- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Kis telefon hatalmas teleppel
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #97 üzenetére
Azért néhány részletes kamera tesztet várj meg vele szerintem.
-
xhege
veterán
válasz
enginev3.0 #57 üzenetére
Szerintem érdemes megvárni a Oneplus 8-as széria hivatalos bemutatását, tesztjeit. Aztán várni egy 6-10 hónapot míg beesik az ára.
-
xhege
veterán
Szerintem az Oxygen OS messze a legjobb android OS. A rendszer sokkal gördülékenyebb, stabilabb, logikusabb. A kijelzője sokkal szebb a 7t-nek, és nem hajlított. Illetve apróság, de nekem nagyon bejön oldalt a csúszókapcsoló, amivel gyorsan lehet váltani a rezgő, néma és a csengetés között. A legfontodabb azonban az Oxygen OS.
-
xhege
veterán
Nagyon nem egyformák kamerában. A P30 Pro kimagaslik. Aztán a Samu és a leggyengébb a Oneplus. Akksiban is kimagaslik a Huawei. Ellenben a kijelzője sokkal szebb a Oneplusnak, valamint az Oxygen OS kenterbe veri a többit, illetve sík a kijelzője, ami nekem nagy előny. Azt is el kell dönteni, hogy kell-e neked az IP tanúsítvány és a vezetéknélküli töltés, mert a Oneplus esetén az sincs. Neked kell tudni, hogy mik a prioritások.
-
xhege
veterán
Én nagyon örülnék egy komoly kamerával bíró Oneplusnak. A 7T nekem tökéletes lenne a P30 Pro kamerájával....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kempingezés és sátrazás
- Melyik tápegységet vegyem?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Formula-1
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest