- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Ez annyira szubjektív, hogy teljesen objektív, csak van aki nem ért hozzá
Kalibrálás nélkül pont azok a finom átmenetek nincsenek meg amitől olyan lesz egy film vagy fénykép, hogy lemászik a falról és olyan mintha 3D-ben lenne jelen. Érthetetlennek tartom hogyan lehet fakó vagy lapos a pontos kép amikor pont ott a legdinamikusabbak a részletek. Színhelyes megjelenítőn is van neon szín amikor az kell. Csak ne az legyen a zöld egyetlen változata amit a kijelző képes megjeleníteni
-
M@trixfan
addikt
PenTile-t továbbra sem szeretem, mai ppi-k mellett nem tudom menyi értelme van még. Eredetileg a subpixel megjelenítést optimalizálta. Mondjuk régebben azt hittem csak emiatt van sok telefonnak borzalmas színvilága, pedig sajnos általánosságban az eddigi OLED-ekre jellemző a neonparádé. Mindenesetre nagyon drukkolok a technológiának mert alapból jobban szeretem az olyan kijelzőket ahol magában a képpontban áll elő a szín és nem háttérvilágítással. Valőszínű nem véletlenül lesz bazidrága az OLED TV, a színhelyességet úgy tűnik nem egyszerű tartani és vezérelni a panelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Opel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged