- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HMárió
junior tag
válasz
enginev3.0 #69 üzenetére
És most őszintén, mit vársz a frissítéstől? Lekerekített ikonokat, meg a végtelenségik leegyszerűsített menürendszert, amit letisztultnak hívnak? Meg még 3-4 idióta EU szabályt, hogy mondjuk figyelmeztessen, ha mikróba teszed szárítani a telefont? Nekem eddig a frissítés semmit nem hozott, már annak örültem, hogy rosszabb nem lett. Igaz, most már hangrögzítőm sincsen, de büszkén verhetem a mellem, hogy kaptam 2 főverzió frissítést a pénzemért. Szerintem mégiscsak van benne fétis...
-
HMárió
junior tag
válasz
enginev3.0 #65 üzenetére
Szerinted létezik olyan telefon manapság, amire nem jön legalább 2 főverzió? Csak mert törvény kötelezi őket a szavatosságra és a garanciára. Ez pedig elengedhetetlen frissítések nélkül. Még a nokia 3210 sem egy szoftverrel készült. :)
-
HMárió
junior tag
válasz
enginev3.0 #57 üzenetére
Azt lehet tudni, hogy mi ez a frissítés fétis? Amikor rajtam kívül ember nincsen a fórumon, aki nem rootolta a telefont, vagy legalább ne nyitotta volna ki az ismeretlen források opciót. Szinte senki nem bankol vagy használja mobilfizetésre rajtam kívül a telefont és 99%-ban feltesznek mindenféle kulibuli csing cseng alkalmazást amiről azt se tudják ki gyártotta. Szóval félve kérdezem meg, hogy mit számít a frissítés?
Mert hogy az android főverzió frissítések max 5 főverziónként hoznak érdemleges és pozitív változást, az tuti... -
HMárió
junior tag
De létezik. Én egyenesen utálom a szerkesztett fotókat. Amiket inkább manipuláltnak hívok, mint szerkesztettnek. Engem ne akarjanak megvezetni. Kezdhetném a sort a mekdönci hamburgerjeivel. Ugye az életben baromira nem úgy néznek ki mint a promóciós képeken. Vagy a webáruházak termékei. Vagy a nők az instán meg a fészbukon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest