan tudható, hogy májusban a széria nagyobb része kapható lesz, a csúcskártya csúszhat júniusra ha szükséges, de tovább nem fogják húzni. Intelnél nullszaldós áron vagy akár veszteséggel is kínálni fogják a kártyákat, mivel Q3-ban Lovelace már megjelenik, később pedig az RX7000-es széria is. (Tehát szinte rögtön el is akarják adni a legyártott példányokat, a Battlamage jövőre jelenik meg, addig nem lesz válasz a konkurencia kártyáira.) Ennek tükrében az RX6500 XT és az utód RX6400 1 év múlva igen olcsón lesz kapható a használtpiacon.
-
Én korábban nézegettem a TPU PCIe scaling teszt eredményeit, és próbáltam fogást találni a kártyán, illetve megindokolni, miért jobb választás egy használt RX 570. Igazából a tesztelt játékokból 1 vagy 2 olyan volt, ami PCIe 2.0-án (!!!) elvérzett ott, ahol egy RX 570 még használható FPS-t adott. Általában ahol elfogyott az RX 6500XT (<45FPS), ott az RX 570 is ugyanúgy.
A régebbi kártya mellett csak az szól, hogy a 90-100k helyett ~70k-ért meg lehet venni (mostanábam), más nem nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Bittorrent topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest