- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
Linkin1994 #100 üzenetére
Na akkor ez valami uj dolog. Ugy nez ki ahogy beleptek a kurv@ draga kategoriaba igy kovetik a tobbieket is es mar nem tesznek vedelmet a kijelzore...that is just great.
-
törölt tag
Miota nem tesz a OnePlus foliat a telefonjaira?
Most nezek egy videot a Pro-rol es nem volt rajta folia. -
xhege
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #97 üzenetére
Azért néhány részletes kamera tesztet várj meg vele szerintem.
-
Lenyűgöző készülék, szifont lehet leváltom majd erre.
-
Squirrel
őstag
Ide is beírom, hogy elmennek a jó ..................ba. a pontokat kiegészítheti bárki bármivel. 1000 euro... jövőre 1200 vagy 1500 lesz a csúcstelefon? Nem otthon élek, dolgozok, de még itt kinn is a kollegák, barátok 5-600 chf/usd/eur körüli áron vesznek telefont...pedig a havi fizu 1-essel kezdődik ugyan, de 5 számjegyű... ki a fene a vásárlócsoport, ráadásul ekkora számban, hogy minden gyártó felsőkategóriás készüléke 800 eurótól felfele kezdődik???
-
törölt tag
Nem tudom mennyit gyartottak de out of stock a oneplus oldalan...
-
flegga92
senior tag
válasz
RetepNyaraB #90 üzenetére
Úgy érzem az OP3-al megyek a sírba. Vicc ez az árazás, ráadásul a zöld a 8+128 a másik két szín 12+256 verzióban van...
Vezeték nélküli töltésre vártam, de ennyit nem ér meg. Abban bízok, hogy valamelyik hazai Szolgáltató a maradék 7T Prot jó áron kiszórja. -
Alvin_ti4200
félisten
Sem üzleti, sem pedig marketing oldalról nem tartom szerencsésnek az Apple-lel való konkurálást és azt, hogy újabb 20%-ot emeltek a telefonok árán (az 5G senkit nem érdekel egy telefonban továbbra sem). Nekik biztos, sokkal pontosabba adataik vannak, de én biztos, nem az iPhone-nal való összehasonlítást mutogatnám ennyire nyíltan, hacsak nem lennék egyértelműen konkurencia. A OnePlus viszont nem az, még talán a Samsung sem. Az Apple-nek nagyon hűséges tábora van (meg hát ugye ott a zárt ökoszisztéma), onnan nagyon nehéz elszipkázni vevőket globális szinten.
Amikor az első egy-két OnePlus modellt bemutatták, az volt az elérhető áru telefon high-end specifikációkkal. Mostanra lett belőle egy ugyanolyan drága telefon, mint az Apple, illetve a Samsung flgshipjei, a korábbi helyét pedig átvette a Xiaomi. A probléma az, hogy a csúcskategória nem fog elbírni még egy nevet, oda több kell, mint jól összevágott reklámfilm - szerintem. A 6.7"-os OnePlus 8 Pro helyett kompaktnak nevezni a 6.55"-os OnePlus 8-at meg valami fura tréfa lehet, amit mi itt nyugaton nem értünk. A sajtó nagyon szereti és becsüli a márkát, de olyan ligában akarnak most játszani, ahol a szükséges egyéb köröket még le kell futni és ezek mind függetlenek magától a telefontól.
-
gyonyoruwok
tag
válasz
RetepNyaraB #90 üzenetére
na ja. pedig milyen szélsebesen esnének az árak, ha szépen összefognánk világszinten, és azt mondanánk, hogy majd veszünk új telefont, ha a csúcskategória megáll 700 eurónál (hogy ne mondjak túl keveset). de hát
-
EZER euró B+?!
Minden gyártónak elmentek otthonról, de leginkább a kretén vásárlóknak, akik meg is veszik ezeket a szörnyeket, sőt egymást tapossák a pénztárnál. Hiánypótló, tényleg, manapság, mikor a csapból is a fenntarthatóság folyik. Elefántcsontpart éves GDP-je egy szaros telefonért. #Anyámnehaggyel -
törölt tag
válasz
enginev3.0 #88 üzenetére
GSMArena igen: [link]
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #84 üzenetére
Ahh miert nem csinaltam egy kepernyo mentest.A lenyeg, hogy a sima nyolc ha jol emlekszem £599 volt a 12 gigas meg asszem £699.Fekete es zold szinben volt fent.
Itt van: [link]
Gorgess le.Sima 8as 8 gigaval £599
Sima 8as 12 gigaval £699
8Pro 8 gigaval £799
8Pro 12 gigaval £899 -
törölt tag
Meg be sem jelentetteknde mar meg van az ara.
Itt mar aruljak: [link]
£799=325.000ft
£899=365.000ft a 12 gigas verzioja -
törölt tag
válasz
ForRedGlory #81 üzenetére
Egy 400-450 eurora belott Oneplus csucs hardverrel nagyot tudna dobni az eladasokon. Tudnanak sporolni az anyaghasznalaton, lehetne muanyag a telefon. Vagy akar rakhatnanak bele egy kozeptageorias snapi csippet.
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #79 üzenetére
Ez mar nem az a OnePlus ami korabban volt.
-
ForRedGlory
félisten
Iszonyatosan drága egy OnePlushoz "képest".
A képre visszatérve. Túl van világosítva. A rivális telefon képét meg szimplán elcseszték. Tippre az egy valamilyen Samsung telefon lesz nem éjszakai móddal.
-
moleculez
veterán
válasz
MarkCsiha461 #8 üzenetére
+1, szerintem is nagyon mű, de ha megnyugtat, nem muszáj használni a funkciót.
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #70 üzenetére
Ezt mindig felhozzák, pedig ebből a szempontból No1 a OnePlus. Két évig bármi baja van a készüléknek háztól-házig viszi a futár nagyjából egy hét alatt. Ha mondjuk képernyő problémával küldöd vissza, de rossz az aksid még azt is kicserélik ingyen. Probléma esetén pedig csak rájuk kell szólni és elég erősen kompenzálnak, ahogy ezt láthattuk is egy fórumtársnál. Inkább árazásban maradnak még el.
Frissítés dolog teljesen jogos, azért 7 Pro egy év alatt szépen változott, továbbá mi még az Android 12-t is megkapjuk majd
-
RoBos
senior tag
válasz
enginev3.0 #55 üzenetére
Deee, azért van még aki Stock Droiddal ad ki telót!
Persze nem jobb mint a oneplus 8! -
HMárió
junior tag
válasz
enginev3.0 #69 üzenetére
És most őszintén, mit vársz a frissítéstől? Lekerekített ikonokat, meg a végtelenségik leegyszerűsített menürendszert, amit letisztultnak hívnak? Meg még 3-4 idióta EU szabályt, hogy mondjuk figyelmeztessen, ha mikróba teszed szárítani a telefont? Nekem eddig a frissítés semmit nem hozott, már annak örültem, hogy rosszabb nem lett. Igaz, most már hangrögzítőm sincsen, de büszkén verhetem a mellem, hogy kaptam 2 főverzió frissítést a pénzemért. Szerintem mégiscsak van benne fétis...
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #69 üzenetére
Mondjuk Oneplusnal is boven csusznak a frissitesek. Volt ketto OnePlusom is es tudom mit beszelek. Ha fontos a frissites csak is Pixel ami szoba johet. A tobbiek mind kesnek.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Fitzgerald #68 üzenetére
Szolgáltatásban és szerviz háttérben miért maradnak el? Nem elég szervizhatter hogy bejelented a hibát és futár viszi-hozza a telefont háztól házig?
-
enginev3.0
félisten
Létezik igen, de nekem az nem jön be hogy a top3 gyártó akik a legnagyobb pénz mennyiséggel és valószínűleg a legnagyobb fejlesztő csapattal rendelkeznek, talán egy 6-7 hónap csúszással kidobnak egy új foverziot
Ha egy oneplus képes elkészíteni 1 hónapon belül, akkor mindenki más is tegyen így
Nem frissítés fétis, szimplán elvárás a penzemert
-
Fitzgerald
veterán
S20 áron mért érdemes ilyet venni, most komolyan? Kamerában mindig elmaradnak az élbolytól, szolgáltatás-szervizháttér tekintetében is valamennyire, de árazásban már ott vannak...
-
HMárió
junior tag
válasz
enginev3.0 #65 üzenetére
Szerinted létezik olyan telefon manapság, amire nem jön legalább 2 főverzió? Csak mert törvény kötelezi őket a szavatosságra és a garanciára. Ez pedig elengedhetetlen frissítések nélkül. Még a nokia 3210 sem egy szoftverrel készült. :)
-
HMárió
junior tag
válasz
enginev3.0 #57 üzenetére
Azt lehet tudni, hogy mi ez a frissítés fétis? Amikor rajtam kívül ember nincsen a fórumon, aki nem rootolta a telefont, vagy legalább ne nyitotta volna ki az ismeretlen források opciót. Szinte senki nem bankol vagy használja mobilfizetésre rajtam kívül a telefont és 99%-ban feltesznek mindenféle kulibuli csing cseng alkalmazást amiről azt se tudják ki gyártotta. Szóval félve kérdezem meg, hogy mit számít a frissítés?
Mert hogy az android főverzió frissítések max 5 főverziónként hoznak érdemleges és pozitív változást, az tuti... -
monti0222w
addikt
válasz
enginev3.0 #60 üzenetére
Már saját UI van Realme UI néven. Ugyanúgy mint a ONE Plus, különvált az Oppo-tól külön cég lett saját fejlesztői csapattal! Mivel tavaly jelent meg az euban én meg idén vettem meg és vétel után volt egy javító frissítés, most meg várjuk a főverzió és az új UI verziós frissítést, annyi még hogy az eus oldalukról már lelehet szedni és feltelepíteni, de én várom még az OTA-t.
Igaz hasonlít a neve a Redmire és nem véletlenül van ez a név választás! -
törölt tag
válasz
enginev3.0 #55 üzenetére
Nokia, moto, asus, stb. Ezek mond stock kinezetuek, de ha ennyire zavar tegyel fel egy launchert es kesz. Raadasul attol, hogy stock kinezetu a rendszeres frissites nem garantalt. Lasd motok.
Amugy gaz ez az aremeles nagyon.
Iden Realme lesz az arbajnok meg a Redmik, vagy vesz az ember tavalyi flagshipet amiknek mar jo az aruk. Ez van. Engem is duhit nagyon. -
enginev3.0
félisten
válasz
monti0222w #59 üzenetére
Mennyi időn belül jönnek a frissítések? Egyébként nem tetszik a coloros
Pont olyan kínainak hat mint a neve
-
monti0222w
addikt
válasz
enginev3.0 #57 üzenetére
Nem értem tényleg az embereket, basszus, itt van a Realme cég ár-értékben hoznak ki telefonokat, van frissítés, garancia, eus jelenlét, megbízható cég a BBK tagja, majd ONE Plus értékű csak olcsóbban, körbe se néznek és sírnak hogy drága a ONE Plus nincs alternatíva holott igenis van!!
-
xhege
veterán
válasz
enginev3.0 #57 üzenetére
Szerintem érdemes megvárni a Oneplus 8-as széria hivatalos bemutatását, tesztjeit. Aztán várni egy 6-10 hónapot míg beesik az ára.
-
Drakmusz
addikt
válasz
enginev3.0 #55 üzenetére
A HTC teljesen bizonytalan, nem tudni hogy mi lesz a sorsuk.
Pixel lesz, de úgy néz ki hogy teljesen másfelé fordulnak.
[link]
Már ha igazak a pletykák.
Ehhez persze az is kell hogy olcsósítsanak, de ezt nagyjából kizártnak tartom.
A Google árképzése eddig is botrányos volt. -
enginev3.0
félisten
7 pro után gondoltam csak Oneplus, de ilyen árak mellett úgy látszik nézelődök másfelé
Kár hogy nincs más gyártó aki stockhoz közeli androidot adIdén nem lesz pixel vagy htc?
-
xhege
veterán
Szerintem az Oxygen OS messze a legjobb android OS. A rendszer sokkal gördülékenyebb, stabilabb, logikusabb. A kijelzője sokkal szebb a 7t-nek, és nem hajlított. Illetve apróság, de nekem nagyon bejön oldalt a csúszókapcsoló, amivel gyorsan lehet váltani a rezgő, néma és a csengetés között. A legfontodabb azonban az Oxygen OS.
-
Ezekiell
veterán
válasz
monti0222w #51 üzenetére
Előre mondom, hogy nem egy kategória a kettő (nem is azért vettem az X2 Prot, hogy versenyre keljen a P30 Proval képekben), de csinálok majd tesztképeket, és mutatom.
-
monti0222w
addikt
Pont amiket írtál abban jobb a ONE Plus, illetve a Realme X2 Pro is, egy tag feltette az új Realme UI. és nagyon megvan elégedve vele, azt mondja hogy olyan mintha a két OIS-t összevették volna! Én meg várom az OTA-t, most már csak jön!
Illetve várok egy összevetést az X2 Pro és a P30 Pro közöt, a topicunkban van egy tag akinek most jön az X2 Pro így majd tud véleményezni erről. -
Fryskitt
addikt
Nekem sem tetszik az az agyonjavitott fotó. Az ismeretlen fotó jobb.
-
Drakmusz
addikt
Amiről te beszélsz, az már a másik véglet.
Az utómunka a pontosabb végeredmény eléréséhez kell.
Ha már van egy jó alapod, azt tudod finomítani.
Itt is érvényes az unalomig ismételt közhely, a kevesebb néha több.
Szerkesztett képek.
[link] [link] [link] [link]
Szinte bármelyik mobillal lehet ilyeneket csinálni manapság, normálisan kell szerkeszteni. -
RoBos
senior tag
válasz
gyonyoruwok #44 üzenetére
"...ki a fene akarná kiváltani a fényképezőjét egy telefonnal fotós munkára? ilyen ember a világon nincs szerintem..."
Sztem kezdj el 1-2 topikba beleolvasni itt a fórumon, h hány embernek ez (lenne) a célja!
De legyen neked igazad, ennyit nem ér nekem ez a "dolog"! Peace!
-
gyonyoruwok
tag
mégis ki a fene akarná kiváltani a fényképezőjét egy telefonnal fotós munkára? ilyen ember a világon nincs szerintem.
pontosan. mutogatja, felteszi fb-re, instára, ahova akarja, és örül, hogy jól választott, mert nézzétek meg, milyen jó képeket lő, és még szebb az a naplemente a tónál, mint ahogy a saját szemével látta. ennyi. ezzel mi a problémád?
ja és köszi, hogy végülis érdemesnek találtál a válaszra, hízelgő -
HMárió
junior tag
De létezik. Én egyenesen utálom a szerkesztett fotókat. Amiket inkább manipuláltnak hívok, mint szerkesztettnek. Engem ne akarjanak megvezetni. Kezdhetném a sort a mekdönci hamburgerjeivel. Ugye az életben baromira nem úgy néznek ki mint a promóciós képeken. Vagy a webáruházak termékei. Vagy a nők az instán meg a fészbukon.
-
RoBos
senior tag
válasz
gyonyoruwok #41 üzenetére
Most erősen gondolkoztam, h érdemben válaszoljak-e neked, de inkább nem megyek bele egy (felesleges) vitába, mert annak úgy se lenne vége, mert mki mondaná tovább a magáét!
Maradjunk annyiba, h mindig is volt és lesz is aki beleöl 3-400 eFt-ot egy telefonba és az a legfontosabb neki, h a "legjobb" kamerájú telefonja legyen. Aki munkára akarja használni a csúcstelefonját és ezzel akarja kiváltani a fényképezőgépét, az úgy is utómunkázni fog (ha nem amatőr).
Az meg egy másik kérdés, h az átlag user aki nem akar ilyenekkel foglalkozni, az mit kezd az auto módban elkészült képekkel! Mutogatja a 4k-s TV-jén a családnak, h ezt nézd milyen képet lő a flagship killer telóm?! -
gyonyoruwok
tag
milyen a tökéletes kép? ez már erősen sznobizmus. jól is néznénk ki, ha az összes képet amit készítek már szaladnék is 20 percet szerkeszteni. erre van kitalálva telefon. megspórol neked egy rakás utómunkát. ez az auto mód értelme. olyan lesz a minőség, mint egy király fényképező+lightroom comboval? nyilván nem. de már tízezredszerre hangzik el, hogy márpedig nem viszem magammal mindennap 0-24-ben a kamerát, és nem fogom a fél napot lightroommal sem tölteni. és aki kicsit is komolyabban képben van az okostelefonok világában az nagyon jól tudja, hogy nem mindegy, hogy OnePlus, Xiaomi, Huawei, Samu, vagy épp iPhone...
plusz nem mindenki profi, vagy akár amatőr fotós ám. nem mindenki van rágerjedve a pro módra. valaki csak az elérhető legjobbat szeretné a kezében tudni, hogy minden képe a lehető legjobb legyen egy kattintás után. mi értelme van a csúcskategóriás okostelefonoknak, ha nem ez? hogy könnyebbé tegye az életünk, akár fotózás terén is. -
RoBos
senior tag
Aki kicsit is komolyabban fotózik az nagyon jól tudja, h egy jó kép utómunka nélkül nem létezik! Bármelyik fotós megmondhatja, h az első dolga a képek elkészítése után, h már nyitja is őket lightroom-ba és társaiban. Olyan soha nem lesz, h kattint egyet az ember és kész a tökéletes kép, legyen az OnePlus, Xiaomi, Huawei, Samu, vagy épp iPhone...
-
Th3Ac3
tag
OnePlus 6-om van idén terveztem cserélni 8-ra. Ezek mellett az árak mellett inkább máshol nézelődöm majd, nem érdekel az 5G, inkább kerülne 120 hz kijelző a sima 8-ba is. Rossz irányba halad a cég és ennek idővel meglesz az ára.
-
Squirrel
őstag
IP tanúsítvány meg vezeték nélküli töltés nem fontos. Sík kijelző szerintem is kémyelmesebb, mint az oldalt lefutók, könnyebb védeni 🙂
Kamerában teszteket olvasva én is a p30-at találtam a legjobbnak, kérdés, hogy én a jobb fotós képességet ki tudnám-e hozni belőle, vagy fel se tűnne élőben a különbség a 3 teló kamerája között...mindegyik kompromisszum valamiben a másikhoz képest, így van ez, ezt látom én is. -
xhege
veterán
Nagyon nem egyformák kamerában. A P30 Pro kimagaslik. Aztán a Samu és a leggyengébb a Oneplus. Akksiban is kimagaslik a Huawei. Ellenben a kijelzője sokkal szebb a Oneplusnak, valamint az Oxygen OS kenterbe veri a többit, illetve sík a kijelzője, ami nekem nagy előny. Azt is el kell dönteni, hogy kell-e neked az IP tanúsítvány és a vezetéknélküli töltés, mert a Oneplus esetén az sincs. Neked kell tudni, hogy mik a prioritások.
-
_flamer
aktív tag
Szerintem nagyon jól sikerült az OP8 Pro, csak az árral vannak gondok..
-
monti0222w
addikt
Igen megy, gyárilag rajta van a Google csomag, Európába szánt modellek mind rendelkeznek vele másképp nem is lehetnének az euban hivatalosan!
Nagyon jó telefon nekem legalábbis, az új Realme felületre vagyok nagyon kíváncsi, jókat olvastam róla, illetve a youtube-s videók is erről győznek meg. -
pusszycat
nagyúr
válasz
Kamikaze75 #23 üzenetére
Miért a Samsung A51 5G az csúcstelefon?
-
Ezekiell
veterán
válasz
monti0222w #25 üzenetére
Igen, követem a fórumot. OxygenOS-el is megy a Google Pay? Gondolom nem, és az nekem fontos.
-
doooo
veterán
Se nem rózsaszín, se nem kék... tudom miről beszéltem, és az nem a holdvilágról, vagy a város fényeinek visszaverődéséről szólt (még mielőtt valaki utóbbira fogná). Arról nem is beszélve, hogy csillagoknak még nyomát sem látni a tiszta égbolton a képen... még egy bizonyíték a sötét hiányára. Valamint a középen levő felhőkarcoló üvegében is tisztán tükröződik a kék ég, ami szintén nem lenne lehetséges esti sötétségben.
Ez az "összehasonlítás" kamu, akárhogy is nézzük. -
válasz
Kamikaze75 #21 üzenetére
Nemigazán értem az 5G hisztit, főleg, hogy az első modelleknél mindíg van ilyen-olyan gyerekbetegség.
-
Kamikaze75
tag
Én vártam nagyon 5G telefonra de ez az agyrém árazás,minden gyártótól.....
Egy tavalyi felsőkategóriás 4G modell fele annyiba kerül most átlagosan mint az idei 5G.
Ráadásul az elemzők további áresést várnak a 4G telefonoktól úgyhogy előfordulhat hogy hasonló tudású tavalyi modellek harmad árba is kerülhetnek az idei 5G-hez képest!
Jó példa erre a Xiaomi Mi9 kontra Mi10 árkülönbsége -
xhege
veterán
Én nagyon örülnék egy komoly kamerával bíró Oneplusnak. A 7T nekem tökéletes lenne a P30 Pro kamerájával....
-
Squirrel
őstag
Vártam én is ezt a 8-as szériát, bár sejtettem, hogy vastagon fog fogni az a ceruza. Én is sok korábbi fórumtárshoz hasonlóan elvből nem adnék ki jelenleg többet 500 eurónál egy telefonért. Xiaomi mi 10-es is jó drága lett, szerintem maradok vagy egy 7T-nél vagy egy S10-nél vagy S10e-nél. Valakinek esetleg más javaslata? Kamera fontos lenne, de nem 1000 dolláros áron.
-
-
TomFace
tag
Volt korábban OP3-am, most OP6-ot használok, terveztem volna a váltást, de ezek az árak eléggé sokkolóak. Ennyi pénzért nagyon nagyot kéne gurítania a kamerának, de azt meg nyilván nem fog. Ha nem lenne az a nyamvadt 5g modem egybeépítve a S865-tel, akkor biztosan kellemesebb árakat látnánk, bár a pro modellbe presztízs alapon ígyis-úgyis belerakták volna. Ebből sanszos, hogy egy korábbi modell lesz jó áron valami viszonteladótól.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
MarkCsiha461 #8 üzenetére
No problem. Nem használod az esti (éjszakai) módot.
-
gyonyoruwok
tag
aha. nem voltak ők sem bőkezűbbek az "alapmodellel" a huaweinél, ahogy elnézem. érdekes dolog ez az elnevezés mizéria. gyanítom, hogy a Pro átvette a stafétát a korábbi "simától", és a mostani sima pedig inkább egy Lite modell? az iPhone 11 is 11R lenne, ha a korábbi logikát követik.
-
doooo
veterán
Az ismeretlen rivális képe nem egy valódi riválisé, hanem valami alsó-középkategóriásé. Bár eleve olyan mintha nem is lett volna igazi sötétség a képen, hisz a semmiből nem lesz kék égbolt, meg rózsaszínes felhők, meg persze furcsán "vignettáltnak" látszik a "rivális" képe.
-
Luki26
csendes tag
A OnePlus-okat ismerve remélem lesz vagy 15"-os a telefon... Csak, hogy kényelmesen elférjen a zsebben és 1 kézzel is tudja az ember használni...
-
MarkCsiha461
tag
Nekem nagyon nem tetszik az a kép, nagyon kivilágosítja, elveszi a varázsát az éjszakai képnek...
A másik sokkal szebb, nem tudom melyik telefonnal készült, de realisztikus.
-
J.varga7
tag
Részemről a 7 Pro-ig támogattam a Oneplus-t. Az első generációs telójuk óta minden második kiadást megvettem, és mindegyikkel elégedett voltam. A 7 Pro viszont rengeteg szoftverhibától szenved, és látszólag rohadtul nem is javítják őket. Nem csak én panaszkodom kimerevedő képernyőre, "magát nyomogató" touchscreenre és fekete képernyők garmadájára Chrome-ban és más szoftverekben. És gyári resetek után is jó ha 1,5 napot bír. Már réges-rég nem maga a telefon a különleges, (180.000 HUF felett illene az aktuális legjobb Snapdragon-t belerakni bármelyik telóba), hanem éppen a szoftver. Az Oxygen OS a legjobb OS volt ever, úgy az 5T-ig bezárólag. Már kezd nagyon széttagozódni. Ennyit a fenntartható fejlődésről. Minden cég így végzi. Én nem adok 300 ezret egy telóért. Ég velük. Jöhet egy új flagship killer. (Realme X2 Pro 128?)
-
Ezekiell
veterán
Arra leszek kíváncsi, hogy csökkentik-e a 7T/Pro árat az új modell megjelenésével, vagy sem. 300k+ túlzás bármelyik telefonert.
-
joey04
titán
Kamerában rájuk is fér a fejlődés, ha árban megint nagyot lépnek. Btw nem az volt, hogy a fullos modell is 1000 alatt jön?
-
törölt tag
Nekem nem tetszik a fotó, pont az éjszakai fotók hangulatát sikerül ezekkel a szűrőkkel teljesen kinyírni. Több minden látszik az lehet, de annyira mű nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest