Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Tikakukac
üzenetére
Ízlés kérdése. Én speciel szeretem a kicsit(!) túlszaturált képeket. Minden tekintetben. Grafikai területen dolgozom, így tudom, hogy nincs túl sok köze a valósághoz de ez abszolút nem zavar. Egy 10-15% mindig van pl a TV-men is pluszban.
Másrészt amíg nincsenek kiégve a színek emiatt, addig a mezei ember is csak annyit lát belőle, hogy hűh mennyire élénk erős színek stb... És igen hozzá képest egy kalibrált kijelző fakónak tűnik
Ezzel nincs is gond, de nekem akkor se tetszik fakón. -
Agro
senior tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Szerintem anyukád hozzáállása teljesen normális és ez azért van mert ő még nincs akkora függésben a technológiától mint a mai fiatalság és nem akad ki egyből ha valami nem működik megfelelően. De ez már nagyon off

Maradjunk annyiban, hogy ha nem tetszik nem veszed meg, de azt sajnos le kell nyelned, hogy soha nem lesz tökéletes kijelző. Mindegyiknek van valamilyen sajátossága. Az igazi kérdés az az, hogy te melyikkel vagy hajlandó együtt élni. Tökéleteset senki nem fog gyártani, még akkor se ha megvan a technológia. Ha lenne ilyen akkor semmi nem motiválna, hogy mindig újat vegyél.
-
joey04
titán
válasz
Tikakukac
üzenetére
az a baj, hogy normális, igazán nagy TV-t, (tehát 46-60") nem tudsz venni, csak ha a 3D-t is megveszed. Eddig a Pana kínálatában volt nem 3D-s nagy TV, de idéntől már ott sincs ha jól rémlik. másik nyűgöm a smart faszságok, meg a semmire nem jó beépített médialejátszó. és mind csak emeli az árat... de ez már nagyon off.

-
Agro
senior tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Technológia sajátossága és amíg az emberek így is megveszik nem fognak pénzt és energiát pazarolni rá, csak azért mert néhány embert még a tudat is zavar, hogy ilyen előfordulhat. A vásárlók nagyon elenyésző százalékát érinti a probléma és ha érinti akkor szerencsés esetben garanciális időn belül fordul elő. Hidd el, ha nagyobb visszhangja lenne a beégésnek (pl.: minden 10. vásárló panaszkodik) akkor ölnének bele pénzt.
A tervezők meg nem úsznak semmilyen pénzben amíg az ötletet nem veszik meg tőlük vagy nem támogatják őket.
-
joey04
titán
válasz
Tikakukac
üzenetére
jaja én is ezért döntöttem nehezen TV kérdésben. de mivel a beégést csak közelről és akkor is csak ritkán látnám, a "led" tv-nél meg már kisebb méretnél is zavaróan láttam a felhősödést, így plazma lett. no meg ez olcsóbb is volt, és a parasztvakító 3D-t sem nyomták le a torkomon.
Van pixeltologatás TV-n, de szart sem ér, meg "fehérmosás" is. ez van, a plazma ilyen. a samoled is. csak utóbbit közelről nézném, így ott jobban zavarna. de van annak annyi negatívuma, hogy ez már csak a hab a tortán nálam.
(persze ez már kinek a pap... kategória)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Ezzel nincs is gond, de nekem akkor se tetszik fakón.

(persze ez már kinek a pap... kategória)