- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #88 üzenetére
GSMArena igen: [link]
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #84 üzenetére
Ahh miert nem csinaltam egy kepernyo mentest.A lenyeg, hogy a sima nyolc ha jol emlekszem £599 volt a 12 gigas meg asszem £699.Fekete es zold szinben volt fent.
Itt van: [link]
Gorgess le.Sima 8as 8 gigaval £599
Sima 8as 12 gigaval £699
8Pro 8 gigaval £799
8Pro 12 gigaval £899 -
törölt tag
válasz
enginev3.0 #70 üzenetére
Ezt mindig felhozzák, pedig ebből a szempontból No1 a OnePlus. Két évig bármi baja van a készüléknek háztól-házig viszi a futár nagyjából egy hét alatt. Ha mondjuk képernyő problémával küldöd vissza, de rossz az aksid még azt is kicserélik ingyen. Probléma esetén pedig csak rájuk kell szólni és elég erősen kompenzálnak, ahogy ezt láthattuk is egy fórumtársnál. Inkább árazásban maradnak még el.
Frissítés dolog teljesen jogos, azért 7 Pro egy év alatt szépen változott, továbbá mi még az Android 12-t is megkapjuk majd
-
RoBos
senior tag
válasz
enginev3.0 #55 üzenetére
Deee, azért van még aki Stock Droiddal ad ki telót!
Persze nem jobb mint a oneplus 8! -
HMárió
junior tag
válasz
enginev3.0 #69 üzenetére
És most őszintén, mit vársz a frissítéstől? Lekerekített ikonokat, meg a végtelenségik leegyszerűsített menürendszert, amit letisztultnak hívnak? Meg még 3-4 idióta EU szabályt, hogy mondjuk figyelmeztessen, ha mikróba teszed szárítani a telefont? Nekem eddig a frissítés semmit nem hozott, már annak örültem, hogy rosszabb nem lett. Igaz, most már hangrögzítőm sincsen, de büszkén verhetem a mellem, hogy kaptam 2 főverzió frissítést a pénzemért. Szerintem mégiscsak van benne fétis...
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #69 üzenetére
Mondjuk Oneplusnal is boven csusznak a frissitesek. Volt ketto OnePlusom is es tudom mit beszelek. Ha fontos a frissites csak is Pixel ami szoba johet. A tobbiek mind kesnek.
-
HMárió
junior tag
válasz
enginev3.0 #65 üzenetére
Szerinted létezik olyan telefon manapság, amire nem jön legalább 2 főverzió? Csak mert törvény kötelezi őket a szavatosságra és a garanciára. Ez pedig elengedhetetlen frissítések nélkül. Még a nokia 3210 sem egy szoftverrel készült. :)
-
HMárió
junior tag
válasz
enginev3.0 #57 üzenetére
Azt lehet tudni, hogy mi ez a frissítés fétis? Amikor rajtam kívül ember nincsen a fórumon, aki nem rootolta a telefont, vagy legalább ne nyitotta volna ki az ismeretlen források opciót. Szinte senki nem bankol vagy használja mobilfizetésre rajtam kívül a telefont és 99%-ban feltesznek mindenféle kulibuli csing cseng alkalmazást amiről azt se tudják ki gyártotta. Szóval félve kérdezem meg, hogy mit számít a frissítés?
Mert hogy az android főverzió frissítések max 5 főverziónként hoznak érdemleges és pozitív változást, az tuti... -
monti0222w
addikt
válasz
enginev3.0 #60 üzenetére
Már saját UI van Realme UI néven. Ugyanúgy mint a ONE Plus, különvált az Oppo-tól külön cég lett saját fejlesztői csapattal! Mivel tavaly jelent meg az euban én meg idén vettem meg és vétel után volt egy javító frissítés, most meg várjuk a főverzió és az új UI verziós frissítést, annyi még hogy az eus oldalukról már lelehet szedni és feltelepíteni, de én várom még az OTA-t.
Igaz hasonlít a neve a Redmire és nem véletlenül van ez a név választás! -
törölt tag
válasz
enginev3.0 #55 üzenetére
Nokia, moto, asus, stb. Ezek mond stock kinezetuek, de ha ennyire zavar tegyel fel egy launchert es kesz. Raadasul attol, hogy stock kinezetu a rendszeres frissites nem garantalt. Lasd motok.
Amugy gaz ez az aremeles nagyon.
Iden Realme lesz az arbajnok meg a Redmik, vagy vesz az ember tavalyi flagshipet amiknek mar jo az aruk. Ez van. Engem is duhit nagyon. -
monti0222w
addikt
válasz
enginev3.0 #57 üzenetére
Nem értem tényleg az embereket, basszus, itt van a Realme cég ár-értékben hoznak ki telefonokat, van frissítés, garancia, eus jelenlét, megbízható cég a BBK tagja, majd ONE Plus értékű csak olcsóbban, körbe se néznek és sírnak hogy drága a ONE Plus nincs alternatíva holott igenis van!!
-
xhege
veterán
válasz
enginev3.0 #57 üzenetére
Szerintem érdemes megvárni a Oneplus 8-as széria hivatalos bemutatását, tesztjeit. Aztán várni egy 6-10 hónapot míg beesik az ára.
-
Drakmusz
addikt
válasz
enginev3.0 #55 üzenetére
A HTC teljesen bizonytalan, nem tudni hogy mi lesz a sorsuk.
Pixel lesz, de úgy néz ki hogy teljesen másfelé fordulnak.
[link]
Már ha igazak a pletykák.
Ehhez persze az is kell hogy olcsósítsanak, de ezt nagyjából kizártnak tartom.
A Google árképzése eddig is botrányos volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo 3DS és DS topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BIOS topic
- További aktív témák...
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest