Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Dany007 veterán válasz  Tikakukac

üzenetére Tikakukac

üzenetéreÍzlés kérdése. Én speciel szeretem a kicsit(!) túlszaturált képeket. Minden tekintetben. Grafikai területen dolgozom, így tudom, hogy nincs túl sok köze a valósághoz de ez abszolút nem zavar. Egy 10-15% mindig van pl a TV-men is pluszban. 
 Másrészt amíg nincsenek kiégve a színek emiatt, addig a mezei ember is csak annyit lát belőle, hogy hűh mennyire élénk erős színek stb... És igen hozzá képest egy kalibrált kijelző fakónak tűnik Ezzel nincs is gond, de nekem akkor se tetszik fakón. Ezzel nincs is gond, de nekem akkor se tetszik fakón.
- 

Agro senior tag válasz  Tikakukac

üzenetére Tikakukac

üzenetéreSzerintem anyukád hozzáállása teljesen normális és ez azért van mert ő még nincs akkora függésben a technológiától mint a mai fiatalság és nem akad ki egyből ha valami nem működik megfelelően. De ez már nagyon off  Maradjunk annyiban, hogy ha nem tetszik nem veszed meg, de azt sajnos le kell nyelned, hogy soha nem lesz tökéletes kijelző. Mindegyiknek van valamilyen sajátossága. Az igazi kérdés az az, hogy te melyikkel vagy hajlandó együtt élni. Tökéleteset senki nem fog gyártani, még akkor se ha megvan a technológia. Ha lenne ilyen akkor semmi nem motiválna, hogy mindig újat vegyél. 
- 

joey04 titán válasz  Tikakukac

üzenetére Tikakukac

üzenetéreaz a baj, hogy normális, igazán nagy TV-t, (tehát 46-60") nem tudsz venni, csak ha a 3D-t is megveszed. Eddig a Pana kínálatában volt nem 3D-s nagy TV, de idéntől már ott sincs ha jól rémlik. másik nyűgöm a smart faszságok, meg a semmire nem jó beépített médialejátszó. és mind csak emeli az árat... de ez már nagyon off.  
- 

Agro senior tag válasz  Tikakukac

üzenetére Tikakukac

üzenetéreTechnológia sajátossága és amíg az emberek így is megveszik nem fognak pénzt és energiát pazarolni rá, csak azért mert néhány embert még a tudat is zavar, hogy ilyen előfordulhat. A vásárlók nagyon elenyésző százalékát érinti a probléma és ha érinti akkor szerencsés esetben garanciális időn belül fordul elő. Hidd el, ha nagyobb visszhangja lenne a beégésnek (pl.: minden 10. vásárló panaszkodik) akkor ölnének bele pénzt. A tervezők meg nem úsznak semmilyen pénzben amíg az ötletet nem veszik meg tőlük vagy nem támogatják őket. 
- 

joey04 titán válasz  Tikakukac

üzenetére Tikakukac

üzenetérejaja én is ezért döntöttem nehezen TV kérdésben. de mivel a beégést csak közelről és akkor is csak ritkán látnám, a "led" tv-nél meg már kisebb méretnél is zavaróan láttam a felhősödést, így plazma lett. no meg ez olcsóbb is volt, és a parasztvakító 3D-t sem nyomták le a torkomon. Van pixeltologatás TV-n, de szart sem ér, meg "fehérmosás" is. ez van, a plazma ilyen. a samoled is. csak utóbbit közelről nézném, így ott jobban zavarna. de van annak annyi negatívuma, hogy ez már csak a hab a tortán nálam.  (persze ez már kinek a pap... kategória) (persze ez már kinek a pap... kategória)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezzel nincs is gond, de nekem akkor se tetszik fakón.
 Ezzel nincs is gond, de nekem akkor se tetszik fakón. 

(persze ez már kinek a pap... kategória)
 (persze ez már kinek a pap... kategória)